Avrupa Yakası - Atv

Gülse Birsel işini biliyo. Mutlaka yeni karakterler ekleyip diziyi kurtarıyo

Dizinin hiç reytingi düşmüyorki yıllardır,hatta artıyor bence.....................................

burhan dilber hala azim harikasiniz ve tabi dursun la sahika aldilar baslarini gidiyorlar

en sevdiğim dizi ya
eskiden bu modda
ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
YEDıTEPE ISTANBUL
SULTAN MAKAMI
nı falan izlerdim
şimdi bir bu kaldı
buda teklemeye başladı
bu sezonda bitse artık tadında kalsa guzel hatırlasak
çünkü karekterler tıkandı
aynı ekiple yeni proje diyorum
aslı ile volkan çok tekduze kaldı
ayrıca
müşfik hoca hakkaten yakıooooooo
seviyorum ben bu adamı!

Avrupa Yakası bitiyor
Gülse Birsel Avrupa Yakası'nı haziran ayı sonunda bitirmeyi düşündüğünü açıkladı...

'Avrupa Yakası'nı 90 dakika çektiklerini söyleyen Gülse Birsel, 'Çok yoruldum, biraz dinlenmek istiyorum' diyerek dizinin hayranlarını üzecek şu açıklamayı yaptı: 'Haziran ayı sonunda diziyi bitirmeyi düşünüyorum.'
evet arkadaşlar avrupa yakası 7 bölüm sonra bitiyormuş
senağlama

burhana bayılıyorum,özelikle o bölüm varya--laelaelaelaelae ben yohum,ben tamamen senin hayal ürünüyüm--sırnaşık şey adama diyor ya,ben o bölümü kaydettim ve hep izliyorum,çok güzel,dilber de --aay tıhandım--sırnaşık şey diyor ya,eşimin babası adanalı,o lafı duyünca nasıl küfrediyor:roflol:,tıhanmış,:roflol:şimdı ferahlatırım diyor,ben gülmekten kriz geçiriyorum:roflol::roflol:

bitmesin dizi gülecek bir dizimiz vardı onuda bitiriyorlar zaten tatile girecekler güzlse birsel yardımcı olarak yazar arkadaşlar alsa yanına diziyi bitirmeseler yazr olarak hem dinlenir hemde dizi bitmez

Başladığı günden bu yana severek izlediğim tek diziydi bitmesine çok üzülüyorum. :çok üzgünüm:

Ya bencede bitmesin ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bu akşamki bölümde çok güzeldi Aslı ile cem de barıştı ne güzel off yaaa kötükedihüsokötükedihüso

bende çooook seviyorum ama
gülse hanımın burhan ve makbuleden başka çıkarı kalmadı
daha lezzetli işlerde bekliyoruz
tadında kalsın

oooııyghh dıkanmayak:)

Son bölüm süperdi tv de en çok birbirine yakışan çift bence aslıyla cem:asigim:

Osmana çok uyuz oluyorumklava:

Ya şu meryem karakterine kopuyorum ya valla kadın süper oynuyo

Her ne kadar bazen tekrara düşsede çok seviyorum avrupa yaaksını

Gülse Birsel son zamanlarda kilo aldı fark ettiniz mi? Çok da güzel giyiniyo kadın

yaa bitmesiiiin(( adam gibi güzel bi tane komedi dizimiz vardı onu da bitirmesinler( bu biterse neyi seyredip de gülücez benim annem bir melek'i mi bööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…