bende hic degilimdir bildigin odunumama bi ara sevgilim yanina gitmistim 1haftaligina sabah aksam beraberdik izmir havaalanina geldik ayrilma vakti geldi ya allahim kopamiyoruz o agliyor hüngür hüngür ben agliyorum resmen yolcular etrafimizda dizilip bizi izlediler birinin sadece sey dedigini duydum " vah vah garibim nasilda agliyorlar eeee kolaymi karisini yolluyor cocukcagiz" rezilli oldukkkkk
haha...
bizim hikayemizde benzer. esimle birlikte olmadan 3 sene önce resmini görmüstüm, ve yalan degil resimde görünce bile kalbim yerinden firlamisti.
simdi abartiyorum, esim cok yakisikli falan diye düsünüyorum sanmayin... esim cok yakisikli tamam ama ne bileyim, o gülüsü ah o gülüsübeni benden almisti...
aklimdan cikmadi haftalarca o resim, sonra nisanli oldugunu ögrenmistim...
tanimadigim ismini bile bilmedigim biri icin üzülmüstüm... ama sonra nisanlisindan ayrildi, ve biz tanistik...
ve o resmine vuruldugum adam su an benim yanimda
haha...
"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin
"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin
haha...
bizim hikayemizde benzer. esimle birlikte olmadan 3 sene önce resmini görmüstüm, ve yalan degil resimde görünce bile kalbim yerinden firlamisti.
simdi abartiyorum, esim cok yakisikli falan diye düsünüyorum sanmayin... esim cok yakisikli tamam ama ne bileyim, o gülüsü ah o gülüsübeni benden almisti...
aklimdan cikmadi haftalarca o resim, sonra nisanli oldugunu ögrenmistim...
tanimadigim ismini bile bilmedigim biri icin üzülmüstüm... ama sonra nisanlisindan ayrildi, ve biz tanistik...
ve o resmine vuruldugum adam su an benim yanimda
bende ne filme ne diziye aglarim o vakadan bende oluyorum galiba
konuyu actim artik 5 sene sonra cvb gelirse sizede filmin adini söylerim
kizlar ben korku filmi izlemeye gidiyorum :18: kahvemi cipsmi alip,yarin yine burda olun sohbetiniz cok güzel
korku filminden sonra belki ugrar sizede anlatirim korkun azcik
ALLAHA emanet olun iyi geceler
ayy ne romantıkk
bayılırım böyle tanışma hıkayelerıne
ben artik tirsiyorum valla bu filmi ben ilk3-4 hafta önce birinde duydum derken bir programda biri bu filmi anlatti derken esra erolda biri bu filmi övdü derken alman bi kanali actim orda bu film hakkinda bahsediyorlardi derken kuzey güneyin 2hafta önceki bölümünde bu filmi gördüm ve simdi sen noluyo ya bu film heryerde karsima cikiyor
izmır havaalanı deme bana....
o havaalanının dılı olsada konuşsa
nasıl ağladığımızı
nasıl onu arkamda bırakıp o uçağa bındığımı
gızlıce tuvalette ağladığımı.. ahhh ah
bır ben bılırım bı ızmır
sizinkide komikmis ama.
o film bi klasik... ask filmi denilince ilk akla gelenlerden. en icten, gercekci, insanin icine isleyen türden.
en sevdigim film, yüz kere izlesemde sIKilmam...
bende ne filme ne diziye aglarim o vakadan bende oluyorum galiba
konuyu actim artik 5 sene sonra cvb gelirse sizede filmin adini söylerim
kizlar ben korku filmi izlemeye gidiyorum :18: kahvemi cipsmi alip,yarin yine burda olun sohbetiniz cok güzel
korku filminden sonra belki ugrar sizede anlatirim korkun azcik
ALLAHA emanet olun iyi geceler
iste kader kismet budur nasipte varsa her engel asilir ve o is olur rabbim mutlulugunuzu daim etsin
ah ah valla dogru dili olsada konussa bir sarki varya izmiiirrrr bilirrrr yaaaaa aklima geldiben budefa istanbul aglatmaya gidiyorum izmirde cok rezil oldum
ayyy ıyıkı söyledın bu fılmı
hemen fragmanı ızledım gözlerım doldu ağladım ağlıcam şımdı
yarın ılk ış bunu ızlıyım ben
o filmi izleyip en kisa zamanda durumumu burada sizinle paylasacam
kasımda ılk kez ankaraya gıttım
havaalanında bız yıne salya sümük ağlıyoruz
o arada etrafta bırşeyler oluyor ama ben kafamı kaldırıp bakamıyorum bıle benımkıne sımsıkı sarılmışım
polıs geldı yanımıza, meğer behzat ç dıye bı dızı var ya, onun çekımı varmış
adam aynen - eğer yenı bölümde ağlayarak yer almak ıstemıyorsanız başka bı yere oturun gençler dedı-
tabı herkes gülüyor felan acayıp rezıl olmuştum ıyıkı adam uyarmış
kasımda ılk kez ankaraya gıttım
havaalanında bız yıne salya sümük ağlıyoruz
o arada etrafta bırşeyler oluyor ama ben kafamı kaldırıp bakamıyorum bıle benımkıne sımsıkı sarılmışım
polıs geldı yanımıza, meğer behzat ç dıye bı dızı var ya, onun çekımı varmış
adam aynen - eğer yenı bölümde ağlayarak yer almak ıstemıyorsanız başka bı yere oturun gençler dedı-
tabı herkes gülüyor felan acayıp rezıl olmuştum ıyıkı adam uyarmış
izleyin. benimde canim izlemek istedi simdi, bayadir izlemedim özlemisim
hahaha ay süpermissss düsünsene olsaydida fena olmazdi hani ani olarak kalirdi elinizde ileride cocuklariniza gösterirdiniz bakiiiiinnn biz böyleydik felan diye
hahaha delisiniz...
benim kabusumda istanbul sabiha gökcen.
o pasaport kontrolü varya, ölüm geliyodu bana.
o o tarafta kaliyor ben bu tarafa geciyorum... canimdan can gidiyordu
bi keresinde o kdr cok aglamisim ki güvenlik gelmisti yanima bi sorun mu var diye.
ben yabancı fılm pek ızlemem aslında ama bunu çok merak ettım
türk duygusal ısteyın ohooo döktürürümde, yabancı fılm pek bılmem
the notebook day yapalim birgün herkes acsin birlikte izleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?