Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,bu teresa çanta katalog2'de 25 tl'lik alışveriş yapana 29,50'ye geliyomuş.Geliş fiyatında bu tam olarak nasıl yazıyor.
18,75'lik alışveriş yapana 29,50 tl diye mi?
Yoksa
25 tllik alışveriş yapana 18,75 diye mi?
merhaba kızlar korktuğum başıma geldi size acil bisey danışmam gerek. k1de sipriş girmemiştim ve bugün kontrol ettim benim adıma sipariş girmiş takım öncüm bu durumda ne yapmam gerekiyor ?
Öyle mi:/Arkadaşım da geliş fiyatını 18,75 diye okuduğundan çok emin.Benim de elimde yok şuan geliş fiyatı listesi.Çok teşekkür ederim peki bu 18,75 tl nerden geldi acaba?Rica etsem geliş fiyatı listesinde tam olarak ne yazdığını söyleyebilir misin?canım çantanın geliş fiyatı yok 25 tllik alış veriş yapana 29.50 tl
müşteri hizmetlerini arayıp şikayetini bildirmen gerekiyo canım.peki faturayı ödemiş mi senin yerine sipariş giren takımöncün?
cnm senin iznin olmadan senin adına sipariş veremez bence hemen avonu ARA DURUMU BİLDİR ve iptal edilmesini iste onlar iptal eder etmezlerse kargon gelir gelmez hemen iade et.
arkadaşlar burda bişey duymuştum sipariş 150tlyi geçince ödeme süresi 1 ay oluyormuş bu doğrumu peki?
evet cnm aynen öyle... 150 üstü bir ay altı olursa 15 gün içinde ödüyorsun...
6 çok ince parmaklara göre. 8 al bence. çünkü 10 çok büyük gerçekten
Öyle mi:/Arkadaşım da geliş fiyatını 18,75 diye okuduğundan çok emin.Benim de elimde yok şuan geliş fiyatı listesi.Çok teşekkür ederim peki bu 18,75 tl nerden geldi acaba?Rica etsem geliş fiyatı listesinde tam olarak ne yazdığını söyleyebilir misin?
ya benm satışım her zaman 150 nin üstünde hatta 500 oluyıor ama hep 15 gün ödeme tarihi veriyolar hiç bir ay vermiyolarlar
arkadaşlar bn de tö değilim temsilciyim yani ekli olan arkdşlardan biri eklemiş sitesine oradan gördüm yükleyebilirsem yüklerim gerçi bakıcak pek bşry yok da merakınz gitsin . yalnız şu an işim var kmseye gelmediyse katalog akşam eklerim ben