AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bazı siparişlerimin kutuları ezik büzük yırtık geliyor ya deli oluyorum ya sanki ne olur kargolarken paketlerken biraz özenli titiz davransalar.

sanki resmen rastgele atmışlar kutunun içine. kızgınım!!

arkadaşlar bazı siparişlerimin kutuları ezik büzük yırtık geliyor ya deli oluyorum ya sanki ne olur kargolarken paketlerken biraz özenli titiz davransalar.

sanki resmen rastgele atmışlar kutunun içine. kızgınım!!

benimde oldu geçen rare goldun kapağı filan açıktı kullanılmış gibi çıktı paketten ne olur jelatinli falan gelse sinir bi durum:(

benimde oldu geçen rare goldun kapağı filan açıktı kullanılmış gibi çıktı paketten ne olur jelatinli falan gelse sinir bi durum:(

benimde rare goldun kutusu öyle yıpranmışki müşteri geri çevirdi iade edicem bu zamana kadar hiç iade etmedim elimde dursun isteyen olursa diyorum ama rare goldla kimse ilgilenmiyor benim çevremde. kendim kullanıyım dedim ama ev parfüm dolu. düşünmekteyim ne yapsam diye :))

benimde rare goldun kutusu öyle yıpranmışki müşteri geri çevirdi iade edicem bu zamana kadar hiç iade etmedim elimde dursun isteyen olursa diyorum ama rare goldla kimse ilgilenmiyor benim çevremde. kendim kullanıyım dedim ama ev parfüm dolu. düşünmekteyim ne yapsam diye :))

tabi kötü olmuş canım,iade et elinde kalacağına ama beğendiysende kullan sonuçta kokusu fena değil tabi bana göre:34:

bende satış temsilcisi olmak istiyorum fakat fatura sistemini kar paylarını yani avon sistemini bilmiyorum :/

kızlar ürün stoğu bekleniyor ne demek?

siparişlerinden bir tanesi ellerinde kalmamış ama bir kaç saat içinde gelecek o yüzden bekliyorlar yani eksik sipariş göndermemek için eğer o eksik olan ürün gün içinde ellerine ge.ecek olmasaydı eksik gönderirlerdi sende ancak birdahaki siparişinde alabilirdin o ürünü yani ürün stoğu beklenmesi iyi bir durum bir bakıma.:34:

foto çektim kabloyu unutmusum bugun buraya yorum olarak yazayım.

k2 de en arka sayfadaki kalemler çok kötü.rujların renkleri çıkmıyor.arkadaşım 2 li far aldı.rengi çıkmıyormus.ben kardeşime parfum aldım.5 dk sonra uçuyor.şu yeni rujdan sipariş vermiştim kendime.numunesini kullandım.midemi bulandırdı o jel kısmı.aman birsürü iadem var ya:19:

$Adsız.webp

çılgın salı fırsatları

Eklentiler

• $avon_06022012_r2_c1.webp
    $avon_06022012_r2_c1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
Back
X