niye öyle düşünüyosunki gazanfer özcan ı hepimiz severek izliyoduk hayatta olsaydı izlememizi isterdi gerçek tiyatro ustası babaları ölse sahneye çıkıp oynamış insanlar insanlara hizmet etmeye devam etmişler ben izlemeye vede gülmeye devam edeceğim ölüm başka ama hayat herşeye rağmen devam ediyor avrupa yakasını izleyerekte moral bulmaya çalışıyoruz sen canını sıkma emi albetteki gazanfer özcanı tahsin babayı unutmayacağız mekanı cennet olsunben bir daha izleyebileceğimi zannetmiyorum...gülemem ben artık maalesef çok seviyor olsamda diziyi izlerken....Allah onu yakından tanıyanlara sabır versin....
..Allah rahmet eylesin...
niye öyle düşünüyosunki gazanfer özcan ı hepimiz severek izliyoduk hayatta olsaydı izlememizi isterdi gerçek tiyatro ustası babaları ölse sahneye çıkıp oynamış insanlar insanlara hizmet etmeye devam etmişler ben izlemeye vede gülmeye devam edeceğim ölüm başka ama hayat herşeye rağmen devam ediyor avrupa yakasını izleyerekte moral bulmaya çalışıyoruz sen canını sıkma emi albetteki gazanfer özcanı tahsin babayı unutmayacağız mekanı cennet olsun
canımya üzüldüm şimdi umarınm seni kırmamışımdır maksadım seni kırmak değildi ben hiç bitmesin istiyorum avrupa yaksını çok beğenerek izliyorum gazanfer özcanıda severk izliyoduk mekanı cennet olsun
çok haklısınız bence de bakış açınızla, ben şöyle düzelteyim ozaman :teselli: dizi inşallah bu kayıba rağmen devam etsin ve hayat devam ediyor mesajı versin izleyenlere.ama işte benim onu yazarken ki duygularım çok yoğundu,(belki cenazesinde bulunma fırsatı buldum ve çok etkilendim ondan )avrupa yakasının tanıtımını bile değiştirme gereği duyuyorum....dizi çok izlenmeye devam etsin istiyorum, bir yandan da böyle oluyor....sağolun tavsiyeniz için sizin tavsiyeniz doğrultusunda izlemeye devam edeceğim inşallah..a.s.
dilber halayıda seviyorum,şahikayıda dilber hala olunca şahikayı özledikKızlar duydunuz mu.?Ata demirer Dilber halanın belalısı olarak ;2.karakter olarak diziye giriyor.Gençlik aşkı.Nasıl olacak çok merak ediyorum.Avrupa yakasına bayılıyorum :hooray: ama favorim Dilber hala ve Burhan :lepi:
avrupa yakasını çok seviyorum ve beğenerek izliyorum.şahika 2 role de çok güzel yakışıyor.ama açıkcası volkanı 2. role hiç yakıştırmadım.dilber haladan sonra bu 2. rol oyunu bayatladi diye düşünüyorum.ya bide ormanda şöyledin böyledin falan diye açık sahneler konuşuyolar sonuçta ailece izliyoruz bu diziyi insanı utandırıyolar yav büyüklerin yanında
he ya çok müstehcen konuşuyorlar benneyaptımkibende baktım dün iki yaşlı insanın böyle kuduruk olması enteresan!.....fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?