Buyur canım bu rujdan arkadaşım da almıştı ona sürdürdüm çok yakışıyor ona.Bunun rengi güzel tester in rengi fuşya gibiydi ama bu kırmızıyla vişne çürüğü arası ve durdukça biraz koyulaşıyor çok kalıcı
Aslında o tester in rengi bana yakıştı gözlerim yeşil güzel oldu ama dişime falan bulaştı.Hem de ben onu denemek için evde sürdüm sürdüğümü unutmuşum kapı çaldı internet üyeliği için tanıtıma gelmişlerr 2 tane genç çocuk baya bi konuştum kapıda sonra onlar gitti ben de banyo ya girdim kendimi bi gördüm ruj taşmış dişime gelmiş ay rezil oldum
Ama gerçeği güzel haif peçeteyle alınca bile nemli tutuyor dudakları
Buyur canım bu rujdan arkadaşım da almıştı ona sürdürdüm çok yakışıyor ona.Bunun rengi güzel tester in rengi fuşya gibiydi ama bu kırmızıyla vişne çürüğü arası ve durdukça biraz koyulaşıyor çok kalıcı
Canım bu ruj hangi renk??
Bi de mocha plum sürünce nasıl duruyor testerlardan sadece lilac shimmer ve nude perfection bende güzel durdu diğerleri berbat yaa.
Canım bu ruj hangi renk??
Bi de mocha plum sürünce nasıl duruyor testerlardan sadece lilac shimmer ve nude perfection bende güzel durdu diğerleri berbat yaa.
oradaki renk ile alakası yok canım çok koyu renk değil ben geçen ay aldım daha çok severek kullanıyorum koyu renk ruj sevmeyenler için ideal bir renk bence tavsiye ederim.
oradaki renk ile alakası yok canım çok koyu renk değil ben geçen ay aldım daha çok severek kullanıyorum koyu renk ruj sevmeyenler için ideal bir renk bence tavsiye ederim.
ben çok koyu renkleri sevmiyorum ama bazı nude tonlarıda hiç yokmuş gibi renk vermiyor en azından biraz renk olmalı acaba bu yoğunmu diye merak etmiştim bir denesemmi acaba yada şu yeni çıkan glazewear rujlardanmı alsam bilmiyorum:44:
ewt cnm aynen katılıyorum hiç alakası yok o sitedeki dudak üzerinde olan renkler orjinal ruj bile değil photoshopla yapılmş renkler yani tektek rujları sürüp çekmemişler
gerçeği tamamen farklı
Arkadaşlar moisture seduction rujlardan kendine alanlar swatch yapsa süper olur.
Mesela ben mocha plum, rose ribbons ve smooth mocca renklerinide alıp almamak konusunda kararsızım testerlarını denedim koyu durdu acaba bu rujlar testerlardan daha açık mı geliyor???
Eki Görüntüle 171399
Vücut losyonuna bayıldım.Çok hoş kokuyor ve çokta yağlı değil bana 1 yıl gider :)
Şampuan çok güzel kokuyor.Saç kremiyse harika.Herkes parfümümün adını soruyor halbuki saçım kokuyor