avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

ben yedim geldim sanada ayifet olsun canim

yedim geldim canim ,diyettemisin ?

öyle yapiyorum zaten ama birgün sisipte inenemekten korkuyorum

50 kilosun ve yedigine dikkat ediyorsun,kiz kemikmi olmak istiyorsun

tam olarak diyet degilde aksam yagsiz yemeye ve 6tan sonra yememege özen gösteriyorum bol su iciyorum

senin kilonda olmak istiyorum canim, senin esin memnunmu kilondan? meme popo ne durumda

2 tane var canim kiz ve oglan kizdan sonra kilolari guzel verdim sifir bedendim hatta ama oglandan sonra son bi kac kilo yapisti gitmiyo :)

Alalh abgi$lasin canim
bendede aynen bi kiz bi oglan var ellerinizden operler:)

aralari 19 ay, kizi vermeden oglana hamile kaldim,oglan 32 aylik , ben son 4 ayda verdim kilollari 7 kilocuk gitti :) fazlalik çok yokdu da olanin hepsi karindaydi
hep gordugumde ozenirdim $a$irirdim iki uç çocuk olup duz karin nasil oluyor diye$sorun bendeymi$ meger :)
sorunu bulup imigini SIKDIM

tam olarak diyet degilde aksam yagsiz yemeye ve 6tan sonra yememege özen gösteriyorum bol su iciyorum

senin kilonda olmak istiyorum canim, senin esin memnunmu kilondan? meme popo ne durumda
vefali boy kaç canim
40 li kilolar çok az yaa

0 beden nasil oluyor ki
36 mi oluyo

seninkileri de allah bagislasin
benim kiz 9 yasinda oglan 2,5 daha benim kilolarda karinda tek meret gitmiyorda

popo var canim gögüsler iyi ama popo azcik fazla gibi esim cok begeniyor ama ben arkadan kilo veremiyorum

kiz esim memnunda kiskanclikda yapiyor anne olduma disarda inananlar olmunca

vefali boy kaç canim
40 li kilolar çok az yaa

0 beden nasil oluyor ki
36 mi oluyo

34 beden oluyor ben öyleyim hatta bazi 34ler accik bol geliyor

madem hepi topu 3-4 kg vericen
karatay oneririm sana diyet olarak

ben oldum olasi diyet takip etmem, aslinda biraz spor yapsam gider ama tembellik, diyet uygulamak bana göre bisey degil ben kendimi biliyorum denge meselesi, ama dedigin diyeti merak ettim kisaca anlatirmisin nasil bisey, sen yaptinmi

yav boyu karistirma, kucuk boyum

34 beden oluyor gerci halabazi kiyafetlerin 34 bedenini giyiniyorum ama sorun meret göbek

bende $u an gobek yok gibi bi$ey
1.63 boy 55 kg dayim
ideal kilom, ba$ka inmekd eistemiyorum çikmakda istemiyorum
in$alalh koruyabilirim

bahsettigim diyeti istersen kitabini gonderiyim saana pc den okyabilirsen
bu diyetde gobekdeki yaglar gidiyo direk
2 ayda sen olayi halledersin bence :)

iyi ozaman ya sorun yok zaten arkayi neden kilo verecenki herkeste olmuyo degerini bil, bende memnunum kendimden de su göbek ahhh

gayet iyiymis boyuna gore kilon olur gonder bakeem nasil bisey olursa dua ederim sana

maa$allahh
nasil ba$ardin ?

hay mASALLAH nasil verdin kiz ?

2010 du galıba tam hatırlamıyorum hatırlamakta ıstemıyorum
o zamankı erkek arkadaşım olacak şerefsız 16 senelık arkadaşımla aldattı benı, öküz

bende türkıyeye yerleştım, tek başıma yaşamaya başladım zaten
hem yemek yapmasını bılmıyordum, hemde depresyondaydım
öyle böyle derken 47 kıloya kadar düştüm
sonra depresyondan çıktım tabı ama verdığım kılolar bonus olarak bana kar kaldı

ben oldum olasi diyet takip etmem, aslinda biraz spor yapsam gider ama tembellik, diyet uygulamak bana göre bisey degil ben kendimi biliyorum denge meselesi, ama dedigin diyeti merak ettim kisaca anlatirmisin nasil bisey, sen yaptinmi

ben bu diyetle 7 kg verdim i$te 4 ayda
diyet basit aslinda
un tuz $eker hazir gida ( biskuvi tarzi)patates pilav yasak
gunde en az 20 dk yuruyorsun
aksam erken yiyorsun ve agzina sabaha kadar tek lokma dahi sokmuyorsun , sut ayran $ekersiz çay içebilirisn
bol bol yumurta et sut sebze yiyorsun kisacasi :)

suyu bol içiyorsun
ceviz findik badem vs yemen lazim ekmegin yerini alicak
omega 3 destegi alirsanda super olur
bide ögünlerin arasi en az 5 saat olucak , sabah la oglen , oglenle aksam arasi yani ( acikmazsin diyete uyarsan)

gayet iyiymis boyuna gore kilon olur gonder bakeem nasil bisey olursa dua ederim sana

yarin gonderiym , pc yeni
hafiza kutusundan buna aktarmam lazim
yaparsan olur tabiki

ilk gunlerde 2 kg hemen gidiyor odem oldugu için
sana kalir geriye 2 kg :)

hmm su mesele, gecmis olsun canim hatirlama hic, üzüntü, stres bizi her sekilde cökertir zaten

bi ark daha esinden ayrilinca 2 ayda vermisti 20-25 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…