Avrupa Yakası - Atv

buarada ben avrupa yakasini basindan berri takip etmiyorum bas rolde asli mi varmis?

hic basrolde gibi gelmiyo bana ya öylesine bi figüran gibi :roflol:

bence basrol burhan + saika

her sene yılbaşı özel çekimi yaparlardı, bu sene geçen seneki bölümü yayınladılar, kriz mi vurdu acaba

avrupa yakası zaten bu sezon hem dizi süresini kısalattı ,hem ücretlere zamn yapılmadı hemde işe her fırsatta tatiller malum.....

bu hafta inşallah yeni bölüm vardır..sanırım kriz avrupa yakasınıda vurdu...

2 ay boyunca yeni bölüm yaınlanmayacak kanal tedbirler igereği.....tekrar bölümleri yayınlanacakkk..

Ya neden yayınlanmayacak kanal tedbirleri ne demek anlamadımki

ay ne krizmis buda ya, bitek kanal de saniyordm avtvde mi katildi bu kervana... yakinda izleyecek tek bi dizi kalmayacak bu gidisle...

bu sıkıntılı günlerde doya doya bi gülüyorduk onu da çok gördüler!...:tomato:

ya hakkaten noluyo atv demi kanald ye döndü kanald yi kriz vurmuş gittii gidecek diyorlar ..bilmiyorum artık ben lafımı ortaya korum beğenen alır geder beğenmeyen bırahır gaçar... ömür boyu çıksa seyrederim avrupa yakasını ..tirledim haaa....

kriz nedeni ile 2 ay çekim olmayacakmış gazetede okudum
kriz yok diyenler baksın sinan çetinide vurmuş kriz vah vah ne üzüldüm...

gulse birsel in yazisi okudum krizle ilgimiz yok onumuzdeki hafta basliyoruz normalde ocak ayina 3parca cekerdik bu ocak ayi icin 2parca cektik demis iki ay falan degil yani

hadı kıslarrr pamuk eller cebe:roflol: :roflol: herkesden 1 mılyon topluorum:roflol: damlaya damlaya göl olur.....para toplayalımda su kanalları krızden kurtaralım:roflol:

moralimizi düzelten bir dizimiz vardı izlediğimiz onu da izleyemiyoruz bu hafta çok moralim bozuldu avrupa yakası avrupa yakası burhan bey burhan bey niye çıkmıyonuz yayına makbule nerde mutfakta yemek mi yapıyo size yağlı yağlı yemekler aslı osamanla barıştımı volkanla şahika nın aşkları nasıl tam birbirlerine uygun ikili oldular bence dilber hala napıyo tahsin beyi yine sıkıştırıyormu yoksa evin annesi döndümü bence başka birini soksalar hümeyranın yerine ne iyi olur annesizde olmuyo yani ve diğer oyuncular hepside güzel rol yapıyolar bu hafta bekliyoruz yayınlarlar inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…