- Konu Sahibi _nur_
-
satıcısın galiba :lepi:
istediğim gibi fikrimi beyan edebileceğimi düşünüyorum, evet başka ürünlerini kullanmadım çünkü yüzüme falan asla güvenmediğim birşey süremem! ki iyi de yapmışım, hassas olmayan beni bile kızarttığına göre! rujlarında da kurşun oranı fazlaymış, almıştım biri uyardı, testi bende yaptım ve doğruu çöpe! satıcıysan sana iyi satışlar canım, ama ben ne dediğimi biliyorum, hayatta birdaha kullanmam diyorum bilmiyorum neden böyle rahatsız etti????? isteyen kullansın ben cildimi tehlikeye atcak değilim, kendimi seviyorum :roflol:
avon geçen 1-2 hafta öncesine kadar hiç kullanmamıştım ve kullanmayı da düşünmüyordum, çünkü kötü bir marka olduğuna emindim!
bu forumdan + başka forumlardan sıkılaştırıcı ürünlerinin iyi olduğunu okudum, deniyim artık dedim.
bacağımda bugüne kadar sivilce çıkmışlığı yok, zamanında da çeşit çeşit kremler kullandım, kesinlikle alerjik 1 cildim yok. bu spreyi kullandığımın 3. günü sivilcemsi kırmızılıklar oluştu 4 5 adet. ve cildimi baya yakıyordu.
sağlık bakanlığının niye onaylamadığı belli sanırım. zaten kaliteli 1 ürününde bu kadar ucuz olması normal olmazdı. dünyada başka marka kalmasa dönüp de avona bakmam artık. araştırdım hakkında baya insanın şikayeti var. böyle 1 markaya 10 ytl vereceğime gider dior a 60 ytl veririm daha iyi.
Avondan kısa bir süre önce allık sipariş etmiştim. Çok doğal ve hoş duruyor. Fakat arkasına çevirip baktığımda pesa artık bu da mı dedirtti... Evet o aklınızdan geçen kıslar tabiki MADE İN CHİNAklava: Çin malalrında kullanılan bu kadar sağlıksız ve kansorejen maddeyi duduktan sonra bu allığı nasıl kullanabilirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?