Avrupa Yakası - Atv

evlenemediler kuzu resım çekilirken burhan kaçtı

burhanın cem yılmazla konuşması çok şekerdı yahu
bakalım nerelerde oynıcaklar artıkın

ya ilk kez avrupa yakasını ağlayarak izledim
devam etseydi yaaaa
bidaha böyle güzel kadro hangi filmde olur

Bende kesinlikle çok özleyeceğim.Beni en çok rahatlatan ve güldüren diziydi.Hepsinden önemlisi dizinin sonunda gelmiş geçmiş tüm oyuncuları gösterdiler.Emeğe saygı gösterdiler.Avrupa yakasına da bu yakısırdı.Çünkü bu dizinin 6 sezon sürmesinde hepsinin katkısı vardı.Umarım ilk bölümden itibaren tekrarlarını verirler.:gitme:

Valla ben en çok Volkan'ın nihayet albüm yapıyo olmasına sevindim. Garibimin yıllarca başına gelmedik kalmamıştı bu albüm sevdasına. kaydirigubbakcemile3

Avrupa yakası...
Yıllardır en çok ve severek izlediğim bir dizi, hiç bir oyuncu değişikliğini hissetmedim...
Çünkü gelenler rolünü gayet ii yapan bizi güldürmeyi başaran tiplerdi...
Hiç bir dizinin bitişi beni bu kadar üzmemişti...
Teşekkürler Gülse Birsel ve ekibi...

ya kızlar basında reyting düşmüş kan kaybetti kaldırıldı deniyor öyleyse
herkes burhanın yaptığı espiriyi dursunu dilber halanın her hafta sölediği espirileri nerden lmaz:biliyor
bir sürü abuk sabuk yarışma program var onlar kan kaybetmedi de avrupa yakası mı kan kaybetti :umursamaz:

bir burhan altıntop kolay yetişmiyi
bide AZİM OLMADN BİTTİ ONUDA ÇOK SEVMİŞTİM ONUDA GÖRSEYDİM PAMBIK GİBİ ADAMDI

öncelikle bende çok üzgünüm bittiği için
ama bu tarz yapımların maalesef ki izleyeni çok yok
var olan izleyici kitlesi de deişmeyeceğinden sorun yok
artık hep burhan makbule ve şahika üçgenınden gidiliyordu
hali hazırda karakterler ve dizi oyuncuları oturdu nasılsa
çok daha bomba seyler yazsın izleyelim bence
çok üzüldüm ama uzasaydı kabak tadı olacaktı

bende cok uzuldm bttıı ıcın kızlar ama sankı bıraz bastan savma olmus fınalı daha guzel olabılırdı yanı

offf offfffffff
kac yillik komedi filmim bitti
her haftayi iple cekerdim
kafam dagilir resmen rahatlardim
tutkuyla bagimlisi oldugum tek dizi
her hafta farkli konular
cok üzüldüm bittigine ya ki ben hep hayal ediyodum yillarca sürüp gider diye
qzzzd arkadasimada katiliyorum final cok basdan savma olmus en kötü ihtimal toplu nikah töreni olabilirdi fatosla tanriverdi volkan sahika yani her biri esini bulupta tam bir mutlu sonla sona erebilirdi bence

6 yildir aksatmadan seyrettigim tek diziydi dogumum icin bana carsamba dendiginde ilk Avrupa yakasi kacicak bile diye dusunmustum kolumda bandajlar odadaki bilgisayardan izlemistim hic unutmam ne bagimlilik deliyim diye dusunmustum seyrederken cok uzgundum son oldugunu bile bile carsambalarin artik anlami kalmadi onlari cok ozliyecegim ama Nisantasinda olucaklarini dusunucem biryerlerde hayatlari devam edecek diye avutucam kendimi bukadar asmali kesmeli ,boyunu baltayla katledilme, kocasini yegeniyle aldatan kadinlarin oldugu,kardesinin kocasiyla kacanlarin konu yapildigi uzadikca uzayan diziler varken romanlarinin aksine senaristlerin sacmaliklariyla uzatilan diziler varken Avrupa Yakasi bitti oksuz kaldik yinede 6yildir yazan oynayan Gulseye tum ekibine oyuncularina tesekkur ederiz yollariniz acik olsun 6yil sayenizde her carsamba gulerek gecti opuyorumnanaktan

aa bittimi avrupa yakası ...ben sezon finali sanmıştım..
yaa çok üzüldüm..

valla başlangıcından sonuna kadar izlediğim tek diziydi. Ay burasıda ölünün arkasından nasıl bilirdinize cevap gibi olmuş yaakaydirigubbakcemile3
bende çok özleyceğim bu diziyi
dikkat ederseniz ordan çıkanlar yani diziden ayrılanlar başka dizilerde programlarda hiç hayır etmediler, avrupa yakasındaki ışıltıları yoktu yani, oynadıkları diziler hep kalktı yada başarısız oldu. gülse birsel yıldızlaştırmıştı hepsini. Hümeyra hariç
umarım aynı güzellikte başka bir dizi yazıp oynar gülse birsel:a015:

gülse birsel yeni senaryo yazdı yeni proje ile geliyorrrrrrrrrr
ama AVRUPA YAKASI OYUNCULARIndan hiç kimse olmayacak
yeni tanınmamış yüzler arıyor

Üffffff yaa benimde sürekli kaçırmadan takip ettiğim tek diziydi Burhan Dilber hala bayılıyordum ben yaa heyecenla bekliyordum çarşamba günlerini offff offfff
Kşke bitmeseydimafoldumben

Tüm yazdıklarına kelimesikelimesine katılıyorum.

saka gibi dimi ya.

ama son bölümü cok bastan savma olmus gibi geldi bana. yani sonu daha güzel büyük bir kahkahayla bitebilirdi. bebek gelio diye evlendiler. halbuki asli cocuklardan nefret eder. bitsin diye gelisigüzel yazilmis sonu. hec begenmedim:)

valla bu yılbaşı da tv de hiçbişey yoktu, en azından geçmiş yıllarda avrupa yakasını izliyorduk, şuan atv de ne vardı hatırlamıyorum bile, ama saat 2:30 itibariyle avrupa yakasının geçmiş yıllardaki yılbaşı bölümü var keşke haber sonrasına koysalardı, eminim daha çok reyting alırdıakannehir

Son düzenleme:
tekrarlarını bile düzgün saatlere koymuyorlar ben bu diziyi çok özledim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…