avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bak iyi fikir oda uyar bana bikac tane temizlikci gönderin ama tembel olmasinlar ltf

kölne gelmem kv orda yoksa size bu saydim islerin hepsini o yaptirir bana

bize is buyururken iyidide sanki eteklerin tutusmus gibi bir halin var simdi ay valla gece gece iyi güldüm

bize is buyururken iyidide sanki eteklerin tutusmus gibi bir halin var simdi ay valla gece gece iyi güldüm

artik cagiramiyor karsinda hep hasta gelin var kadin cagirdigina cagircagina pisman olur herseye evet diyen gelin uctu gitti

kv adresını versene sen bana

bı uğrıyım anlatıyım senın gelın bıze ış yaptırıyor dıyım kadıncağızın haberı olsun

gitmeye gitmeye adreside unuttum

biz bekariz bizde altin ne gezer bi tektasimla söz yüzügüm var ama sizinkiler toplasak bizim dügünler bedavaya gelir

tektasmi dedin seve seve kabul ederim

düğün ne zaman canımm

sende egelısın galıba harmandalı zeybek roman havası vs. çalarsa gelırım düğününe

2014 agustos insaallah...calmazmi canim ya buyur gel tam ege dügünü olacak zaten... sözlüme dedim gelin cikarmaya geliorlar ya önce evin önünde zeybek oynamali yoksa gitmem onunla bide böyle uzun boylu biri zaten onu zeybek oynarken düsünemiyorum

ooo denızde kum, bızde altın dökelım tabı senden mı çekıncez

canim benim bak seni cok sevdim döküver su altincagizlarini bakiyim

senin yaninda söylemeyi korkuyorum ama ben ütüyle bulasiktan cok hoslanirim birtek paspasi yapmasindan nefret ediyorum

kiz daha önce söylesene evlatlik alcam sizleri

hem zengin hem marifetli kizlarsiniz kacirmiyim

kizlar müsadenizle bende kacayim netden dizi izlicem

yarin burda bulusalim gece kusu olarak

ALLAHA emanet olun

artik cagiramiyor karsinda hep hasta gelin var kadin cagirdigina cagircagina pisman olur herseye evet diyen gelin uctu gitti

gitmeye gitmeye adreside unuttum

tektasmi dedin seve seve kabul ederim

allah iyiligini versin hahaha adreside unuttum diyor bide kendi kendine atese atmak diye ben buna derim saat gecti ya ele veriyom kendimi

olmazsa olmazımız tabıııı oynasın damat bey oynamazsa kız yok

annemde geçen dedı parası pulu olmasada olur zeybek oynasın yeter dıyor
dedım saçmalama kırayı göbek atarak mı ödeyecek

annemın damat fantazısı ıştee

bak şımdı bende söyledığıme pışman oldum

rabıacım bende ütüden nefret ederım, öyle bı mesajda atmadım aslında hep kazenın ışlerı bunlar

ne demisler duyduna degil gördüne inanacaksin sana inaniyorum canim ütülerin üstesinden gelirsin

ben kactim yarin görüsmek dilegiyle hoscakalin

o börekler varken seve seve geliriz yanina sende allaha emanet ol yarin görüsürüz insaallah

sendede hazıne varrrr anladım ben hıssederım hıslerım rabıa bütün altınlarını saklıyor dıyor kırlı çıkıı senııı

tamam canım hadı sana ıyı ızlemeler, yarın görüşürüzz ıyı gecelerr

sendemi egelisin gii??

annende iyimis ha bizimkisi sarraf bir damat istiyordu ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…