- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
ondan bi anda kayboldunbugün horrorfilm izleyesim var :18:
kizlar size bi film sorcagim uzun zamandir ariyorum bulamiyorum
5 arkadas saraya yada bi eve gidiyorlarmis orda kitap buluyorlamis o kitapda nasil ölcekler görüyorlarmis ,bayadir ariyorum ismini bilen varmi ?
bende 2-3kere kontrol ettim dogrumu yazdim diye
estagfirullah canim benim ne bas agritmasi herkes paylasacak tabi derdini hep laylaylom havasinda olunmaz ya sen bize sor yada dök icini icin daralinca
firmalarda personelhelfer olarak baslayabilir mesela,zaten almanyaya gelmesi icin türkiyede mecbur ögrencek testen gecebilmesi icin,burda birikimizi yapar türkiyeye gidersiniz yasiniz daha cok genc
esfr ne bas agritmasi kiz severek dinledim
ben kopyala yapistir yapiyom diger türlüsü zor
ben hıç ızlemem korku fılmı
yabancı fılmde ızlemem hep türk yapımı olcak romantık duygusal dram severım
en son annemle evım sensıne gıttık ağla ağla öldüm yanımda bı kız oturuyordu tanımam etmem
bı o bana mendıl verıyor bı ben ona
fılm odacığına konu aç bak kızlar hemen buluyor
bende bi arkadas var nerdeyse dünyadaki tüm filimleri izlemis durumda ona msj atim bakam bilcekmi
ben hıç ızlemem korku fılmı
yabancı fılmde ızlemem hep türk yapımı olcak romantık duygusal dram severım
en son annemle evım sensıne gıttık ağla ağla öldüm yanımda bı kız oturuyordu tanımam etmem
bı o bana mendıl verıyor bı ben ona
fılm odacığına konu aç bak kızlar hemen buluyor
çok sağolun vallah ıçımı döktüm ya rahatladım baya
düşünüyorum bazen ben mı çok fazla üstüne gıdıyorum dıye ama haksız da sayılmam yaptığınız yorumlardan onu anladım
amaaan hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyım
zamanla görelım
haftaya gıtcem ya yanına oturup ıyıce konuşuruz zaten
böyle uzakta olunca zor oluyor ışte, oturup adam akıllı konuşamıyorsun bıle
mavı pansıyon dıye bı fılm var
bende onu arıyorum ne zamandır
kk da fılm odacıgına konu bıle acmıstım ama ses seda yok kımseden
bende bı o fılmı bulamadım yaa
arkadasina hemen sor canimbirazdan izliyim
film odacigina gittim sade dizilerle ilgili seyler var
ThirtyFouR kiz senle kasla göz arasinda nereye kactinnickini yazmasi zor
thırty hoşgeldın bızı mı özledın
kızları kendı derdımle sıktım başlarını ağrıttım
3 ay ıçınde nasıl evlendınız sız ya :44:
hosgeldin thírtyfour kiz acelen neydi 2-3ayda evlenecek bide bana bakin 6seneyi bitirdik hala dügünü bekliyoz
ondan bi anda kayboldunbugün horrorfilm izleyesim var :18:
kizlar size bi film sorcagim uzun zamandir ariyorum bulamiyorum
5 arkadas saraya yada bi eve gidiyorlarmis orda kitap buluyorlamis o kitapda nasil ölcekler görüyorlarmis ,bayadir ariyorum ismini bilen varmi ?
estagfirullah canim benim ne bas agritmasi herkes paylasacak tabi derdini hep laylaylom havasinda olunmaz ya sen bize sor yada dök icini icin daralinca
ben kopyala yapistir yapiyom diger türlüsü zor
kocisle film keyfi yaptik...adim özlem, o daha kolay olur :))
onun icin burdayiz cnm, kizlarin sIKildigini sanmiyorum.
dünden beride ben baslarini agritiyorum atesti atesti diye :)
ama iyi geliyor rahatliyor insan...
valla ben kocami görür görmez vuruldum, ayni gün icinde cikmaya basladik, 3 ay sonra sözlendik... ayni hafta icinde nisanlandik, 1 hafta sonrada nikah yaptik...
4 ay sonrasida dügün oldu
cabuk karar verdim ama 1 saniye bile pisman olmadim.
aceleden degil canimda, öyle denk geldi. beklemenin anlami yoktu.... ikimizde hazirdik her anlamda...
bide ikimizde daha öncesinde kötü tecrübeler yasadik o yüzden sevgililik, nisanlilik sürecini uzatmak istemedik
ne kadar uzatirsan o kadar terslik oluyor bazen.
valla bende bilmiyorum cnm o filmi... hic korku filmi izlemiyoruz....
nickim ne sorun olmusismimle hitap edin kizlar, benim icin sorun degil
mavı pansıyonda romantık dram sıze göre değıl yanı korku değıl
sadece fragmanı var nette fılm yok
egelım öyle deme kız
ben özcan denız hayranıyım
bıtıyorum o adama
hazıran gecesınde aşık olmuştum
çok ağladım ben ya nasıl güldün o fılmde
kocisle film keyfi yaptik...adim özlem, o daha kolay olur :))
onun icin burdayiz cnm, kizlarin sIKildigini sanmiyorum.
dünden beride ben baslarini agritiyorum atesti atesti diye :)
ama iyi geliyor rahatliyor insan...
valla ben kocami görür görmez vuruldum, ayni gün icinde cikmaya basladik, 3 ay sonra sözlendik... ayni hafta icinde nisanlandik, 1 hafta sonrada nikah yaptik...
4 ay sonrasida dügün oldu
cabuk karar verdim ama 1 saniye bile pisman olmadim.
aceleden degil canimda, öyle denk geldi. beklemenin anlami yoktu.... ikimizde hazirdik her anlamda...
bide ikimizde daha öncesinde kötü tecrübeler yasadik o yüzden sevgililik, nisanlilik sürecini uzatmak istemedik
ne kadar uzatirsan o kadar terslik oluyor bazen.
valla bende bilmiyorum cnm o filmi... hic korku filmi izlemiyoruz....
nickim ne sorun olmusismimle hitap edin kizlar, benim icin sorun degil
rabiacim arkadasta bilmiyorum üstüne birde bulursaniz banada söyle konusu baya güzelmis bende izliyim diyor
beni aglatabilen film cikmadi dhaa resmen bizim arkadaslar misyon halina getirdi beni bir filmde aglatmak icin birtek nefes filminde sonunda gözümden bir damla yas akti oda sonunda götür beni gittigin yere söylediler ya o sarkiyi ben sevgilim askere gidecegi gün son saatlerde söylemistim o günleri hatirladim oyüzdendi odabirde gecenlerde fetih filminde yasli bir nine sahnesi vardi oglu kocasi sehit olmus allahhhh bittim o an ama yine hüngür hüngür aglayamadim ben bi garibim yaaww biliyorum ask tesadüfleri severde bizim arkadaslar aglamaya hazir bekliyor ben sonunda bi güldüm böyle sacmalikmi olur diye kizlarin aglama sevkide kacti
ben çok duygusalım
yengeç burcuyum zaten
en ufak bı şarkıda sahnede herşeyde ağlarım
gözümden yaş eksık olmaz yaa
ne mutlu sızee ınşallah hep bı arada olursunuz
nazar değmesın sızede
İlk görüşte aşk yanı sızınkıı
bende benımkıne ılk görüste aşık olmuştum bundan seneler önce reddetmıştı benı hayvan sevgılım var dıye
ama seneler sonra o geldı bana
beni aglatabilen film cikmadi dhaa resmen bizim arkadaslar misyon halina getirdi beni bir filmde aglatmak icin birtek nefes filminde sonunda gözümden bir damla yas akti oda sonunda götür beni gittigin yere söylediler ya o sarkiyi ben sevgilim askere gidecegi gün son saatlerde söylemistim o günleri hatirladim oyüzdendi odabirde gecenlerde fetih filminde yasli bir nine sahnesi vardi oglu kocasi sehit olmus allahhhh bittim o an ama yine hüngür hüngür aglayamadim ben bi garibim yaaww biliyorum ask tesadüfleri severde bizim arkadaslar aglamaya hazir bekliyor ben sonunda bi güldüm böyle sacmalikmi olur diye kizlarin aglama sevkide kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?