Avrupa Yakası - Atv

Gülmakten öldüm ya.Dilber halanın oynayışı neydi öyle?
"Hamilemisin gızım" "aldırdınız mı çocuğu" "çocuğunuz mu olmuyur" deli eder insanı böyle birisi.

kızlar bu sene avrupa yakası bıtcekmıs:çok üzgünüm: gülse bırsel acıklama yaptı 13 tane basrol oyuncu war bıze pahalıya patlıo dıo:çok üzgünüm: ıyıce tadını cıkaralım bu sene

tüh ya keşke hiç bitmese hep oynasa benneyaptımki
of böyle sevdiğim diziler bitince çok üzülüyorum bağımlı mı oldum ne...

Bölüm 171 / Yeni Bölüm
26 Kasım Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:
Şahika ve Volkan ilişkisi doludizgin devam ederken, Volkan kendini fakir olarak tanıtan Şahika'nın maddi durumuyla ilgili şüpheler duymaya başlar. Osman'ın Aslı'ya hediye ettiği 2500 dolarlık çantanın aynısını Şahika'da görünce işler karışır.

Burhan, ofis elemanlarının karikatürlerini yaptırdığı çizere kendi karikatürünü yaptırır. Bir yandan çıkan eserden nefret eder, bir yandan da mizaha karşı hoşgörüsünü kanıtlamaya çalışırken zor günler geçirir.
Volkan'ın odası Dursun tarafından dekore edilmeye başlanır, ama çıkan sonuç çok başarılı olunca Burhan'ın büyük kıskançlığını çeker!

Tahsin Bey, Dilber Hala'yı yakın arkadaşı ve dert ortağı olarak görüp, İfo anılarını anlatmaya başlayınca Dilber Hala gerilmeye başlar!

Dergiden işten çıkarmalar sırasında Burhan'ın Makbule'yle ilgili uydurduğu hamile yalanı mahallede ağızdan ağıza dolaşmaya başlar ve hiç olmayacak insanların kulağına gider.

avurapa yakasınında eski izlenirliği kalmadı gözümde
çok sıkıcı olmaya başladı
eskisi gibi hoş bulmuyorum.(((

bence şuandaki en eğlenceli ve en güzel dizi avrupa yakası bugun kacırmayın 8 de çayınıda demle son durak avrupa yakasısırnaşık şey sırnaşık şey

Bir zamanlar y.dökümü bağımlısı olan ben bile bir aydır avrupa yakasını izliyorum,sabahları da tekrarlarını izliyorum :dance: her hafta ayrı bi komedi var çok güzel izlemekten bıkmayacağım tek dizi...

Dilber halayı izleyip hergün taklit eder dururdum "dıkandım,dıkandım"diye.Bugün çocuklar çok bunalttı;kendimi onlara "dıkandım" diye bağırırken buldum.

dün gece çok komikti ya Burhan'ın halleri müthişti...ayrıca ata demirel de akşam döktürdü...

dizideki karakterlerin hepsi çok güzel oynuyorlar hepsini çok beğeniyorum burhan başka şahikada apayrı bir tipleme hangini anlatsamki moralim bozuk olsada gülmek çok güzel oluyor diziyi izlerken stres attırıyor bu dizi insana inşallah hiç bitmezzz ya çok üzülürüm yoksa bende dıkandım diyecem ne oldi rengin soldi da

bence GÜLSE BİRSEL çok iyi bir senarist çok bayılıyorum nazar değmesin

Son düzenleme:
avrupa yakası diyorum başkada bişey demiyorum süperdi bu akşamda pek moralim olmasada gülmekten kırıldım doğrusu yemekteyiz programı cuk oturdu yarışmacılarıda süperdiler tıpkısının aynısını oynadılar bu dizi biterse nasıl sitres atacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…