avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bende bi arkadas var nerdeyse dünyadaki tüm filimleri izlemis durumda ona msj atim bakam bilcekmi

bende 2-3kere kontrol ettim dogrumu yazdim diye

estagfirullah canim benim ne bas agritmasi herkes paylasacak tabi derdini hep laylaylom havasinda olunmaz ya sen bize sor yada dök icini icin daralinca

çok sağolun vallah ıçımı döktüm ya rahatladım baya
düşünüyorum bazen ben mı çok fazla üstüne gıdıyorum dıye ama haksız da sayılmam yaptığınız yorumlardan onu anladım

amaaan hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyım
zamanla görelım
haftaya gıtcem ya yanına oturup ıyıce konuşuruz zaten
böyle uzakta olunca zor oluyor ışte, oturup adam akıllı konuşamıyorsun bıle

bende korku filmi delisiyim ayy bilmiyordum orayi hemen gidip konu acayim sagol

mavı pansıyon dıye bı fılm var
bende onu arıyorum ne zamandır
kk da fılm odacıgına konu bıle acmıstım ama ses seda yok kımseden
bende bı o fılmı bulamadım yaa

tam tersinim bende hic sevmem romantik duygusal fimleri bana korku yada komedi olacak evim sensine bende gittim gecende zaten filmin orjinal kore versiyonunu izlemistim filmin zaten basinda özcan denizin o havali halleri öldürdü beni sanki karsinda brad pitt var sonra önümüzdeki kizlar resmen aglamiyor bögürüyordu bana bi gülme geldi ama kayniyom böyle arkadasim yanimda dürtüyo cimcikliyo allah askina sus nolur sus gülme sakin diye bana bi kahkaha gelirse tutamam cünkü meshur bir gülüsüm vardir

insan telefonda birbirini anlayamiyor daha cok sorunlar oluyor ah ah bilirim

mavı pansıyon dıye bı fılm var
bende onu arıyorum ne zamandır
kk da fılm odacıgına konu bıle acmıstım ama ses seda yok kımseden
bende bı o fılmı bulamadım yaa

film odacigina nasil konu actin :44: orda hep dizi schow ile ilgili konular var

mavi pansiyon filmin manasi nasil ?

Son düzenleme:
ThirtyFouR kiz senle kasla göz arasinda nereye kactin nickini yazmasi zor

kocisle film keyfi yaptik...adim özlem, o daha kolay olur :))

thırty hoşgeldın bızı mı özledın
kızları kendı derdımle sıktım başlarını ağrıttım
3 ay ıçınde nasıl evlendınız sız ya :44:

onun icin burdayiz cnm, kizlarin sIKildigini sanmiyorum.
dünden beride ben baslarini agritiyorum atesti atesti diye :)
ama iyi geliyor rahatliyor insan...

valla ben kocami görür görmez vuruldum, ayni gün icinde cikmaya basladik, 3 ay sonra sözlendik... ayni hafta icinde nisanlandik, 1 hafta sonrada nikah yaptik...
4 ay sonrasida dügün oldu
cabuk karar verdim ama 1 saniye bile pisman olmadim.

hosgeldin thírtyfour kiz acelen neydi 2-3ayda evlenecek bide bana bakin 6seneyi bitirdik hala dügünü bekliyoz

aceleden degil canimda, öyle denk geldi. beklemenin anlami yoktu.... ikimizde hazirdik her anlamda...
bide ikimizde daha öncesinde kötü tecrübeler yasadik o yüzden sevgililik, nisanlilik sürecini uzatmak istemedik
ne kadar uzatirsan o kadar terslik oluyor bazen.

valla bende bilmiyorum cnm o filmi... hic korku filmi izlemiyoruz....

bende 2-3kere kontrol ettim dogrumu yazdim diye

estagfirullah canim benim ne bas agritmasi herkes paylasacak tabi derdini hep laylaylom havasinda olunmaz ya sen bize sor yada dök icini icin daralinca

ben kopyala yapistir yapiyom diger türlüsü zor

nickim ne sorun olmus ismimle hitap edin kizlar, benim icin sorun degil

mavı pansıyonda romantık dram sıze göre değıl yanı korku değıl
sadece fragmanı var nette fılm yok

egelım öyle deme kız
ben özcan denız hayranıyım
bıtıyorum o adama
hazıran gecesınde aşık olmuştum
çok ağladım ben ya nasıl güldün o fılmde

ne mutlu sızee ınşallah hep bı arada olursunuz
nazar değmesın sızede

İlk görüşte aşk yanı sızınkıı

bende benımkıne ılk görüste aşık olmuştum bundan seneler önce reddetmıştı benı hayvan sevgılım var dıye
ama seneler sonra o geldı bana

beni aglatabilen film cikmadi dhaa resmen bizim arkadaslar misyon halina getirdi beni bir filmde aglatmak icin birtek nefes filminde sonunda gözümden bir damla yas akti oda sonunda götür beni gittigin yere söylediler ya o sarkiyi ben sevgilim askere gidecegi gün son saatlerde söylemistim o günleri hatirladim oyüzdendi oda birde gecenlerde fetih filminde yasli bir nine sahnesi vardi oglu kocasi sehit olmus allahhhh bittim o an ama yine hüngür hüngür aglayamadim ben bi garibim yaaww biliyorum ask tesadüfleri severde bizim arkadaslar aglamaya hazir bekliyor ben sonunda bi güldüm böyle sacmalikmi olur diye kizlarin aglama sevkide kacti

rabiacim arkadasta bilmiyorum üstüne birde bulursaniz banada söyle konusu baya güzelmis bende izliyim diyor

kiz nickin sorun degil zorda birazcik ismin güzelmis özlem

desene sizinki ilk görüste ask

konu acip geliyorum kizlar

ben çok duygusalım
yengeç burcuyum zaten
en ufak bı şarkıda sahnede herşeyde ağlarım
gözümden yaş eksık olmaz yaa

ben çok duygusalım
yengeç burcuyum zaten
en ufak bı şarkıda sahnede herşeyde ağlarım
gözümden yaş eksık olmaz yaa

bende hic degilimdir bildigin odunum ama bi ara sevgilim yanina gitmistim 1haftaligina sabah aksam beraberdik izmir havaalanina geldik ayrilma vakti geldi ya allahim kopamiyoruz o agliyor hüngür hüngür ben agliyorum resmen yolcular etrafimizda dizilip bizi izlediler birinin sadece sey dedigini duydum " vah vah garibim nasilda agliyorlar eeee kolaymi karisini yolluyor cocukcagiz" rezilli oldukkkkk

haha...
bizim hikayemizde benzer. esimle birlikte olmadan 3 sene önce resmini görmüstüm, ve yalan degil resimde görünce bile kalbim yerinden firlamisti.
simdi abartiyorum, esim cok yakisikli falan diye düsünüyorum sanmayin... esim cok yakisikli tamam ama ne bileyim, o gülüsü ah o gülüsü beni benden almisti...
aklimdan cikmadi haftalarca o resim, sonra nisanli oldugunu ögrenmistim...
tanimadigim ismini bile bilmedigim biri icin üzülmüstüm... ama sonra nisanlisindan ayrildi, ve biz tanistik...
ve o resmine vuruldugum adam su an benim yanimda

"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…