Avrupa Yakası - Atv

ya humeyra hanımın çıkması çok kotu olmustu bence volkanın dızıye tekrar alınması yanlıstı zaten oyunculugunuda begenmıyorum ama humeyra hanımın bır ropörtajında izledım asla gerı donmem dedı ya ınş doner ve dızı kaldıgı yterden devam eder volkansız

nihayet yarın avrupa yakasının yeni bölümü yayınlanıyo ..ayrıca Rutkay aziz dizide cemin çapkın babası diziye geri dönmüş..

bu aksam yenı bolumuyle ızleyecegız sonunda :lepi:

evet sonunda gülebileceğiz herşeye rağmen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaşasınhihoyyyt bu akşam biraz olsun stres atacağız desenize!...

yeni bölüm nihayet var..yaşasın...........çok karmaşık duruyor yine.........

ben bu hafta izleyemedim evde yoktum ama olsunda yeni bölümler izleriz volkanın dönmesi bence iyi oldu ama hümeyra hanım yok napalım bence yerine başka oyuncu gelse iyi olurdu annesi rolünde annesizde olmuyor bence birde kubilayda olsa daha iyi olurdu selinde dönse iyi olur ama ne yazıkki bez bebekte oynuyor o diziyide hiç sevmedim sihirli büyülü dizileri sevmiyorum çocukları yanlış etkiliyo avrupa yaksı hiç bitmesin yerine koyabileceğimiz başka dizi yok avrupa yakası avrupa yakası moral kaynağı

arkadaşlar ben bu hafta izleyemedim neler olmuş yazarmısınız musait olamıyorum izleyemiyorum offffffffff

eglencelı bır bolumdu ama oncekıler kadar degıl..şakkıdı

seyredemedim ya...tekrarı ne zaman olur ki..............

iyiki izlememişsin canım çünkü gulse bırsel ıyıce sacmalamıskötükedihüsokötükedihüso bır avrupa yakası fanatıgı olarak hıc begenmedım bu bolumunu...guse senaryo bulamıo artıkkötükedihüso zaten bu sene bıtırcekmıs gulse bırsel dızıyı....eee senaryo bulamıo artık kadın

sonuçta herkse gibi gülse birselinde çok formunda olduğu veya daha vasat işler çıkardığı dönemler olacaktır... 5 sezon komedi yapmak hiçç kolay değildir ...genel olarak çok başarılı bir diziarada nazar boncuğu olsun böyle bölümler..... yakınlarda bomba gibi bir bölümle gönlümüzü alır.....AVRUPA YAKASINA laf yokkk :))

evet yaa buhafta çok farkılıydı. donuktu, eski tadı yoktu hiç. inşallah haftaya şöyle ağız tadıyla izleyeceğimiz bi bölüm gelir.

Durgun bi bölümdü bencede, ama binnur kayanin (dilber hala) enistesinin öldügü sandigi ki sahneye BAYILDIIIM, bu kadin muhtesem bi oyuncu ya

ne olursa olsun bir numara avrupa yakası iyi günde kötü günde avrupa yakası moralemi ihtiyacın var izle burhan altıntopu dilber halayı şahikayı dizidekilerin hepsini yeter

ne olursa olsun bir numara avrupa yakası iyi günde kötü günde avrupa yakası moralemi ihtiyacın var izle burhan altıntopu dilber halayı şahikayı dizidekilerin hepsini yeter

aynen katlıyorum...avrupa yakasının ev vasat hali bile iş yapar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…