Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar lütfen acil cevap verin az önce sipariş yolladım ama yanlışlık eksiklik oldu iptal etmem gerek nasıl yapabilirim internetten iptal ?
ben düşünüyorum cnm ama kar kış derken erteledim sanırım mart itibariyle başlıcam. neden sordun? sendemi düşünüyorsun?
arkadaşlar bazı siparişlerimin kutuları ezik büzük yırtık geliyor ya deli oluyorum ya sanki ne olur kargolarken paketlerken biraz özenli titiz davransalar.
sanki resmen rastgele atmışlar kutunun içine. kızgınım!!
rare pears ve tomorrow nasıl parfümler bilen yada kullanan varmı kızlar?numuneleri alıp bakmak istedim ama pearsın numunesi yok galiba panaromadan bulamadım tomorrow gelcek sipariş ettim
canım bende istiyorum standta durmak ama bilgi almak istiyorum bikaç defa yazdım buraya senden başka cevap veren olmadı mesela stantda durunca üye bulunurmu yada insanlara nasıl yaklaşılmalı ürün satılabiliyormu çünkü üye bulmam lazım t.ö.olmak istiyorum ve 6 aydır çevremden 1 kişiyi bile üye yapamadım acaba şansımı ordamı denesem diyorum
Eki Görüntüle 341703
arkadşlar bi ara böyle rujlar çıkmıştı pembe rengini almıştım ben bitmk üzere şimdi bulamıyorum aynısından![]()
![]()
bilgisi olan var mı tekrar çıkar mı yada başka hangi rujda bulabilirm bunun pembesinden
rare pears ve tomorrow nasıl parfümler bilen yada kullanan varmı kızlar?numuneleri alıp bakmak istedim ama pearsın numunesi yok galiba panaromadan bulamadım tomorrow gelcek sipariş ettim
avonu ara hemen iptal ettir canım
hemen siparişimden 2 dk sonra aradım , faturalandırıldı , iptal ettiremezsiniz dediler.Ama şimdi sipariş verdim dedim.İnternet siparişleri hemen faturalandırıldığı söylediler.Yani iptal ettiremedim.Ayrıca bir sorum daha olcak sizlere.Ben 87 liralık sipariş girdim bugün.Ama bir tane ürünü gönderemiyorlarmış , faturaya baktım 84 liraya düşmüş bakiyem.Yani şimdi onların ürünü gönderememesi benim kargo parası vermeme neden olur mu ? Bir de ben geçen siparişimde ürünler dışında sadece 3 adet sipariş defteri getirttim kutuda.Ama ondan kargo parası almadılar.Ve acaba bugün yine sipariş defteri alsam kargo parası öder miyim .Siparişimden ayrı olarak istesem ? Yardımcı olursanız çok sevinirim , Avon'da daha ikinci ayım :)![]()
canım açık pembe aldıysan şimdiki yeni çıkan kalpli rujlara benziyo o renk. ama koyusunu bilemiyorum color trendin pembe ametiyst rengi var ama beğenmiyorum ben çok koyu duruyo
selamlar avon temsilcisi hanımlar,
ben bu ay avona üye oldum sipariş topladım yaklaşık 250 TL lik filan oldu. üye olduğumda ilk ay şu kadar sipariş verirsen şu hediye gibi bir kağıt vermişlerdi.
onu kaybettim. ilk ay verilen hediyeyi hatırlayan varmı? ve ne kadarlık sipariş vermem gerekiyor![]()
benim ilk ay 150 yapınca super curcalius rimel hediyem vardı ve avonun rozeti :13: ya da temsilci sitesinden avon fırsatlarına tıkla canım orda yazması lazım, benim yazıyor
selamlar avon temsilcisi hanımlar,
ben bu ay avona üye oldum sipariş topladım yaklaşık 250 TL lik filan oldu. üye olduğumda ilk ay şu kadar sipariş verirsen şu hediye gibi bir kağıt vermişlerdi.
onu kaybettim. ilk ay verilen hediyeyi hatırlayan varmı? ve ne kadarlık sipariş vermem gerekiyor![]()