avrasya hospıtal zeytınburnu

yvzpinar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
15
0
6
35
İstanbul
arkadaslar zeytınburnu avrasya hospıtal dekı kadın doğum doktorlarından dr nurcan dalan ve dr. gamze baykan arasında kaldım hamıle kalmadan once bı kontrole gıtmek ıstıyorum bana acıl yardım edebılırmısınız

Nisa hastanesini çok öneriyorlar yenibosna da o ama

olsun bu taraflarda olabılır bıde bagcılar devlet hastanesı de ıyı dıyolar ama cok kararsızım ben hangıne gıdıcegımı hangı doktoru secıcem bılemıyorum ama acılen karar vermelıyım ben pekte bana cvp veren olmamış

arkadaslar zeytınburnu avrasya hospıtal dekı kadın doğum doktorlarından dr nurcan dalan ve dr. gamze baykan arasında kaldım hamıle kalmadan once bı kontrole gıtmek ıstıyorum bana acıl yardım edebılırmısınız

Benim kuzenim nurcan hanima gitti her aninda yanindaydim. Cok cok memnun kaldi ondan cok ilgili bir doktor.

avrasya hospitalde çalışan bir akrabamız var. özgür hanımdan çok memnundu. ikinci hamileliğinde yine ona gidiyor. ben de gittim çok güleryüzlü bir bayan. bana uzak diye devam etmedim sadece. tavsiye edebilirim.

Kesinlikle tamer bey..eger hala oradaysa...kendine guvenen herseyi anlatan cok iyi bir dr...ben hamileligimde ona gittim hep ve dogumumu da o yapti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 haftalık gebeyim bugün nurcan dalan a muayne oldum harikaydı diyemeyecem belki benim heyecanımdan dolayı böyle hissettim ama bidaha gidecem duruma göre gamze hanımıda değerlendirmeyi düşünüyorum.

5 haftalık gebeyim bugün nurcan dalan a muayne oldum harikaydı diyemeyecem belki benim heyecanımdan dolayı böyle hissettim ama bidaha gidecem duruma göre gamze hanımıda değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ben de Tamer Bey'e gidiyordum. İl dışına taşındığım için 1.5 ay önce bırakmak durumunda kaldım mecburen. ama kesinlikle tavsiye ederim Tamer Bey'i ben de tavsiye üzerine gitmiştim. şimdi Kıbrısta yaşıyorum ve burdaki doktorum tanıyor Tamer Bey'i ve çok iyi bir doktor olduğunu o da yinelemişti. Ama doktor olayı biraz kişilere kalmış bir şey. frekans tutarsa o doktor en iyi doktor. aynı hastanede Nurcan Hanıma da gittim Tamer Bey çok yoğun diye hiç ama hiç memnun kalmadım. makineleşmiş gibiydi. son kadar sizin:)

tekrar gittim kalp sesleri dinlemeye gayet iyiydi bu sefer geçenkinde doğumhaneye gitmesi gerekiyordu ilgisinden çok hoşlanmamıştım şimdi herşey yolundaydı herşeyi anlattı devam edecez galiba tamer bey sezeryan yanlısı bi doktor onun dışında bende methini duydum ama sezeryan istemiyorum o yüzden tercih etmedim zor bu doktor olayları ya :)

tekrar gittim kalp sesleri dinlemeye gayet iyiydi bu sefer geçenkinde doğumhaneye gitmesi gerekiyordu ilgisinden çok hoşlanmamıştım şimdi herşey yolundaydı herşeyi anlattı devam edecez galiba tamer bey sezeryan yanlısı bi doktor onun dışında bende methini duydum ama sezeryan istemiyorum o yüzden tercih etmedim zor bu doktor olayları ya :)

merhaba hala nurcan hanımamı devam ediyorsunuz merak ettim bende doktor arayışındayım internette istepan beyi çok övmüşler ama nurcan hanımda iyi gibi kararsız kaldım birde normal doğum fiyatını öğrendin mi ayriyetten ssklı muayene kaç para acaba şimdiden teşekkür ederim...

merhaba hala nurcan hanımamı devam ediyorsunuz merak ettim bende doktor arayışındayım internette istepan beyi çok övmüşler ama nurcan hanımda iyi gibi kararsız kaldım birde normal doğum fiyatını öğrendin mi ayriyetten ssklı muayene kaç para acaba şimdiden teşekkür ederim...
devam ediyorum nurcan hanıma fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değildir die düşünüyorum ayın 28 inde kontrole gittiğimde hem doğum fiyatlarını hem odalarını gezecem ben sağlıkçı olduğum için cüzi bi miktar ödüyorum ancak normal fiyatı 62 olmuş sanırım gereksiz yere testte yaptırmıyor doktorum bakalım inşallah doğumumdada bi sıkıntı çıkmaz...

doktorlarına bir şey demiyorum ama lütfen avrasya'ya gitmeyin.

1,5 yaşındaki kardeşime çekilen tomografi sonucu önce beyninde kitle sonra renkli tomografi sonucu da su kitlesi denildi.
o zamanki doktoru kendi hocasını aradı ve biz ertesi gün marmara üni ne beyin cerrahisine gidiyorduk.(bu yüzden doktorlarına yorum yapmıyorum)
polis hastanesinden sevk almamız lazımdı oradaki nöroloji doktorunun uyarısıyla(tarihten kalma makineleri kullanmışlar, film kalemiyle boyanmış olma ihtimali bile var demişti) marmara nörolojiye gittik ve yapılan incelemeler sonucu sadece beyinden göze gelen sinirlerden birinde tıkanıklık olduğu anlaşıldı ve kendi kendine düzeldi.
avrasya'ya uysaydık boşu boşuna 1.5 yaşındaki çocuğun beyni açılacaktı

Back
X