Avrupa Yakası - Atv

bu dizinin tam bir fanatiğiyim bende.yeni bölümün fragmanı dönmeye başladı.ifo,sacit ve kubi yok bu sezon.sacite üzülmedim.ama ifo ve kubi karakterleri diziye renk katıyordu.Ata demirer geri dönmüş.bakalım neler olacak.5 yıldır o kadar gelen giden olmasına rağmen reytıngleri hiç düşmüyor.ama en çokta özellikle şahika ,makbule harikalar.ama bence en büyük BURHAN...bayılıyorum ona:))burhanı tek geçiyorum ben...

dizinin tadı yerine geldi Ata döndü :sm_cool: çok şükür Ata yokken seyretmedim şimdi dizinin frangmanlarına bile bayılıyorum:teytey::hooray::sm_cool::dance:

yeni bölümü izlediniz mi hanımlar dün gerçekten yine çok komikti....doğrusu ben dizinin ata ayrıldığında da diğerleri ayrıldığında da bişi kaybedeceğini hiç düşünmedim...yine komik yine komik...çünkü gürse birsel çok iyi bir yazar

senarist Gülse Birsel olursa bu dizi çıkan oyuncuların yokluğunu asla hissettirmez.maaşallah Gülse Hanıma yine döktürdü döktürecekte.ama sanırım bu yıl bitecekmiş :( eee kolay olmasa gerek haftalık 900 sayfa yazmak :S

ya kızlar lanet olsun 2 aydır diziyi deli bekledim..dün noldu hopp elektrikler gitti..sadece 10 dakika felan bakabildim..nasıl güzelmiydi bari..ya tekrarını ne zaman koyarlar duyarsanız nolur bi cevap yazın..çatlarım valla...

cumartesi akşamı tekrarı verilecekmiş sanırım aman kaçırmayına.s

harikaydı dün yine :teytey::dance:sırnaşık şey:lepi:

burhan ekranda görünene kadar ben pek keyif alamadım, neyse ki çıktı sayın altintop keyiflendirdi.

ilk reklama kadar dizi tam bi fiyaskoydu....burhan altintop gelene dek....................
kaydirigubbakcemile2

ayvaktaki görüntülerde acayip sıkıldım...
ifonun gitmesi hiç iyi olmamış:(
volkan gerçekten renk kattıö özlemişiz...
ama bu diziyi götüren kesinlikle BURHAN :)

ifo ne dıye gıtmıs pekı
dızıde nasıl gecıor
ben yaprak dokumunu ızledıım ıcın ızleyemedım

atayla anlaşamadıkları için...
geçen seneler problem olmuştu ata ve ifo arasında o zaman ata çıkmıştı ifo kalmıştı şimdide tam tersi oldu ata geldi ifo gitti...
ifo maaşını öğrenmeye gittiğinde bu sene kadroda yer almayacağını öğrenmiş ve şaşırmış
bunu okumuştum gazetede...

burhanın TANGA TERLİK olayına koptum.....

bencede ifonun gitmesi hiç iyi olmamış.ama gülse birsel öyle bir yazıyorki çok ustaca.tüm yazılanlara aynen katılıyorum.Burhan gelene kadar cok sıkıcıydı.Ya bu adam bir alem.ölüyorum gülmekten.kesinlikle bu diziyi götüren bencede burhan .gülse birselde farkındaki en çok rol ona yazıyor.neydi öyle o en küçük ve en favori parmağım.:roflol:

Bence eskisi gibi değil dizi hem sacit hem ifot gitti. Bazı tepkiler fazlasıyla abartılı.
Ne bileyim önceleri daha severek izlerdim şimdi öyle değil nedense.

I love you burhan I love you burhan..gülmekten öldüm ya..dizi coşkusundan hiç bi şey kaybetmemiş bence...

Allah ım defalarca ızlesem aynı tadı aldıgım tek dızı..
dılber hala burhan dan sonrakı favorı..

ben de öyle yaaa..
şahika burhan bayılıyorum bu aykırı tiplere

Back
X