AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar avon clearskin pore penetrating canlandırıcı arındırıcı scrub u aldım ben bu ürünü her akşam yüzümü temizlemek için kullanıyodum ama bi arkadaşım scrubun daha farklı kullanıldığını söyledi, bu ürünü nasıl kullanmalıyım?

ben kullanıyorum canım ama her akşam yapmasan iyi olur
cildini tahriş edebilir
zaten çok yakıyor
haftada bir banyodan sonra yapıyorum ben

katılıyorum canım sana takım öncüme sorucam en yakın zamanda bu durumu. ya bide şöyle bişey var eğer o dahil olmasaydı not düşerlerdi ya da o sayfa aralığına fırçaları koymazlardı diye düşünüyorum ben. yine de sormak lazım diğer ark.ın dediği gibi de çıkabilir belki bilemiyorum ama mantıken o da makyaj ürünü içerisine giriyo. aynen çılgın salı konmamış üzüldüm bende bekletiyodum siparişlerimi güzel bişi çıkar belki diye. sen iade göndermek için mi 104 tl lik ürün alcaksın canım o kadar iaden var sanırım. ya bu hediyenin faturalanması hep sana denk geliyo ne kadar büyük bi şanssızlık bu kaçıncı oldu senin böyle boş yere 30-40lira hediye parası ödüyosun

evet cnm sorma ya iade etmek istiyolar bşyi snra kendi memnun kalmadığım ürün de çıkıyo hatta bazen yanlşlıkla gönderdiğin ürün bile oldu yni bşka bşy göndermek isterken bşka şeyi gönderdiğim.ama sonuçta parasını iade etmyolar limitin altına düşsek ne resmen iade ypmayın hediyeyi kazandıysanız dyola r da başkasının almadığı şeyi bn niye alayım açmış etmiş.sonçta ödettikleri şeyi ya geri almasını bilcekler ya da parasını iade edicekler ama en mantıklısı hediyeyi faturalandırmamaları o kdr katalog fln ekliyoruz. ki bnmki 306tl fln olmuştu göndermişler düşünmemiştim gönderceklerini 309.5 tl olunca göndermeleri gerekyodu.

evet cnm sorma ya iade etmek istiyolar bşyi snra kendi memnun kalmadığım ürün de çıkıyo hatta bazen yanlşlıkla gönderdiğin ürün bile oldu yni bşka bşy göndermek isterken bşka şeyi gönderdiğim.ama sonuçta parasını iade etmyolar limitin altına düşsek ne resmen iade ypmayın hediyeyi kazandıysanız dyola r da başkasının almadığı şeyi bn niye alayım açmış etmiş.sonçta ödettikleri şeyi ya geri almasını bilcekler ya da parasını iade edicekler ama en mantıklısı hediyeyi faturalandırmamaları o kdr katalog fln ekliyoruz. ki bnmki 306tl fln olmuştu göndermişler düşünmemiştim gönderceklerini 309.5 tl olunca göndermeleri gerekyodu.

aslında göndermemeleri gerekiyodu canım ya başka zaman olsa 1tl eksik olsa bile göndermezler şimdi göndermeleri tuhaf açıkçası :44: tabi canım haklısın katalog iadesi bile yapılıyo yani katalogları alıyosan hediyeyi de al ama parasını ödetme bari. çok saçma

kzlar k3 panormdkı transprn fondtnı denednz mı dha once ben onu almak ıstyrum kendme ama denemdm nasıl yanı gzl mı blıo msnz?

aslında göndermemeleri gerekiyodu canım ya başka zaman olsa 1tl eksik olsa bile göndermezler şimdi göndermeleri tuhaf açıkçası :44: tabi canım haklısın katalog iadesi bile yapılıyo yani katalogları alıyosan hediyeyi de al ama parasını ödetme bari. çok saçma

walla ben hep gönderiyorum. hem ürünleri hem katalogları hem de hediyeyi düşüyorlar hiç de ödetmiyorlar.

ya arkadaslar fatura tutarım 96.15 tlymiş.bankada veznedeki kadın tutar gözükmüyo nekadar yatırcaksın dedi bende fatura yanımda yokru kac old da unutmusum 0.15krş eksik yatırmısım.ne olcak şimdi bidaha bişey sipariş etsem avon göndermicekmi.nasıl gidip bankaya 15krs havale yapcam dicem ya gülerler valla:50:

Son düzenleme:
ya arkadaslar fatura tutarım 96.15 tlymiş.bankada veznedeki kadın tutar gözükmüyo nekadar yatırcaksın dedi bende fatura yanımda yokru kac old da unutmusum 0.15krş eksik yatırmısım.ne olcak şimdi bidaha bişey sipariş etsem avon göndermicekmi.nasıl gidip bankaya 15krs havale yapcam dicem ya gülerler valla:50:

birşey olmaz canım bence 15 kurustan internet bankacılığı kullanıyosan öyle havale yap şimdi ben öyle yapıyorum hiç ücrette kesmiyorlar

walla ben hep gönderiyorum. hem ürünleri hem katalogları hem de hediyeyi düşüyorlar hiç de ödetmiyorlar.

arkadaşım nasıl ödetmiyolar 3 oldu ödüyorum tekrar tekrar birindekini geri gönderdim temsilci hediyesi geri alınmaz diye not düşmüşler kargoyu eve göndermişler tekrar. en iyisi bi mesaj yazayım ben

Son düzenleme:
çarşamba iade yolladım bugün düşmüş maşşaallhh tü tü nazar değmesin bu ne hız :)

bnmkisi de düşmüş hatta içlerinden 1-2 tanesni almazlar sanmıştım belki iade olark ama düşmüş aynı günde faturalandığından bi de siparişler herhalde şu an hızlılar

Son düzenleme:
kabaran saçlara iyi gelen durulanmayan bakım kremi varmış avonda hangisi kızlar bu bi müşterim soruyor ama kutusu yuvarlkmış bilen varmı

vermiş olduğum siparişlerin faturasının ödemesini yapacağım akbanktan yapabiliyorum diymi kızlar?ve hesap numarasını yazıyorum doğrumu bakarmısınız?
akbank hesap numarası ıban numarası
şubekodu =1232 rumeli kurumsal şubesi
hesap numarası =60500
ıban numarası =tr36 0004 6012 3288 8000 0605 00
ve temsilsi numaramı verip öyle yatırıyorum ve fax çekmeme gerek varmı?
bilgilendirirseniz memnun olurum:16:

Kızlar bu tarağın diğer taraftaki kısmı aynamı?

prod_112841133.jpg

Son düzenleme:
Back
X