Ne zaman mezun olacaksınız? Ailenizden uzaklaşıp kendi ayaklarınızın üzerinde durma şansınız var mı şu anda? Size bu şekilde hakaret eden insanları hayatınızda tutmak zorunda değilsiniz. Anne baba saygı görmeli ama bir yere kadar.Yazıp rahatlamak istiyorum.
Arkadaşlar ben 23 yaşima girecem. Öğrenciyim. Ailem çoooook değişik. Bunu söylediğim için kesin linç yiyeceğim ama birilerine anlatmasam içimde kalıcak.
Biz hiç avrupadaymışız gibi değiliz.
Benim erkek arkadaşım olamaz, olursa beni keserler. Anlicağınız görücü usulü evleneceğim.
Dar pantolon giydirtmiyorlar, oje sürmek yasak, ruj yasak, kollar gözükmeyecek. Hiç bir şekilde bir erkekle konuşulmicak, kız arkadaşlarımın evine gitmem yasak. Ben mi çok özgürlük istiyorum anlamıyorum.
Babam benim erkek arkadaşım olduğunu zanedip bana şerefsiz ve affedersiniz o... dedi... iftira attı sonra özür diledi.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız. Böyle devam mı edersiniz yoksa ailenizden gizli birşeyler mi yaparsınız?
Ben dinime bağlı bir insanım ama ne yalan söylim artık bunaldım, gençliğim geçiyor sanki
Bunun direk dine bağlılıkla alakasi yok ki zaten kızına o lafi kullanan baba başka kalıplara giriyor.Yazıp rahatlamak istiyorum.
Arkadaşlar ben 23 yaşima girecem. Öğrenciyim. Ailem çoooook değişik. Bunu söylediğim için kesin linç yiyeceğim ama birilerine anlatmasam içimde kalıcak.
Biz hiç avrupadaymışız gibi değiliz.
Benim erkek arkadaşım olamaz, olursa beni keserler. Anlicağınız görücü usulü evleneceğim.
Dar pantolon giydirtmiyorlar, oje sürmek yasak, ruj yasak, kollar gözükmeyecek. Hiç bir şekilde bir erkekle konuşulmicak, kız arkadaşlarımın evine gitmem yasak. Ben mi çok özgürlük istiyorum anlamıyorum.
Babam benim erkek arkadaşım olduğunu zanedip bana şerefsiz ve affedersiniz o... dedi... iftira attı sonra özür diledi.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız. Böyle devam mı edersiniz yoksa ailenizden gizli birşeyler mi yaparsınız?
Ben dinime bağlı bir insanım ama ne yalan söylim artık bunaldım, gençliğim geçiyor sanki
Aynen Benim babam bana orospu diyecek Annem hemen adami bosardi simdiye kadar hic öyle birseyde duymadim baba sevgisi yoksa kendi ayaklarin üstüne dursunıyyy ailen şu avrupada gavur ellere taşınmış olup, tarikat kafasıyla yaşayan cahilgillerden sanırım.babam bana o...pu dese onu silerim.ana baba da olsa evladına böyle konuşma hakkı yok.
sen ne yapacaksın?sağa sola bakmadan okulu bitirip düzgün bir iş sahibi olup kendi hayatını kuracaksınevden ayrılman gerekebilir ama bunu sevmediğin ve önüne ilk çıkan adamlarla evlenerek yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?