Avrupa'da yaşıyorum ama ailem değişik

Mantalite böyle olduktan sonra Cenevre’de de yaşasan afedersin eşek eşektir. İnsan gerici topraklardan çıkıyor ama gerici topraklar, baskı, dar görüşlülük insandan çıkmıyor.

Kaç yaşındasın? Ailenden uzaklaşıp kendi hayatını kurma şansın var mı? Bana o..pu diyen bir adama ben olsam baba diyemezdim.

Bu nasıl bir dinmiş ki, baba kızına iftira atarak küfür ediyor? Yapmayın, bu olsa olsa yobazlığın ta kendisi. Ne yapacağınızla ilgili yorum yazmayayım ne de olsa yaşınız küçük, ben biraz asi ruhluyum, yanlış yönlendirmeyelim.

Canım bende yurt dışında yaşıyorum gerçi daha yeni geldim sayılır.Türkiye de ailemden ayrı şehirde üniversite okudum çok rahat gezdim dolandım.Ama burayı gördükten Sonra çocuğum olsa bende sakınırım.Ben rahat bir insanım ama ben bile bu şekilde düşünmeye başladım.Tabi ki arkadaşları olacak gezecek ama bir sınırı olcak.Hatta çocuğum 15 yaşına gelmeden inşallah giderim burdan die dua ediyorum.Demem o ki ben bu düşünceye geldiysem babanın bu şekilde düşünmesi bence normal.Ama ettiği hakaretler kabul edilemez.

Merak ediyorum, bu sınırı ebeveyn mi çizmeli size göre? Herkes çocuğunu dilediği gibi yetiştirmekte özgür ama çocuğun ailenin fikirlerini reddedebilme özgürlüğünün de olması gerekir bence.

Merak ediyorum, bu sınırı ebeveyn mi çizmeli size göre? Herkes çocuğunu dilediği gibi yetiştirmekte özgür ama çocuğun ailenin fikirlerini reddedebilme özgürlüğünün de olması gerekir bence.
Tabi ki çocuğunda reddetme hakkı var.Konu sahibinin yaşadığı durum çok uç nokta benim demek istediğim rahat bir gençlik geçiren biri olarak bile korkuyorum burda ki ortamdan.Konu sahibinin aile yapısı tutucu ise bu şekilde düşünmeleri normal ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…