- 3 Şubat 2018
- 25.914
- 111.535
- 598
aman tanrim ya... korkunc. gerci ben türkiye de yasiyorum yani henüz oralara gitme gibi bir planim yok. isim gücüm ailem burda cünkü. ama iste yine de... dünyanin bin bir hali var. bir de erkeklere karsi asiri bi güvensizlik duygum var. herseyi sorguluyaip dedikleri hic bir seye inanamiyorum artik..
bana bu duyguyu vermeyen kimseyle de evlenemem zaten sanirim... ailem baski yapsa dahi
Ha o sekilde diyorsunuz. O biraz yanlis anlasildi sanirim. ikisiyle de ayni anda yemege cikmadim tabiki ama ikisi ile de yakin zamanda tanistirildim. Birisi ile daha bir frekansimiz tuttu ve onunla bu hafta sonu tekrar görüsecegim. Digeri ile de pek uyum yakalayamadik diye o sekilde haber gönderdim.Hayır öyle değil, ki bende eşimle öyle tanışmadım.Ama daha ilk gördüğümde anlamıştım, hatta inadımdan adını bile sormadım, ve tanıdığın arkadaş listesine bakıp eşimi görüp keşke o olsa
Ama 2 kişi ile aynı anda yemeğe çıkmanız hoşuma gitmedi, yalan yok. Siz niyetinizi sağlam tutun, inşallah düzgün seveceğiniz merhametli iyi bir adamla karşılaşırsınız.
Ama kesinlikle bu 2 adamı kıyaslayarak olmaz.
Olurda ikisinden biri ile evlenirseniz, ben aslında ... biri ile de yemeğe cıktım diyemezsiniz. Olmaz..
Ha o sekilde diyorsunuz. O biraz yanlis anlasildi sanirim. ikisiyle de ayni anda yemege cikmadim tabiki ama ikisi ile de yakin zamanda tanistirildim. Birisi ile daha bir frekansimiz tuttu ve onunla bu hafta sonu tekrar görüsecegim. Digeri ile de pek uyum yakalayamadik diye o sekilde haber gönderdim.
Yanlis anlasilmasin öyle birden fazla kisiyle birsey yasamiyorum sadece su an bekarim diye ailem dostlarim bana ha bire birisini öneriyor evlenmek icin.... :/ hic de sevmem ama artik acaba bu sekilde daha düzgün birisiyle mi tanisabilirim diye kabul ediyorum.
Gecmis aylarda cok sacma insanlarla tanistim kendim cünkü.
Merhabalar arkdaslar,
önceki konularimda da belirttigim üzere bekarim ve bu aralar bir kac kisiyle tanistirildim (aile ve dostlar araciligi ile).
Henüz bir sey yok ortada ve benimle tanistirilan kisileri yakin markaja alip degerlendirmeye calisiyorum.
Zaten aska inanan birisi de degilim ve cok muhtemel mantik evliligi yapacagim gibi görünüyor.
Dün teyzem "sende avrupa vatandasligi var. bundan dolayi da seninle ilgilenenler olacaktir. herkes ülkeden kacmak istiyor. tanistigin kisilerde buna dikkat bence. sadece bu sebepten ötürü seninle birlikte olmak isteyen varsa hemen ele" dedi.
Ben bu konuyla iglili hic bu sekilde düsünmemistim ama sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi ya? olursa da nasil anlayacagim? Normalinde pat diye de belirtmiyorum bunu ama sohbetlerde ortaya cikiyor tabiki. Saklasam mi ne yapsam? Bilemedim gercekten....
Bir bu kriter eksikti hayatimda.... :/
tesekkür ederim. yasim 31.Şimdi oldu, ben ikisine de cevap vermeden görüştünüz sandım, o yüzden sordum.
Yinede kendinizi çok yıpratmayın, inşallah düzgün biri ile karşılaşırsınız
Yaş kaçtı_??
mantik evliligi derken kastettigim asik olup vurulup diger herseyi göz ardi edip evlenmek degil de, sevip hoslanip, hayat ve kültürlerimizin benzedigi, aile yapilarimizin benzedigi, birlikte yol alabilecegimiz bir gelecek kurabilecegim birisini tercih etmek aslinda.Mantık evliliği diyorsunuz zaten,karşı taraf da size aşık olmadığına göre bu sebeple sizi isteyebilir,ben kendim için en avantajlı eş tercihini yapayım ama o benim kaşıma gözüme mi vurulsun diyorsunuz??
mantik evliligi derken kastettigim asik olup vurulup diger herseyi göz ardi edip evlenmek degil de, sevip hoslanip, hayat ve kültürlerimizin benzedigi, aile yapilarimizin benzedigi, birlikte yol alabilecegimiz bir gelecek kurabilecegim birisini tercih etmek aslinda.
Tabiki karsimdakinin de bana vurulmasini beklemiyorum haliyle ama benim derdim sadece bu vantandaslik konusuna takilip benile birlikte olmak isteyen olur mu diye idi aslinda. Ben pek ihtimal vermiyorum ama teyzem de bu konunun üzerinde durunca buraya size de danismak istedim.
Biraz yüksekten uçmuyor musunuz?Merhabalar arkdaslar,
önceki konularimda da belirttigim üzere bekarim ve bu aralar bir kac kisiyle tanistirildim (aile ve dostlar araciligi ile).
Henüz bir sey yok ortada ve benimle tanistirilan kisileri yakin markaja alip degerlendirmeye calisiyorum.
Zaten aska inanan birisi de degilim ve cok muhtemel mantik evliligi yapacagim gibi görünüyor.
Dün teyzem "sende avrupa vatandasligi var. bundan dolayi da seninle ilgilenenler olacaktir. herkes ülkeden kacmak istiyor. tanistigin kisilerde buna dikkat bence. sadece bu sebepten ötürü seninle birlikte olmak isteyen varsa hemen ele" dedi.
Ben bu konuyla iglili hic bu sekilde düsünmemistim ama sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi ya? olursa da nasil anlayacagim? Normalinde pat diye de belirtmiyorum bunu ama sohbetlerde ortaya cikiyor tabiki. Saklasam mi ne yapsam? Bilemedim gercekten....
Bir bu kriter eksikti hayatimda.... :/
Valla haklisiniz.Biraz yüksekten uçmuyor musunuz?
Sanki Avrupa da insanları kırmızı halıyla karşılıyorlar.
Peki bundan şeyin haberi var mı o iki kişininIliski boyutu yok ben de henüz o iki kisiyi degerlendiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?