AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar,bu teresa çanta katalog2'de 25 tl'lik alışveriş yapana 29,50'ye geliyomuş.Geliş fiyatında bu tam olarak nasıl yazıyor.

18,75'lik alışveriş yapana 29,50 tl diye mi?
Yoksa
25 tllik alışveriş yapana 18,75 diye mi?

Arkadaşlar,bu teresa çanta katalog2'de 25 tl'lik alışveriş yapana 29,50'ye geliyomuş.Geliş fiyatında bu tam olarak nasıl yazıyor.

18,75'lik alışveriş yapana 29,50 tl diye mi?
Yoksa
25 tllik alışveriş yapana 18,75 diye mi?

canım çantanın geliş fiyatı yok 25 tllik alış veriş yapana 29.50 tl

merhaba kızlar korktuğum başıma geldi size acil bisey danışmam gerek. k1de sipriş girmemiştim ve bugün kontrol ettim benim adıma sipariş girmiş takım öncüm bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

cnm senin iznin olmadan senin adına sipariş veremez bence hemen avonu ARA DURUMU BİLDİR ve iptal edilmesini iste onlar iptal eder etmezlerse kargon gelir gelmez hemen iade et.

canım çantanın geliş fiyatı yok 25 tllik alış veriş yapana 29.50 tl
Öyle mi:/Arkadaşım da geliş fiyatını 18,75 diye okuduğundan çok emin.Benim de elimde yok şuan geliş fiyatı listesi.Çok teşekkür ederim peki bu 18,75 tl nerden geldi acaba?Rica etsem geliş fiyatı listesinde tam olarak ne yazdığını söyleyebilir misin?

müşteri hizmetlerini arayıp şikayetini bildirmen gerekiyo canım.peki faturayı ödemiş mi senin yerine sipariş giren takımöncün?

hayır ödememiş suan kargoya verildi gözüküyor dünden beri büyük ihtimal bugün gelir.gelse iade ederim de ya kendi adresine yonlendirdiyse napcam ?

arkadaşlar burda bişey duymuştum sipariş 150tlyi geçince ödeme süresi 1 ay oluyormuş bu doğrumu peki?

cnm senin iznin olmadan senin adına sipariş veremez bence hemen avonu ARA DURUMU BİLDİR ve iptal edilmesini iste onlar iptal eder etmezlerse kargon gelir gelmez hemen iade et.

hangi numaraya şikayet etcem peki canım? birde bölge satış sorumlmu arasam o takım öncümü uyarır mı ?

Öyle mi:/Arkadaşım da geliş fiyatını 18,75 diye okuduğundan çok emin.Benim de elimde yok şuan geliş fiyatı listesi.Çok teşekkür ederim peki bu 18,75 tl nerden geldi acaba?Rica etsem geliş fiyatı listesinde tam olarak ne yazdığını söyleyebilir misin?

18.75lik alışveriş yapana çanta 29.50 :)

ya benm satışım her zaman 150 nin üstünde hatta 500 oluyıor ama hep 15 gün ödeme tarihi veriyolar hiç bir ay vermiyolarlar

ya benm satışım her zaman 150 nin üstünde hatta 500 oluyıor ama hep 15 gün ödeme tarihi veriyolar hiç bir ay vermiyolarlar

ben kredi kartı ile ödeme yapıyorum 2 ay oluyor böylece ödeme sürem çünkü 1ay avon 1 ayda kart bekliyor 2 ay oluyor sen ara sor avonu benim neden böyle de onlar nedenini söyler çözümünüde bulurlar bence

arkadaşlar bn de tö değilim temsilciyim yani ekli olan arkdşlardan biri eklemiş sitesine oradan gördüm yükleyebilirsem yüklerim gerçi bakıcak pek bşry yok da merakınz gitsin . yalnız şu an işim var kmseye gelmediyse katalog akşam eklerim ben

arkadaşlar bn de tö değilim temsilciyim yani ekli olan arkdşlardan biri eklemiş sitesine oradan gördüm yükleyebilirsem yüklerim gerçi bakıcak pek bşry yok da merakınz gitsin . yalnız şu an işim var kmseye gelmediyse katalog akşam eklerim ben

ayyy hadi ekle nolurr işini bırak hemen yükle bizde görelim

Back
X