avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

ayyy yalniz degilmisim ben bu halimle :13: sevgiliden ayrilirken bögüren benden baskalarida varmis...ama bu yaz biz dönerken tabi ailemde var yanimda sevgilim 150km yolu geldi is nedeniyle gec geldi sadece 15dk görüsüp vedalasmak icin cocuk onca yol geldi vedalasacaz vedalasamiyoruz aglicaz aglayamiyoruz yanimda gestapo gibi babam var ben bindim mesaj atti sarilamadim aglayamadim bile seni yollarken diye öylesi daha kötü oluyor

aynen ya insan gitmeden dönecegi günü düsünüyor offfff simdi gün sayiyorum gitmek icin son bukadar gün kaldi diye gidince allahim saatler gecmesin noluuuuur diyorum

o daha kötüymüs hakikatten.
tek bögüren sen degilsin, ben bögürmekte cagir atladim gide gele.
dönmeden iki gün önce basliyordum aglamaya

sohbete doyum olmaz, ben kaciyorum kizlar. cok gec oldu... yatip dinleneyim
yoksa kocis beni mahfedecek

iyi geceler

Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?

Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?

Bence çok ıyı olur
Sıtede okadar çok yurtdışından üye var kı
bence bızım topığı daha göremedıler
hem kaynaşırız ıyı fıkır

Görmüşken sıze bırşey sormak ıstıyorum
bu bölümde almanca konuşmamız yasak mı? Yanı uyarı veya ceza alabılırmıyız ?

o daha kötüymüs hakikatten.
tek bögüren sen degilsin, ben bögürmekte cagir atladim gide gele.
dönmeden iki gün önce basliyordum aglamaya

son yalniz gittigimde 1hafta kalacaktim daha 2gün dedesigile gittik geri dönüyoruz arabadayiz su sarki caliyodu

<span style="font-family:arial black;"><font size="3"><span style="color:#990066;"><font size="3"><font size="3"><font size="3">[video=youtube;XWGeY2fozOg]http://www.youtube.com/watch?v=XWGeY2fozOg[/video]

sarki zaten maf etti bizi sarkinin son kisminda "VE SEN GIDIYORSUN BENSE SEHRIN ISIKLARINA SENSIZ BAKIYORUM ARKANDAN VE SEN GIDIYORSUN......"diyor baktim bu hic caktirmadan agliyor belli etmeden mendili aldi gözyaslarini sildi budefa bende dayanamadim biz bi basladik arabada aglamaya ogünden sonra zaten ben dönene kadar hergün "bi gün daha gecti" aglama töreni yapiyorduk beraber ama o gözyasini sildigi mendil hala bende gizlice alip cantama atmistim

Kıyamam sana mendılı mı saklıyorsun hala

benımkı de ılk evıme geldığınde daha çıkmıyoruz o zaman

sakız çıkarmıştı cebınden masada unutmuş

o sakızı 3 senedır saklıyorum hala neden saklıyorsam annem kurtlancak evın dıyor

hahaha insan sevince neler yapiyor bizimkide benim ona almanyaya dönerken cöpe ativer diye arabada biraktigim sac sampuanlarim hitzeschutzum volumensprayim felan vardi deli atmamis hala sakliyormus

hahaha insan sevince neler yapiyor bizimkide benim ona almanyaya dönerken cöpe ativer diye arabada biraktigim sac sampuanlarim hitzeschutzum volumensprayim felan vardi deli atmamis hala sakliyormus

Odun felan dıyoruz ama bazen romantık oluyorlar değıl mı
bende çorbacıda mendıle şarkı sözü yazmıştım bıkere
onu saklıyormuş
aaah ah, aşkım depreştı bı an çok kızgındım ona ama geçtı...

Neyse güzelım bende kaçıyorum uykum geldı
yarın görüşürüz yıne
Kendıne dıkkat et ıyı uykular

aynen benimde askim depresti bir an biz ikimiz birbirimizi fena gaza getiriyoz bende yatacam zaten sabah yolculuk rheinberg kitap fuari iyi geceler tatli sevdiginli rüyalar sana

tam bi a$k hikayesi desenee :)
aLLAH BIZMASIN canim agzinizin tadini

neden bu yeni bisey degilki :) butun öküz esleri kv söver nasil evlat yetistirmis diye cem yilmazi dedigi gibi yapamamis, olmamis bu
garantisi de yokki iade edelim

himm hiç aklima gelmemi$ti benimkinin anasina soylenmek:))
ben kendime kizarim genelde ,kendim ettim kendim buldum diyee

tani$tikdan 1yil sonra evlendik
ben hala emin deilim öldümü kaldimi bizde a$k
e$im bi super iyi olur bi doner 180 derece bogazlayasim gelir
bizde ayri $ehirlerdeydik evlenene kadar , o zaman ki gibi deiliz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…