Avrupa'da tüp bebek yaptıranlar buraya

@Huhhu senin soruna cevaben;
etz elisabeth tillburg ivf labına gittim, mmc veldhovendan oraya yönlendiriyorlar.
keşke hollandadan başka tecrübeli arkadaşlar da olsaydı.
8 sağlıklı yumurta ile başlayan serüvenim 5 döllenmiş yumurta ile devam ederken bir üzğlmüştüm, 1 transferden sonra bugun itibari ile yalnızca 1 donmuş embriyom olduğunu öğrendim, moralim baya bozuldu. Başka lab olsa daha iyi olur muydu. Beni transfer sonrası apar topar ayağa kaldırmaları normal mi? Aklımda deli sorular. Kızlar siz de tecrübelerinizi anlatırsanız sizde nasıl bekletiyorlar mı transferden sonra kaç yumurtadan kaç sağlıklı embriyo elde ettiniz ?
Merhaba bende 2 negatif tup bebek denemesi yasadim, hollandadayim, Transfer sonrasi hemen ayaga kaldiriyorlar. Herkese uygulanan bir prosedur bu. 5 yumurtadan 3 embriyo elde ettik. Sadece 1 donmus embriyom var. Moral bozacak bir sey yok. 1 olsun saglikli olsun bizim olsun😘

Merhaba bende 2 negatif tup bebek denemesi yasadim, hollandadayim, Transfer sonrasi hemen ayaga kaldiriyorlar. Herkese uygulanan bir prosedur bu. 5 yumurtadan 3 embriyo elde ettik. Sadece 1 donmus embriyom var. Moral bozacak bir sey yok. 1 olsun saglikli olsun bizim olsun😘
Insallah guzel sonuc alirsin ve aliriz . Bende 3 negatif asilamadan sonra gecen hafta 1 negatif tup bebek sonucu aldim. 😔

Sen hangi hastane/ kliniktesin? Burada özel klinik var mı bilmiyorum ben merak ediyordum.

evet ayğa kaldırsalar da tutunacaksa tutunuyormuş böylece görmüş oldum. benim ümitlerimi nedense çok düşük tuttuğum taze 3. Gün embriyom tuttu daha çok yeni sorunsuz gelişir inşallah. bana ağrılar girince regl gelyor sandım ama meğerse ohss olmuşum ondanmış.
en yakın zamanda sizin de tutacaktır inşallah hayırlısıyla, darısı sizlerin başına her isteyen için duacıyım 🙏🏻🙏🏻

Selamm napalim kaderimize razi gelip oturuyoruz. Ilk tup bebek denemem negatif oldu 2. Icin mart ayini bekliyorum bir ay rahim dinlendirmek icin bekleyecekmisim mecbur. Sende nasil gidiyor?
Ne zaman aldın negatifi canım ? Ben hala kağıt kürek işleri . Dün histeroskopi yaptılar şükür temizdi . Daha benimki uzun sürecek haliba ya almanyada kağıt kürek işleri bitmiyor

Ne zaman aldın negatifi canım ? Ben hala kağıt kürek işleri . Dün histeroskopi yaptılar şükür temizdi . Daha benimki uzun sürecek haliba ya almanyada kağıt kürek işleri bitmiyor
2sinde 2 tane 3 gunluk embriyo transferi oldum 12sinde de negatif sonucunu aldim. Ya niye bu kadar uzun suruyor orada bu isler ? Iste fitili birakinca hemej adetim geldi simdi ilk adetimle tekrar baslayacagim insallah guzel sonuclar aliriz 🤲🤲

Sen hangi hastane/ kliniktesin? Burada özel klinik var mı bilmiyorum ben merak ediyordum.

evet ayğa kaldırsalar da tutunacaksa tutunuyormuş böylece görmüş oldum. benim ümitlerimi nedense çok düşük tuttuğum taze 3. Gün embriyom tuttu daha çok yeni sorunsuz gelişir inşallah. bana ağrılar girince regl gelyor sandım ama meğerse ohss olmuşum ondanmış.
en yakın zamanda sizin de tutacaktır inşallah hayırlısıyla, darısı sizlerin başına her isteyen için duacıyım 🙏🏻🙏🏻
Ozel yok benim bildigim. Maastricht uni. Hastanesindeyim. Insallah hepimizin kucagi dolar saglikla😊

Bu sefer igne yok dondurulmus transferi olacagi icin, gecen sefer gonal f kullandim. Sen ne kullaniyorsun?

Bu sefer igne yok dondurulmus transferi olacagi icin, gecen sefer gonal f kullandim. Sen ne kullaniyorsun?
Ne guzel keske bende dondurulmus kullansaydim 😔benim ilkinde 4 yumurtam oldu ama dondurulmadi. Simdi pergoveris verdi doktor ve cok iyi dedi buradan baktim pek kullanan olmamis.

Yan etkiler bezdiriyor. Bas agrisi kasik agrisi hic bitmedi bende. Insallah bu sefer sonuc pozitif olur hepimiz icin😊

Back
X