AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlaaar :52:
bir müşteri bana bıraktı seçimi
şimdi bu çanta boyu parfümler var ya k2 54-55. sayfalarda
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?

Son düzenleme:
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?

far away benim tarzım olmadığı için kullanmıyorum ben onu ama incandessence çok güzell:16: mis gibi çiçek kokuyosun kokusuda bana göre kalıcı , ben seyahat boyundan alıyorum 3 tane mesela daha mantıklı fıyatıda o kokuya göre uygun, bence incandessence derim canım

ben for away aldım yenı dun komşuma çıktım kapıdan ugradım hemen arkamdan parfumu sormaya geldı ben bayılıyorum kokusuna

Kızlar sanırım yurtiçi kargoya da bir haller olmuş mesela ben üsküdarda oturuyorum , paketie şuana kadar 9 işlem yapılmış tam bağlarbaşına gelmiş sonra yine samandıra marmara transfer merkezine gitmiş olarak görünüyor belli ki internet sitesinde bir sorun var :/

bende saat 9dan beri bekliyorum, mesaj attı ama gelemedi :14:

Son düzenleme:

incandessence çiçek kokusu, kalıcı da ben çok beğeniyorum :16:

Son düzenleme:
bende saat 9dan beri bekliyorum, mesaj attı ama gelemedi :14:

bana mesaj atmadı ama kargo takibinden baktım bağlarbaşına gelmiş paketim yani bana 2 dakika .Çoktan elimde olması gerekirdi ama gelemedi , seninki de kötü olmuş ama .Umarım gelir ikimizinki de biran önce .Daha yeni sipariş gircem çünküüü :(

bana mesaj atmadı ama kargo takibinden baktım bağlarbaşına gelmiş paketim yani bana 2 dakika .Çoktan elimde olması gerekirdi ama gelemedi , seninki de kötü olmuş ama .Umarım gelir ikimizinki de biran önce .Daha yeni sipariş gircem çünküüü :(

geldi benim canım sonundaa, seninki de gelir inşallah bugünn :16:

ya canım bi de bişey sorcam senin kargon geldi ya hani kargo takibinde gönderi detayında borçlandırma diye birşey yazıyor muydu ?:17:

arkadaşlar şu renksiz fondotenin kapatıcılığı nasıl?

canım bi müşterim almıştı hiç memnun kalmadı:50: fondöten bile değil:37: beyaz bi ürün gözenekleri kapatıyormuşsun onun üzerine fondöten sürülecekmiş krem gibi aynı:36:

ya canım bi de bişey sorcam senin kargon geldi ya hani kargo takibinde gönderi detayında borçlandırma diye birşey yazıyor muydu ?:17:

yok canım yazmıyordu ama sanki eski siparişimde yazmışlardı sonra borçlanma silindi falan da yazmışlardı tam olarak hatırlamıyorum ama:50:

slm kızlar little red dress in kokusu nasıl çiçeksi mi nasıl bi koku kullananlardan yorum bekliyorummm:126:

canım bi müşterim almıştı hiç memnun kalmadı:50: fondöten bile değil:37: beyaz bi ürün gözenekleri kapatıyormuşsun onun üzerine fondöten sürülecekmiş krem gibi aynı:36:

o ürün zaten fondöten değil ki makyaj bazı yani nemlendirici üzerine makyaj bazını sürüp üzerine fondöteni süreceksiniz ki makyajınız daha uzun süre dayansın yani o ürünün renksiz olmasının sebebide budur.

kızlar avonun en güzel maskarası dediğiniz bu ay indirimde olan mavi uçlu maskara mı ?

3 kademeliyi kullanmıştım ben daha önce siz hangisini önerirsiniz? acil.....

bende hiç sipariş vermemezlik yapmadım bugüne kadar ama büyük ihtimal diğer k3 yayınlandığı hafta gelir adresine canım. şimdiden gelmez bence. bilemiyorum yine de. ama arkadaşın dediği gibi takım öncünden isteyebilirsin onlara 25le 50 arası katalog geliyo sipariş limitlerine göre. ben genelde 1katalog istiyorum 1tane de avon yolluyo çok lazım olduğunda t.ö den gidip istiyorum panaroma hediyesine ulaşamayınca:)

peki çok teşkkürler diğer cevap veren arkadaşlara da :)) umarım gelir

slm kızlar little red dress in kokusu nasıl çiçeksi mi nasıl bi koku kullananlardan yorum bekliyorummm:126:

wala red olanını denemedm ama lıttle black dress olanını denedm cnm kokusu guzel yanı super dıyemem ama berbattaa dııl orta yanı ama pek kalıcı dııl

wala red olanını denemedm ama lıttle black dress olanını denedm cnm kokusu guzel yanı super dıyemem ama berbattaa dııl orta yanı ama pek kalıcı dııl

sağol cevabın için canım:7: kataloğda kokusu vardı ama kalmamış sanırım:50:15 milimlikten almak istiyorum bakalım bi deneyeyim nasılmış:26:

Back
X