Arkadaşım gamze hanıma gitmişti ve çok memnun kalmıştı cnm.
Nisa hastanesini çok öneriyorlar yenibosna da o ama
Ben Avrasya hastanesine gidiyorum Doktorum İstepan Suna simdilik memnunum doğumda orada yapmayı düşünüyorum
arkadaslar zeytınburnu avrasya hospıtal dekı kadın doğum doktorlarından dr nurcan dalan ve dr. gamze baykan arasında kaldım hamıle kalmadan once bı kontrole gıtmek ıstıyorum bana acıl yardım edebılırmısınız
anladım canım pekı sgk ile anlaşması varmı muayenelerı fln daha acık cevap verebılırmısın
tekrar gittim kalp sesleri dinlemeye gayet iyiydi bu sefer geçenkinde doğumhaneye gitmesi gerekiyordu ilgisinden çok hoşlanmamıştım şimdi herşey yolundaydı herşeyi anlattı devam edecez galiba tamer bey sezeryan yanlısı bi doktor onun dışında bende methini duydum ama sezeryan istemiyorum o yüzden tercih etmedim zor bu doktor olayları ya :)
devam ediyorum nurcan hanıma fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değildir die düşünüyorum ayın 28 inde kontrole gittiğimde hem doğum fiyatlarını hem odalarını gezecem ben sağlıkçı olduğum için cüzi bi miktar ödüyorum ancak normal fiyatı 62 olmuş sanırım gereksiz yere testte yaptırmıyor doktorum bakalım inşallah doğumumdada bi sıkıntı çıkmaz...merhaba hala nurcan hanımamı devam ediyorsunuz merak ettim bende doktor arayışındayım internette istepan beyi çok övmüşler ama nurcan hanımda iyi gibi kararsız kaldım birde normal doğum fiyatını öğrendin mi ayriyetten ssklı muayene kaç para acaba şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?