Avrupa Yakası - Atv

Bu dizide bazen duygusal sahnelerde çalan bir parça var Şebnem Ferah'ın, adı ne o parçanın? kulağa çok güzel geliyor :)

Diziyi uydudan Atv Avrupa kanalından seyrediyorum.Yerel Atv de özeti çok uzatıyorlar.Uydusu olanlara diziyi Atv nin Avrupaya yayın yapan kanalından seyretmelerini tavsiye ediyorum.Dizinin tekrarını Avrupa kanalında gece tekrar veriyorlar.Saatini not almadım.İyi seyirler..

son iki yıldır falan izleyemiyorum.
reklamlarından ve çevreden duyduklarımla takip ediyorum.
bazen de tekrarlarını seyrediyorum haftaiçi 5de falan..

bende sahikaya bayiliyorum arada onun konusmalarini taklit ediyorum esim deli oluyor Allahtan diziyi seviyorda seslenmiyor fazla yoksa kesin yasaklanirdi ata gelirse sahikayla tam olurlar aslinda ikisi arasinda gecen konusmalar bak kulagima geliyor bile :))))

Ata geri dönsün bence çağla,berke hürcan,şahika,burhan tadından yenmez , bazen burhan bayıyyıyıyıyıyıyor ama komik .Yeni bölümleri neden yok ki sezon finalinide hatırlamıyom naptınız avrupa yakasına sayın Birsel?lülülülülülü

yeni sezonda iffet ve kubilay yokmuş.sacitin babası geliyomuş antepden (şener şen).ammaaaaannn ifotsuz avrupa yakasımı olur yaaww. gerçi sener şen aratmaz herhalde hümeyrayı...:D

zaten ata demirer ve hümeyra kavga etmişler,anlaşamamışlar ve ata da o yüzden çıkmış diziden demekki hümeyra gidince ata geri dönüyor...

gulse birsel in yazisi okudum sener sen olayi yalanmis kizlar birde yeni sezon eylulun son haftasi basliyormus offf cok var daha

hiç sevmediim bir dizi arada hümeyra için bakıyodum bide tolga çevik için.artık onlarda yokmuş.hiç işim olmazzzz

artik baslasin ya cok özledim hihoyyyt

´hümeyra ve kubilayin olmamasi benide cok üzdü simdi hangi sokak sarki/türkülerine agliyacagim :kahve:

Bakalim ama baslamasini dört gözle bekliyorum belkide eskisinden daha eglenceli olur bir umut? a.s

Rutkay Azizde cıkmıs... tamam artık cıkmayan yer degıstırmeyen fazla kısı kalmadı zaten kadrodan..

ya uff başlasa artık..inşallah burhanla makbule evleir bu sezon..zaten bu sezonda son olacakmış..ifonun çıkmasına pek üzülmedim..zatti pek sevmezdim kendisini..

ata geliyormus bende oyle duydum ahh ne guzel humayrayada fazla uzulmedim ama dizimi cok ozledim sahikami sacatimi gelsinler artiiik

Back
X