avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

türkıyemın her bı köşesı güzel ama benım memleket bı bambaşka

ee sen ne yapıyorsun okul ış ? kaçırdım ben sankı oralarıı

orasi öyle canim türkiyemizi hic biryer tutamaz

ben univ. son sinif ögrencisiyim allahtan bitiyor artik ayreten birde part time einzelhandelda calisiyorum bide türkiyedeki sözlümle ugrasiyorum

sen napiyorsun??

orasi öyle canim türkiyemizi hic biryer tutamaz

ben univ. son sinif ögrencisiyim allahtan bitiyor artik ayreten birde part time einzelhandelda calisiyorum bide türkiyedeki sözlümle ugrasiyorum

sen napiyorsun??

anaaa senın sevdığınde mı türkıyede benımkıdeee
bak bı ortak noktamız daha çıktı

bende ausbıldungu yenı bıtırdım hemşıreyım canım

anaaa senın sevdığınde mı türkıyede benımkıdeee
bak bı ortak noktamız daha çıktı

bende ausbıldungu yenı bıtırdım hemşıreyım canım

aaaaaaaaaaaaaa ne güzel bi kader ortagim daha biz bu konuda yarin uzun uzun dertleselim olurmu suan cok uykum geldi sabah ise gitcem yatsam iyi olur

aaaaaaaaaaaaaa ne güzel bi kader ortagim daha biz bu konuda yarin uzun uzun dertleselim olurmu suan cok uykum geldi sabah ise gitcem yatsam iyi olur

tabı güzelım yat bakıyım sen dınlen yarın çalışıyormuşsun
yarın uzuuuun uzun dertleşırız

öpüyorum senı ıyı geceler tatlı rüyalarr

Günaydin kizlar, naber?

ben bütün gece uyuyamadim, o barbunya mahfetti beni
gecenin birinde barbunya ye diyen aklimi seveyim...

kafanereyebizoraya
senin sevdiceginde mi türkiyede.
en tecrübeleniz olarak her daim yardima hazirim
korkacak, stres yapacak hicbirse yok aslinda.
bize neler neler dediler, ama sinav coooook zor, konsoloslukta cok soru soruyolar, didik didik ediyorlar
almanyada cok arastiriyorlar, gelince oturum sorun oluyor
bla bla bla...
bizde hersey tikir tikir oldu. tek kötü yani bu cevreden duydugun seyler yüzünden
kafadan manyaklasman. biz sinav sonuclari gelene kadar akla karayi sectik, esim durmadan kaybettim hissediyorum diyip duruyordu
hesapliyo hesapliyo 60 puani zor toparliyordu...
sonunda kurs birincisi oldu 82 puanla mi ne gecti sinavi
benim ömrümü yedigiyle kaldi

mrhaba hanimlar
onceki sayfalari okumadim
kim nerde bilmiyorum , bi ozet geçiin benim için bi zahmett :)

fransadayim, afyonluyum

rabia o börekler neydı
tv dalmışım geçmışe bakayım dedım bakmaz olaydım

:) demi gece gece agzimizin suyu akti

bende inandirdim saniyordum kendi kendime :26:

gel bana evi temizle bak sana daha ne börekler acarim

onun icin camlar sana ait canim

kiz temizlik diye diye kizlari topicten sogutacaksin :)))))

topicte bayanlara is yaptirma azmine hayranim

bende

börek cörek olmasa isde yapmicaksiniz napiyim baska care birakmadiniz bana

ben sana ayirdim caktirmadan buzdolabin en üst kösesine koymusdum görmesinler diye

saka bi yana bende öyle cok severim ütüyü gel görki zaman olmuyo

senin yaninda söylemeyi korkuyorum ama ben ütüyle bulasiktan cok hoslanirim birtek paspasi yapmasindan nefret ediyorum

bulasigi makine yikiyorda dedigin gibi paspas cekilmiyo

düğün ne zaman canımm

sende egelısın galıba harmandalı zeybek roman havası vs. çalarsa gelırım düğününe

birisi dügün mü dedi, heyyoooo nezamadir oynamiyorum dügün olursa gelirim

vay iyisin iyi, adam oynayamiyorsa bile senin icin gider ögrenir

:) yazik kadincigaz para pul istemiyo yeterki zeybek bilsin diyo :123::123::123::123::123::123:

icinde ukte kalmis

mrhaba hanimlar
onceki sayfalari okumadim
kim nerde bilmiyorum , bi ozet geçiin benim için bi zahmett :)

fransadayim, afyonluyum

hos geldin canim

önceki sayfalari okumadigin icin cok sey kaybetmissin simdiden söyleyeyim aramizda hemsire var,hukukcu var, börek acan,kisir yapan, ne ararsan var

simdilik fransadan ilk sensin, ben belcikadanim, yaniliyoram bi arkadas hollandadan geri kalan bacilar da almanyadan

fransanin neresi tatlim?

gunaydin canim erkencisin sende :) sen nezaman evlendin

en kolay evlilik belcikada sanirsam

bisey soracam siz burda yasiyorsunuz ama evliligi tr de dogup buyuyen biri ile yapiyorsunuz zor bisey degili yahu? iyice tanimadn, bilmedigin biri, hem ne bilm okadar emek verip getirirsin ya bide niyeti bozuksa felan, sahsen ben erkek olsam yurtdisindan bi kizla evlenip oraya yerlesmem, kizi alir kendi yanima getirirdim :26:

vay kadere bak, kiz sen bende face te eklisin hahahaha fotolarindan tanidim seni, cok eskinden beri face te arkadasiz ama nerden arkadaslik kurduk onu bilmiyorum :26:

kizlar masallah bensiz bayagi kaynatmissiniz
sayfalar iki kati ilerlemis buravo size
her yazdiginizi merak ediyorum ama okuyamadim malesef isallah önemli dedikodu yoktur
benim kaynanalar geldi sonunda alisverise yolladim firsattan istifade girdim
hepinizi öptüm
yeni gelenler varsa hosgelmislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım türkıyede
ama eğer evlenırsek o değıl ben gıtcem yanına

ben bı ara türkıyede yaşadım uzun bı süre orda dershanede çalışmıştım
bu a1 sınavı yanı aıle bırleştırme sınavına çalıştırıyordum, trden almanyaya gıtmek ısteyenlerı ışte

bana kolay gelıyordu tabı sorular ama zorlananlar çoook oldu

Bıraz geç oldu ama hepınıze günaydın
anca gırebıldım

loraaa kaynanana naptıııııın sepetledın mı evden

yenı gelenlere hoşgeldınız dıyorum

ben 2010da evlendim canim, esim 2011 sonu geldi almanyaya. yo bana zor gelmedi hic, esim morden görüslü biri o yüzden uyum saglamakta zorlanmadi.
biz dönmeyi düsünüyoruz zaten, burda ikimiz calisip dügün borcunu kapatip ver elini türkiyem diyecegiz :)

vay kadere bak, kiz sen bende face te eklisin hahahaha fotolarindan tanidim seni, cok eskinden beri face te arkadasiz ama nerden arkadaslik kurduk onu bilmiyorum :26:

hadi ya, tesadüfe bak hahahah kimsin ki sen :26: zamaninda farmville icin baya kisi eklemistim kkdan tanimadigim, onlardan biri olabilir misin

demek sen esime eziyet edenlerdensin

önemli coook dedi kodu vardi bence bos zamaninda gir gecmise göz at

mrb kizlar bende Isvicre Baseldenim G.Antepliyim birde bebisim var

hos geldin canim, antebin neresindensin ? benim skimemis eski kocam da antepli

Bıraz geç oldu ama hepınıze günaydın
anca gırebıldım

loraaa kaynanana naptıııııın sepetledın mı evden

yenı gelenlere hoşgeldınız dıyorum

sepetlemis belli

ben face ten kendii sana hatirlatirim canim, ama dedigim gibi nerden nasil eklenmis hic bi fikrim yok :26:

hatirlat merak ettim valla :)
sayende arkadas listeme dip köse temizlik yaptim kim olabilirsin diye bakarken
bi sürü kisiyi sildim

ben dil sinavindan pek korkmuyorum (ummadik tas bas yarar derler ama öyle olmaz insaallah sözlüm lisede almanca görmüs ön bilgisi var bide 2sene business english yapti yani iyi ingilizce biliyor herhalde kolaylikla gecer diye düsünüyorum ama iste ne bileyim gelir sorarlar ev sorarlar diyolar bazilari bende kendi kendime panik yapiyorum ya yetmesse diye sen alman vatandasimisin canim? Kimisi alman vatandasi olunca daha kolay diyorda ben hala türküm

belcikadada artik 21 yasindan kücük kisilerle evlenip getiremiyormussun yeni hukuki kanuna göre ben öyle biliyorum birde dil testide cikcakmis veya cikti ondan emin degilim...ben almanyada yetistim ama türk mentalitesine göre büyüdüm ben anlasamam burda yetismis biriyle herkesin karakter meselesi iste allah korusun sözlümden ayrilsam yinede burdan biriyle yapamam anlasamam benim düsüncelerim yasam tarzim cok farkli oldugundan olmuyor malesef...ben sözlümle 6senedir birlikteyim onun ilki benim benimde ilkim o...bana duygularini acilmadan önce zaten laylaylom bir iliski istemiyorum olacaksa bir ömür olsun öyle 3-4ay denerim olmassa birakirim diye düsünüyorsan hic baslamiyalim sende unut beni bende ve asla almanyaya gelmem türkiyede yasarim diyorsan gel bu yolda birlikte yürüyelim demisti türkiyede cok güzel bir isi var ayreten siyasi yönden kolu cok uzun yani heryerde hersekilde isini gördürebilen bir insan istemiyorda almanyaya gelmeyi ama simdi ben kararsiz kaldigim icin almanyami türkiyemi diye essegi saglam kaziga baglamak adina almanyada da yasamayi ikna ettim gibi

nereye yerleseceksin gidersen canim?? bende suan gitsemmi omu gelse diye kararsizliklar icindeyim aslinda bastan beri geri döncem diye düsünüyordum ama sözden sonra annem burda kal gitme felan diyince onu getirme fikri düstü aklima ama hala gel gitler yasiyorum okadar biktimki buradan

kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim

ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20€ eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20€ kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20€yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…