Ben hanımefendiye talip oldum ama cevap gelmedi
Eee o zaman da bu kız gitmek isterse adam benimi kandırdın hani gitmeyecektik derse ne yapacakTeyzeniz çok haklı.
Evlenince Türkiye'de kalacağım, Avrupa'ya asla adım atmam deyin.
Belki niyetlerini açık ederler.
Konu sahibinin Avrupa'da yaşamaya niyeti varsa dil ve meslek sorunu olmayan birini seçer herhalde ve vatandaşlığını gizlemez.Eee o zaman da bu kız gitmek isterse adam benimi kandırdın hani gitmeyecektik derse ne yapacak
Merhabalar arkdaslar,
önceki konularimda da belirttigim üzere bekarim ve bu aralar bir kac kisiyle tanistirildim (aile ve dostlar araciligi ile).
Henüz bir sey yok ortada ve benimle tanistirilan kisileri yakin markaja alip degerlendirmeye calisiyorum.
Zaten aska inanan birisi de degilim ve cok muhtemel mantik evliligi yapacagim gibi görünüyor.
Dün teyzem "sende avrupa vatandasligi var. bundan dolayi da seninle ilgilenenler olacaktir. herkes ülkeden kacmak istiyor. tanistigin kisilerde buna dikkat bence. sadece bu sebepten ötürü seninle birlikte olmak isteyen varsa hemen ele" dedi.
Ben bu konuyla iglili hic bu sekilde düsünmemistim ama sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi ya? olursa da nasil anlayacagim? Normalinde pat diye de belirtmiyorum bunu ama sohbetlerde ortaya cikiyor tabiki. Saklasam mi ne yapsam? Bilemedim gercekten....
Bir bu kriter eksikti hayatimda.... :/
alman vatandasiyim ama türkiye'de yasiyorum. ailem de türkiye'de yasiyor. Babam almanya'da büyümüs ve ondan ötürü ben ve kardesim de alman vatandisligina hak kazandik otomatik olarak ama dedigim gibi simdilik yurt disinda yasama gibi bir planim yok. Istanbul'da yasiyor ve calisiyorum.Ben tam anlamadim suan avrupada mi yasiyorsunuz yoksa tr de mi? avrupa da yasiyorsaniz zaten ya oturumunuzun oldugunu ya da vatandasliginiz oldugunu sizinle tanisan herkes bilir. Vatandasliginiz var ve tr de yasiyorsaniz cok bisey farketmez cunku avrupaya gelmek niyetinde olan biri halihazirda herhangibi avrupa ulkesinde yasayan,kurulu duzeni olan birini tercih eder.boyle olaylar cok oluyor tabi ki Ben cok duydum oturum icin evlilik yapanlari. Hangi ulkenin vatandasisiniz?
aslinda öyle evet. ben de karsimdakini mantik cercevesinde degerlendiriyorum aslinda. haklisiniz. ama tabiki sonucta birsey hissetmezsem ilerlemem. Uarim karsi taraf da öyle düsünür. tabiki hic bir seyin garantisi olmaz bu islerde.
sevde hanımmm desti izdivacınıza talibimmm ben aha haa.Macera dolu Americaaaa AMERİCAAAAABöyle bir durum tabii ki var, düşünmemiş olmanız beni şaşırttı. Kaldı ki mantık evliliği yapacaksanız, karşı tarafın da hem kafama uyan, hem beni avrupaya götürebilecek kadın diye bakıp sizi tercih etmesi çok normal.
Ben de Amerikan vatandaşıyım, ve bu yüzden peşime takılan tipler oldu Türkiye'de. Hiç birine yüz vermedim, vermem de. Zaten Abd'de yaşadığım için Türkiye'den biriyle evlenmem çok düşük bir olasılık...
Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız Avrupa vatandaşı olduğunuzu saklamak kolay. Söylemezsiniz olur biter. Avrupa'da yaşıyorsanız saklamak zor. Türkiye'den birini aramayın derim o zaman. Ama genel olarak bu durumun saklanması taraftarıyım yani.
aracı işleri de yaş çoğu zaman birşey çıkmıyorHmm siz seyden bahseiyorsunuz degil mi? yani normal yollarla bir yerlerde karsilasip, asik olup o sekilde iliski yasayip evlenmek. evet ben de cok isterim bunu ama inanin olmuyor... yani ben ne zaman bu sekilde birisiyle tanissam her zaman hüsranla sonuclaniyor. O sebepten ötürü ben de su an daha mantikli davranip, ailemin dostlarimin bana önerdigi kisilerl tanisip, acaba bu kisi ile evlenip mutlu olabilir miyim diye düsünüyorum.... öyle bir durum söy konusu yani
Mantık evliliği diyorsunuz zaten,karşı taraf da size aşık olmadığına göre bu sebeple sizi isteyebilir,ben kendim için en avantajlı eş tercihini yapayım ama o benim kaşıma gözüme mi vurulsun diyorsunuz??
Yorumlarda herkes vatandaşlığndan bahsetmiş nasıl vatandaş oldunuz ya illa orda mı doğmak gerekiyor ben de olmak istiyorum. Yüksek lisans yapıyorum ama öyle çok zeki değilim niye alsınlar beni. Puff bu konu tadımı kaçırdı
Evet benim babam alman vatandasi o sebepten ötürü ben ve kardesim de ayni haka sahip olduk. Vatandasligimdan ötürü baska bir avrupa ülkesinde univ okudum ve yine baska bi avrupa ülkesinde 3 sene calistim. tek avantaji bu oldu benim icin. Su an eilem dahil Türkiye'de yasiyoruz ama.Yorumlarda herkes vatandaşlığndan bahsetmiş nasıl vatandaş oldunuz ya illa orda mı doğmak gerekiyor ben de olmak istiyorum. Yüksek lisans yapıyorum ama öyle çok zeki değilim niye alsınlar beni. Puff bu konu tadımı kaçırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?