avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Vefali yarin senin müjdeli haberini beklicem canim

Dualarim senle ALLAHA emanetsin

Vefali yarin senin müjdeli haberini beklicem canim

Dualarim senle ALLAHA emanetsin

ins canim Allah hayirlisini versin

iyi geceler kizlaaaarrr bende varim almanyadan

selam hos geldin almanyanin neresinden ? kendinden bahset biraz

olur cnm cadilik yaptiklari an cümbürcemaat cagiririm belki korkar kacarlar

çıkar gelırım hemen
vallah ne yalan söylıyım kaynanalara karşı bı antıpatım var sevemedım gıttı hıç o doğurmuş felan dınlemem

hem okadar çocuğu var ve bır tek senın evıne yatılı gelıyorsa ben bunun altında bırşey ararım arkadaaaşşşş
ıyı nıyetlı felan olamam

iyi geceler kizlaaaarrr bende varim almanyadan

hoşgeldın, almanyanın neresınden

Hosulduk kizlar almanya kölne yakin bir sehirdenim hmm ne bahsedim kendimden univ. 7sömestr ögrencisiyim ve 4aylik taze sözlüyüm

kaynana gelin dalasina hosgeldiniz :)

Hosulduk kizlar almanya kölne yakin bir sehirdenim hmm ne bahsedim kendimden univ. 7sömestr ögrencisiyim ve 4aylik taze sözlüyüm

hangi bölüm okuyorsun canim, bak ben muhasebeciyim, aramizda hemsire de var :) kadro kuruyoruz anlican, bi ev hanimlari varki ne yemekler yapiyorlar

biz biraraya geldikmi bu memleket batmaz :)))

kaynana gelin dalasina hosgeldiniz :)

hangi bölüm okuyorsun canim, bak ben muhasebeciyim, aramizda hemsire de var :) kadro kuruyoruz anlican, bi ev hanimlari varki ne yemekler yapiyorlar

biz biraraya geldikmi bu memleket batmaz :)))

ben hukuk ve isletme okuyorum canim allaha sükür bitirdim sayilir son seneye girdim artik ohhh ohhhh valla süpersiniz her telden var desene söylemesi ayip benimde pastalarim keklerim meshurdur

merhaba kizlar, nasilsiniz?
bayadir ugramamisim buraya. hic keyfim yok
günlerdir 39 derece atesim var ve doktor neden oldugunu bilmiyor
hic bi yerim agrimiyor, grip degilim ama atesim var.
böyle birsey nasil olur sastim kaldim :26:
2 aydir hastaliktan basimi kaldiramiyorum üzerimde nazar mi var anlamadim
psikolojim bozuldu iyice

allah allah gercekten garip bir durum...gecmis olsun canim. Bazen mandelentzündung oluyor ama agri hissetmiyorsun arkadasima olmustu birkere ama öyle birseyde olsa doktor anlardi herhalde

ates olmasi iyi degil,bi doktor bana demistiki ates vücutta entzündung oldu zaman olurmus

baska bir doktora yine görün istersen,cok gecmis olsun

allah allah gercekten garip bir durum...gecmis olsun canim. Bazen mandelentzündung oluyor ama agri hissetmiyorsun arkadasima olmustu birkere ama öyle birseyde olsa doktor anlardi herhalde

ates olmasi iyi degil,bi doktor bana demistiki ates vücutta entzündung oldu zaman olurmus

baska bir doktora yine görün istersen,cok gecmis olsun

saolun kizlar. 2 doktora göründüm, ikiside sebeb bulamadi.
pek ilgilenmiyorlar, feiertage var ya cok hastalari var zamanlari yok.
yilbasina hasta hasta giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…