Saat 6da başlayacak kızlar k3
emin misin 16.00 değil miydi başlangıç?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 6da başlayacak kızlar k3
emin misin 16.00 değil miydi başlangıç?![]()
evt gerçkten çok az o kdr emeğe uğraşa bir hiç gbi nerdeyse kndi aldklrmı bile krşılmıyobence avon bir an önce sınırlılık getirmeli temsilciliklerine en azından bir süreliğine ya da 25i arttırmalı bana az geliyor 25 yani![]()
Kızlar diğer topiğede yazdım ben avona yeni üye oldum ama bana bir mesaj geldi sadece temsilci numarası şifre yok. Bu şekilde benim ne yapmam gerekiyor? Beni üye yapan bayanı aradım zaten başlıbaşına saçmalıyor. Neymiş 85tlnin altında sipariş verilmiyormuş cahil bi insan olsak yicez. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor şifre için yada bu şekilde mi veriliyor ilk sipariş yardımcı olursanız çok makbule geçer.
evt gerçkten çok az o kdr emeğe uğraşa bir hiç gbi nerdeyse kndi aldklrmı bile krşılmıyo
cnm temsilci sayfasına gir avonun ordan yeni şifre bölümüne tıkla orda cep tel no doğum trhi fln soruyo snrm bide hatrlamıyorum tam. 85 altında sipariş verebilirsin ancak şöyle demek istenmiş olabilir 85in altında temsilci fiyatıyla (altını çiziyorum) sipariş girersen 8.5 tl kargo parası alınır ondan denmiştir bi de bu kısım snrm tölerin işine yarıyor 85 olması fln orayı bilemiycem ama bu dedklerim aklnda olsun gerçi söylemiştir belki tö n
Ben de öyle biliyordum ama az önce temsilci bayan bana 6 dedi :) Ben de panorama yok kızlar ya ben nerden görebileceğim onu?
Canım peki çok teşekkür ederim ben panoramayı nerden görebilirim acaba bende yok :S
k4 panoraması ilk siparişinle beraber gelir merak etme. k3 panoramasını da tanıdığın bir temsilci varsa ona sorabilirsin.bilgilendirdiğin için sağol 6 ya kadar beklicez artık![]()
temsilci sitesine girebilirsen görürsün cnm orada kampanya örnek ürünleri fln diye veya indrim broşürü olrak görülüyor seni yönlendiririz ama giriş yapabilmen lazım yüzden bi an önce şifreni alman gerek
Ayy canım şimdi geldi şifrem çok sevindimÇok teşekkür ederim yardımların için tekrardan:))
temsilciBende hala k2 görünüyor :S
temsilcigirişi yap.
ben sadece katalog gördüm.k2 görünüo hala panik yok.Canım vallahi temsilci girişi yaptım sipariş girişi diyorum kampanya kısmında 2 diyor hala.Niye yapamadım ki halbuki 5 ay oriflame yapmıştım zorlanmam sanıyordum ama çok farklılarmışş :2: :2:
ben sadece katalog gördüm.k2 görünüo hala panik yok.![]()
geçmiş olsun arkadaşlar bitti indirim broşürü bitti sanırım...