Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm keşke kargo geleceği zaman direkt kargoyu gönderiverseydin benim böyle bi kargom yok deyip ya da kabul etmeyip falan. şimdi eğer işaretlemeye kalkarsan isterler ücreti kargo ücretini yani. ama umarım gelememiştir henüz kargon dediğim gibi yap bi dene bakalım.evet canım bende öyle yapıcam. peki benim faturayı napmam lazım tüm ürünleri işaretleyip hangi kodu yazmalıyım daha önce hiç komple gönderdiğim olmamıştı :44:
ben koydum kataloğu avon k3 kataloğu başlığı altındaydıkızlar mart kataloğunun resimlerini koydunuz mu bulamadım çok merak ediyorm elimde yok
wallahi arkadaşım düştüler, ama benim genelde şöyle oldu, mesela diyelim limit 300, ben 300den fazla sipariş veriyorum katalogta ekliyorum hediyeyi görmek için sonra satamadım diyelim, genelde satamıyorum,hediye için benim iadeleri çıkarınca 280yapıyor (bakıyorum hediye için 20liralık artı 10lirada kataloga boşu boşuna vermeye değmez hediye) o zaman otomatikman hediyeyi de katalogu da düşüyorlar. Yoksa ben hediyeyi beğenmedim diye hiç göndermedim. açıkçası bana kampanyalar yaramıyor neden derseniz tek katalogla çalışıyorum yetiyor 10 tl verip almak işime yaramıyor zaten hediyeler genelde evlilere göre oluyor ben alıp koyacak yer bulamıyorum annem de kullanmıyor elimde patlıyor. amaaa o ilk üyelik hediyeleri pek iyi oldu.
dışı değişmiş canım.
aaa arkadaşım sen ne yap biliyor musun hediyeyi koy katalogları koy hediye limitini düşecek kadar iade koy gönder.
sonra tekrar iade ettiklerin arasında almak istediklerin varsa sipariş ver ama katalog ekleme hediyeden de kurtulmuş olursun.
kusura bakma arkadaşım bir önceki mesajımda yazmadığımı fark etmemişim o yüzden ekledim.
Cnm keşke kargo geleceği zaman direkt kargoyu gönderiverseydin benim böyle bi kargom yok deyip ya da kabul etmeyip falan. şimdi eğer işaretlemeye kalkarsan isterler ücreti kargo ücretini yani. ama umarım gelememiştir henüz kargon dediğim gibi yap bi dene bakalım.
canım kargom dün geldi takım öncüme sorduğumda bi faturana bak orda da öyle mi yazıyo dedi. açıp baktım aynı dediğim gibi. faturada herhangi bi işaretleme falan yapmadım direk hiçbişey almadan bantlayıp yolladım. yollamadan önce aradım müşteri hizmetlerini panaromadaki seri sonu istediğim ürün gelmemiş limit düşüp bana faturalanmış kargo ücreti diye durumu anlattım. ısrarla üretimi kalktığı için gönderilmemiştir bu durumda kargo size ait olur dedi. bende ne demek bana ait olur bi not düşülebilir indirim broşüründeki gibi bu benim sorunumdeğil dedim sinirlendim hatta. o da kendsini savundu ben yollucam bu koliyi o zaman kargo ücreti düşcek mi tamamen dedim. hayır kargo ücreti kalır dedi kapattım. çok sinirlendim düşmek zorunda limit, benim problemim değil sonuçta. aradım takım öncümü hayır düşer tamamen limit yolla sen dedi. yolladım. bugün de yolladığım mail için aradılar geri dönüş yapan müşteri hizmetlerinde görevliler çok daha iyi hizmet sunuyo bundan eminim. görüştünüzmü bu konuyla ilgili dedi evet dedim şikayetimi bildirdim bana ait olcağını söyledi görevli bayan ama yolladım ben koliyi komple dedim. elimize ulaştığı an limitiniz tamamen düşücek dedi tşk ettim kapadım. bakalım bugün yarın düşer.sağol canım cvp için![]()
ben avondan ürün alan biriyim ama temsilci olmak mantıklımı çözemedim indirimli ürünlerden de tekrar indirim alıyormusunuz merak ettim....
ya kızlar ben k2 den 3.siparişimi wercem we shine attract rujlar war ya onn numunesnı almak ıstyrum ama nasl alcm numunelerde gzkmuo acıl yardm?
Kızlar ben şimdi üye olsam bana bu ayın mı katologu gelir yoksa diğer katolog 24 de başlıyo o mu gelir?
Size bir kaç sorum olucak daha yeni temsilci oldum da .
1)Şipariş edince kargoya ilk gelişte 8.50 tl ödeniyor ya 2. gelişte herhangi bir ücret ödeniryormu
2)numune parfüm alırken 36 taneside aynı parfm mü yoksa isteğimiz parfümden 10 ar 10 ar falan alma sansımız var mı
3)Şiparişler kaç gün içinde geliyor
4)Satış yapmak için falan önerileriniz neler yeni katıldm yardmcı olrmusnz ?![]()
canım senin ilk ödediğin avona kayıt parasıdır sen 85 liranın üstünde sipariş verirsen hiç kargo parası ödemessin
numune almak istersen istediğin parfümün kodunu panaromadan yazarsan 5 li oluyor numuneler 5 tane gelir yani 1 koddan
siparişi mesela pazartesi verdin çarşamba elinde olur bir aksilik olmassa
satış yapmak için de eğitimlere katılırsan faydalı olur bence panaromada nerelerde eğitim verildiği yazıyor inşallah aydınlatabilmişimdir sormak istediğin başka şeyler olursa yardımcı oluruz canım sana her konuda hayırlı olsun![]()
arkadaşlar mesela t.ö.olmakiçin başvuru yaptın 3 ay içinde 3 üye mi 6 üyemi ne bulmam gerekiyormuş ben 1 aydır hiç bulamadım 2 ay daha bulamassam t.ö olamıyormuşum bidaha doğrumu net olarak bilen lütfen yardımcı olurmu bana![]()
K 13 aldığım ürünleri iade etmek istiyorum. ama şu anda k3 e geçtik ne yapcam elimde mi kaldı yani hepsi