Avrupa Yakasıında önerebileceğiniz doktor var mı?

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Kızlar Şişli tarafında önerebileceğiniz doktor var mı Burnumu taptırmak istiyorum ama önerilen bütün doktorlar Anadolu yakasında ameliyatlı burnumla gidip gelmek zor olucak yardımm istiyorum :(

memorıal egit kardeş sana en yakın yer orası estetikçinin yapmasını istiyorsan barış çakır kbb cinin yapmasını istiyosan burak erdamar bey var ulaşmakta zor değil barış beyi bilmemde burak beye çat kapı gir konuş

memorıal egit kardeş sana en yakın yer orası estetikçinin yapmasını istiyorsan barış çakır kbb cinin yapmasını istiyosan burak erdamar bey var ulaşmakta zor değil barış beyi bilmemde burak beye çat kapı gir konuş

Burak bey bu konuda iyi midir peki ? Hem kemik aldırıcam burnumdan hem de düzeltilsin istiyorum

Or-Ahayim hastanesinde(Haliç'te) KBB Doktoru Prof.Dr. Süleyman Candan var.Hem Deviyasyonda hemde Estetik te gayet başarılı

jonis dediğin yer şişliye yakın mı il dışından gelicem ameliyat ve kontroller aşamasında hem yakın olan hem de iyi bir doktor bulmak amacım

birde ilker manavbaşı var 4. leventte metroyla yakın şişliye...ben avrupa yakasında olsam bunlardan birini seçerdim sanırım

Şişliye çok yakın değil ama öyle çok uzakta değil.İstanbulda zaten yakın mesafe ve uzak mesafe kavramlarının çok anlamı yok.

beşiktaş'ta Prof.Selçuk İnanlı var.ben 6 gün önce ona ameliyat oldum.

daimagözde bana özelden mesaj atmışsuın canım ama ben ordan cevap veremiyorum.burdan yazayım.çok kolay oldu.hiç ağrım olmadı.çok korkmuştum .zor karar verdim ama inanılmaz kolay geçti maşallah... zaten selçuk bey'e arkadaşlarım olmuşlardı onlardan cesaret aldım ve oldum.keşke daha önce olsaydım diyorum şimdi
6000 tl ödedim ama sadece estetik yani deviasyon yoktu bende .bence bi git görüş derim.işini çok iyi yapıyor ve çok güzel oldu.

ben fiyatı da merak ediyorum açıkcası net bi rakam yazacak yok mu?
bir de tabi şekil konusunda da düzgün bir burun olsun isterim. bu ihtiyacımı da gerçekten karşılayabilecek mi?

dilaver özturan var canım şişlide ece erkenin burnunu yapan doktor

mefee bugünkü mesajın için teşekkür ederim özelden yazamadığım için buradan teşekkür etmek istedim.Ayrıca şişliye yakın yerde dilever beyi önermiştin ya ben mail attım cevap geldi kapalı teknikle yapıyormuş ameliyatlarını maliyet için de 5 bin ile 6 bin arası demişler cevapta.Ne diyosun yakınlığını düşünüp dilvaer beye mi ameliyat olsam aklımda emre beyle abdülkadir bey var ama uzaklar git gel olucak bi de yalnız da göndermezler istanbulu bilmiyorum diye akrabaları da uğraştırmak istemiyorum

Back
X