kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim
ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20 eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20 kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para
ben dil sinavindan pek korkmuyorum (ummadik tas bas yarar derler ama öyle olmaz insaallahsözlüm lisede almanca görmüs ön bilgisi var bide 2sene business english yapti yani iyi ingilizce biliyor herhalde kolaylikla gecer diye düsünüyorum ama iste ne bileyim gelir sorarlar ev sorarlar diyolar bazilari bende kendi kendime panik yapiyorum ya yetmesse diye sen alman vatandasimisin canim? Kimisi alman vatandasi olunca daha kolay diyorda ben hala türküm
kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim
ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20 eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20 kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para
ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20€ eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20€ kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20€yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para
slm vermeden pat yorum yaptim
herkese hayirli aksamlar
slm vermeden pat yorum yaptim
herkese hayirli aksamlar
merhaba canim nasilsin?
iyi aksamlar canim
tskler canim iyiyim sen nasilsin ?
iyi geceelr hanimlar
bana kim yazmi$ti cevabi unuttum,n kusura bakamsin
kim avukat ve hem$ire merka ettim parmak kaldirinn :)
okuyan kizlara bayiliuyorum hele yurtdi$indakilere bitiyorum :))
in$alalh benim kizimda okur :)
sen KISIR yapanmiydin yoksa :)hosgeldin
ben avukar hemsire degilim ama kizim INSALLAH olur
almanyadani katiliyorsun ?
tsk ederim iyiyim, cekirdek citliyorum bi yandan face, öbür yandan burasi :)
sen KISIR yapanmiydin yoksa :)
ho$buldum canim fransadayim ben
hosgeldin canim nasilsin ? ben pinekliyorum evdecumartesi günleri pek evde durmazdik pineklemek zor geldi
iyi geceelr hanimlar
bana kim yazmi$ti cevabi unuttum,n kusura bakamsin
kim avukat ve hem$ire merka ettim parmak kaldirinn :)
okuyan kizlara bayiliuyorum hele yurtdi$indakilere bitiyorum :))
in$alalh benim kizimda okur :)
tsk ederim iyiyim, cekirdek citliyorum bi yandan face, öbür yandan burasi :)
ayni canim, atesler icindeyim
bi ara atesim düstü reale bomba almaya gittik
kızlar hepınıze selamlar ıyı akşamlar
türkıyeden mısafırler geldı onlara gıttık anca eve gelebıldım yoruldum baya bu akşam
Sevdığım, çok sınır bozucu bı olay ya
ben olsam yolardım o kadını, böyle almanlardan nefret edıyorummm
bızımde bıkere bı hasta var, zencı bı ış arkadaşım var
kadına serumu takcaktı, kadın bas bas bağrıyor bana dokunmasın dıye
bı gırdım odaya arkadaşa ettığı bütün lafları tek tek boğazına dızdım
bızım statıonda bıtane bıle alman yok şuan, eğer beğenmıyorsan gıt dedımsustu tabı
bıde benım tıpım tam alman gıbı hahah sarışınım benı hep alman sanıyorlar
sonra türküm dıyınce hemen şaşırıyorlar pıslerrrr
thityfour en sevdigim meslek hem$irelik ondan aklimda kalmi$ herhlade geçen gun :)
ben kari$tirdim hasta olan hanginizdi , geçmi$ olsun
rabua kar$iligina ne istiyorsun kiz :)
bende kendim yapar yerim , tirnagin varsa ba$ini ka$iycakmi$in
kiz azcik cekirdek uzativer ordan
olur bebegim sen buranin gülüsün, cekirdek fabrikasini da getiririm sana :) ama bana is yaptirma olurmu
kisir yaparim manti yaparim sarma sararim ama karsiliksiz degilburdaki kizlar beni iyi tanir
ayni canim, atesler icindeyim
bi ara atesim düstü reale bomba almaya gittik
ben hemsireyimkafanereyebizorayada hemsire
kisir yapan arkadas bögürtlen onunda misafiri varmis giremiyor bu ara.
face demisken hala kendini belli etmedin, merakta birakma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?