avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

izmır havaalanı deme bana....
o havaalanının dılı olsada konuşsa
nasıl ağladığımızı
nasıl onu arkamda bırakıp o uçağa bındığımı
gızlıce tuvalette ağladığımı.. ahhh ah
bır ben bılırım bı ızmır

ayy ne romantıkk
bayılırım böyle tanışma hıkayelerıne

haha...

"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin

ben artik tirsiyorum valla bu filmi ben ilk3-4 hafta önce birinde duydum derken bir programda biri bu filmi anlatti derken esra erolda biri bu filmi övdü derken alman bi kanali actim orda bu film hakkinda bahsediyorlardi derken kuzey güneyin 2hafta önceki bölümünde bu filmi gördüm ve simdi sen noluyo ya bu film heryerde karsima cikiyor

"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin

bende ne filme ne diziye aglarim o vakadan bende oluyorum galiba

konuyu actim artik 5 sene sonra cvb gelirse sizede filmin adini söylerim

kizlar ben korku filmi izlemeye gidiyorum :18: kahvemi cipsmi alip,yarin yine burda olun sohbetiniz cok güzel

korku filminden sonra belki ugrar sizede anlatirim korkun azcik

ALLAHA emanet olun iyi geceler

iste kader kismet budur nasipte varsa her engel asilir ve o is olur rabbim mutlulugunuzu daim etsin

hangi film hangi film??? Sende allaha emanetsin hayirli geceler iyi seyirler

ayy ne romantıkk
bayılırım böyle tanışma hıkayelerıne

sizinkide komikmis ama.

o film bi klasik... ask filmi denilince ilk akla gelenlerden. en icten, gercekci, insanin icine isleyen türden.
en sevdigim film, yüz kere izlesemde sIKilmam...

ah ah valla dogru dili olsada konussa bir sarki varya izmiiirrrr bilirrrr yaaaaa aklima geldi ben budefa istanbul aglatmaya gidiyorum izmirde cok rezil oldum

ayyy ıyıkı söyledın bu fılmı
hemen fragmanı ızledım gözlerım doldu ağladım ağlıcam şımdı
yarın ılk ış bunu ızlıyım ben

iyi seyirler canim. cips demeyin bana cips demeyiiiin bi barbunya fiyaskosu daha yasamak istemiyorum

iste kader kismet budur nasipte varsa her engel asilir ve o is olur rabbim mutlulugunuzu daim etsin

saol canim insallah. kesinlikle öyle... nasibinde varsa er yada gec dönüypr seni buluyor

ah ah valla dogru dili olsada konussa bir sarki varya izmiiirrrr bilirrrr yaaaaa aklima geldi ben budefa istanbul aglatmaya gidiyorum izmirde cok rezil oldum

kasımda ılk kez ankaraya gıttım
havaalanında bız yıne salya sümük ağlıyoruz
o arada etrafta bırşeyler oluyor ama ben kafamı kaldırıp bakamıyorum bıle benımkıne sımsıkı sarılmışım

polıs geldı yanımıza, meğer behzat ç dıye bı dızı var ya, onun çekımı varmış
adam aynen - eğer yenı bölümde ağlayarak yer almak ıstemıyorsanız başka bı yere oturun gençler dedı-
tabı herkes gülüyor felan acayıp rezıl olmuştum ıyıkı adam uyarmış

hahaha ay süpermissss düsünsene olsaydida fena olmazdi hani ani olarak kalirdi elinizde ileride cocuklariniza gösterirdiniz bakiiiiinnn biz böyleydik felan diye

hahaha delisiniz...
benim kabusumda istanbul sabiha gökcen.
o pasaport kontrolü varya, ölüm geliyodu bana.
o o tarafta kaliyor ben bu tarafa geciyorum... canimdan can gidiyordu
bi keresinde o kdr cok aglamisim ki güvenlik gelmisti yanima bi sorun mu var diye.

hahaha ay süpermissss düsünsene olsaydida fena olmazdi hani ani olarak kalirdi elinizde ileride cocuklariniza gösterirdiniz bakiiiiinnn biz böyleydik felan diye

ne anı ama haaa
çocuklarıma anlatırım
ben gızlıce babanızla buluşmak ıçın taaaa almanydan türkıyeye gıdıyordum çocuklar dıye

şımdıden bı hüzün bastı zaten
daha gıtmeden döneceğım günü düşünüyorum, nasıl ayrılırım dıye

ben yabancı fılm pek ızlemem aslında ama bunu çok merak ettım
türk duygusal ısteyın ohooo döktürürümde, yabancı fılm pek bılmem

bende tam tersi türk filmi hic bilmem.
ya ne bileyim cok seviyorum ben bu filmi. her izledigimde icime ceke ceke aglarim.

the notebook day yapalim birgün herkes acsin birlikte izleyelim

hehehe olur, ben yarin aksam izleyecegim. bugun gec olmasa acicaktim ama uyku zamani geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…