AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıorm:D ya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d

Super curlacious güzel bence fırçası kirpiği güzel tutup ayırıyor memnunum yani :) Ama maxfactor den sonra biraz yadırgadım tabii yalan söylemiyim :1: Canım valla ben daha yeni sayılırım kimse henüz meme kanseriyle ilgili ürünlerden sipariş etmedi ama onlardan kazancımız yok evet yardım sonuçta :16: Neyse ben de sana yardımcı olabildiysem ne mutlu :) :17:

tüh yaa.bnde sipariş verdim birisine sırf o ruj için kargo ödedim guava rengini aldım.neyse gelnce görücez:/

canım benim siparişlerde numuneleri var hatta guava rengide var ama inan renk vermiyor ben beyaz tenli olduğum halde bu rujları hiç tutmadım ben:19:

Son düzenleme:
Arkadaşlar niye kimse açıklamıyor hayalet miyim neyim?:34: İndirim broşüründe takılar ağırlıkta olmak üzere bayağı indirim yapmışlar ama tarihi geçmiş şansa bakın geç gördüm..:14::ssz:

arkadaşlar bugun sipariş vermem gerekiyor ama gecikmiş borcum var internetten ödeme almıyor acaba gün içinde düzelirmi müşteri hizmetleri sürekli dolu kimse cevap vermiyor başka arıcağım numara varmı acaba dışarıda çıkamam küçük bebeğim var offf napıcm şimdi:25:

Birsey daha soracagım yaa
Senses duş jellerinden hangisi güzel kokuyor? :30:
summer ve lagon süper kokuyor ama bizim evde herkesin ayrı beğendiği duş jeli var yani aslında hepsi güzel yalnız amazon erkek losyonu gibi kokuyor.
cnm ben görunce resmı çok begendım ne kadar canlı dedım hatta ama ınankı oyle degıl hıçmı test etmemışler anlamadım bı tarafını suruyorum bıdaha ustunden gecerken tekrar sılınıyor dudakta kalmıyor
demekki nemlendiricili tam benim istediğim gibi tıpkı AVON Glazewear stik rujlar gibi yani:16:
bende aramayı düşünüyordum. ne zaman çalışmaya başlayacaklarmış acaba, ne saçma :(
tatlım avonun suçu yok yollar kapalı kar dolayısıyla haberlerde görmüyormusunuz ulaşım aksaklığını ben ilk dakika verdim siparişimi hala sevkiyata hazırlanıyor neyseki indirim bölümden AVON Glazewear sunset ruju ve diğer ürünleri kapmışım hepsi tamam:21:
ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıorm:D ya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d
super curlacıos maskara çok güzel ben kullandım cnm.
canım benim siparişlerde numuneleri var hatta guava rengide var ama inan renk vermiyor ben beyaz tenli olduğum halde bu rujları hiç tutmadım ben:19:
guava renginin numunesini bende sipariş ettim bakalım nasılmış merak ediyorum doğrusu.

Son düzenleme:
arkadaşlar iki sorum var yardımcı olursanız sveinirim. ilki bu avonun oustpoken by fergıe parfumuyle oustpoken ıntense bu fergıenın farkı ne? yeni urun galiba bilmiyorum diğerini kullandım çok hoştu ama ıntense yeni mi çıktı bilmiyorum.
birde gitti gidiyor gibi sitelerde avonun urunlerini açılmamış kutularında ucuza satan arkadaşlar var nasıl oluyo bunlar?

arkadaşlar iki sorum var yardımcı olursanız sveinirim. ilki bu avonun oustpoken by fergıe parfumuyle oustpoken ıntense bu fergıenın farkı ne? yeni urun galiba bilmiyorum diğerini kullandım çok hoştu ama ıntense yeni mi çıktı bilmiyorum.
birde gitti gidiyor gibi sitelerde avonun urunlerini açılmamış kutularında ucuza satan arkadaşlar var nasıl oluyo bunlar?

oustpoken ıntense yeni çıktı cnm aynı karakter kokular ama biraz farklı kokusu gittigidiyordan satanlar vardı burada okumuştum hiç bir farkı yok sanırım aynı ürünler ama eski ürünlerde olabilir bilemezsin birde kargo parasınıda hesapla ondan sonra hangisi işine geliyorsa ordan al cnm birde o sitelerden iade işi zor olur birde onu düşün.

cnm cevap için sağol ıntenseyi almayı duşunuyorum ama tamamen şans denemedim hiç. gittgidiyordan daha once almıştım sorun yaşamadım. ama hani merak ediyorum mesela avonun sitesine bakıyorum parfum 45 tl . gitti gidiyorda 3lü setini 40 a satıyorlar mesela. üstelik kutusunda geliyo. anlamıyorum

tatlım avonun suçu yok yollar kapalı kar dolayısıyla haberlerde görmüyormusunuz ulaşım aksaklığını ben ilk dakika verdim siparişimi hala sevkiyata hazırlanıyor neyseki indirim bölümden AVON Glazewear sunset ruju ve diğer ürünleri kapmışım hepsi tamam:21:

haklısın canım, aradım bende sordum bugün başlıyorlarmış çalışmaya :) baktım verilmiş kargoya :)

cnm cevap için sağol ıntenseyi almayı duşunuyorum ama tamamen şans denemedim hiç. gittgidiyordan daha once almıştım sorun yaşamadım. ama hani merak ediyorum mesela avonun sitesine bakıyorum parfum 45 tl . gitti gidiyorda 3lü setini 40 a satıyorlar mesela. üstelik kutusunda geliyo. anlamıyorum

dediğim gibi kargo parası karşı tarafa aitse alabilirsin onlar çok indirimolduğu zaman alıp stokluyorlar yada alıp kokusunu beğenmeyenler oluyor o yüzden ucuz şu gittigidiyordan hiç alışveriş yapmak nasip olmadı keşke oradada kapıdan ödeme kolaylığı olsa ben genelde ptt aracılığla kapıdan ödeme yada hesaba nakit ödeme ile alışveriş yaptım ama kızım için gittigidiyordanda alışveriş yapıcam sanırım durmadan bulunması zor şeyler istiyor.:31:

haklısın canım, aradım bende sordum bugün başlıyorlarmış çalışmaya :) baktım verilmiş kargoya :)

süperr bende bakayım ozaman verilmişmi.:21:

Oh be çalışmaya başlamış avoncular benim iadem düşmüş sonunda bugün cumadan beri bekliyodum düşmesini yaşasınnn

merhabalar:) bu ay sipariş alamadım katalogumuda kaybettim bi kaç sipariş vardı üstünde yazıyordu ama hiç birini hatrlamıyorum şimdi -_- ilk defa sipariş vernicemde diğer ayın katalogu nasıl geçicek elime?

daha önce alıp uygun fiyata şimdi satıyorlar merak etme karları yine oluyor ama alana zararına satıyor gbi geliyor

04dc3a3081a352abe12b76c2c3d27259_27764901041270661462.jpg

Kızlar bu fondöteni almayı düşünüyorum. Ama renge karar veremedim. Buğday tenliyim.. Önceden 1 kere daha kullanmıştım İvory rengiydi. Ama o renk biraz açık gelmişti bana. Sizce şimdi hangi rengi almalıyım? Kullanan arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinicem :15:

Son düzenleme:
Benim acil birşey sormam gerek kızlar geçen hafta ben 170 liralık bir sipariş girmiştim ama sipariş defteri istemeyi unutmuşum , onu da sonradan sipariş olarak verdim hani üzerine eklenir birlikte gelir diye ama avon ikisini ayrı ayrı paket yapmış ve hatta şuan 170 liralık siparişim kargoya verilmemiş hala sevkiyata hazırlanıyor ama sipariş defteri istediğim sipariş kargoya verilmiş hatta bana yakın merkeze gelmiş bile.Şimdi ben ücretsiz olan bir kağıdı istedim diye kargo parası mı ödeyeceğim ? Bu çok saçma olmaz mı hem diğer siparişim neden kargoya verilmedi bu verildi de ? Lütfen biri yardımcı olabilir mi acil cevap almam gerek :17:

Back
X