Avox regle 6 gün

Regle 10 varsa dpo4tesin daha. Çıkmaz canım. Yumurtlama sonrası normal progesteron etkileri olabilir. 8-9’dan önce çıkmaz şu an 4’tesin
Dpo ne demek valla bunun açılımını bilmiyorum bide hiç olmazdı benim böyle adete az kala olurdu ki zaten bende anlardım regl olacağımı sekiz yıldır deniyoruz sebepsiz infertilite dendi bu ay tekrar rahim filmi çektim o yüzden de olma ihtimali var mı sizce

Çatlama sonrası günler.

Dpo 11 deyim bugün ben belki daha yerleşmemiştir bakalım Allah büyük bat günüme daha var regl gelmeyene kadar ümit var
Senin DPO sayımı da değişik yerleşme altıncı yedinci günde oluyor kanda da çıkmaya başlar. inşallah çıkar canım hayırlısı olsun hakkında

Senin DPO sayımı da değişik yerleşme altıncı yedinci günde oluyor kanda da çıkmaya başlar. inşallah çıkar canım hayırlısı olsun hakkında
Hayır dün sabah sen bana dpo 10dasın dedin bugün dpo 13sün dedin yaktın beynimizi bacımmmm

Bat yarın hatta cumartesi
Bat yarın demişsin o yüzden 13 demişimdir doğru ben sana hesap yapıp söylemiştim dpo sayısını. Açım daha afyonum patlamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…