avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

geçmış olsun canım

allah allah nasıl nedenını bılmıyorlar :26:
bence pek takmamışlar bazen oluyor öyle kımısı uğraşmak ıstemıyor :26:

ayyy bilmiyordum valla :26:ama bizimkisi arada kaciveren ufak kelimeler kizlar memleketler neresi bu arada ya??

geçmış olsun canım

allah allah nasıl nedenını bılmıyorlar :26:
bence pek takmamışlar bazen oluyor öyle kımısı uğraşmak ıstemıyor :26:

diyorum ya cnm resmi tatiller yüzünden normal doktorlar kapali, olanlarinda hastasi cok fazla
ilgilenecek vakti yok. 39 derece atesim var diyorum, boynuma elini koydu, atesin yok yok bi daha cikarsa parasetamol al :26:
öbürüde bakti, ben birsey bulamadim dahada fenalasirsan yine gel...
esim delirdi zaten ölmek mi gerekiyor bakmalari icin diye...

ayyy bilmiyordum valla :26:ama bizimkisi arada kaciveren ufak kelimeler kizlar memleketler neresi bu arada ya??

ben zonguldakliyim... almanyayada düsseldorf civarinda oturuyorm

gecen hafta düsseldorftayim sila konserinde

keşke bızım buralarda olsaydın, gerçı bende düsseldorfa yakın bı şehırde çalışıyorum
bızım hastaneye götürürdüm senı
en azından serum verılırdı ateşın ınerdı :26:

saolun kizlar. 2 doktora göründüm, ikiside sebeb bulamadi.
pek ilgilenmiyorlar, feiertage var ya cok hastalari var zamanlari yok.
yilbasina hasta hasta giricem

evet birde o var 07.01 kadar heryer ölü gibi gecer

INSALLAH hemen gecer rahatsizligin

ben adanaliyim sen nerelisin?

deseydin parasetamol almayi bilmiyordum iyiki söylediniz

parasetamol alcak olsan niye hastaneye gidesin,git apotheden al ,sallamislar cidden

bidaha fenalasirsan hic hastaneye gitmek icin ugrasma cagir eve doktoru gelsin

hastanede,de zaten bekletiyorlar hele bide feiertag oldumu yandin

aa nasıldı konser
bızde gıtcektık, arkadaşlar vazgeçtı sonradan

süperdi valla ben simdiye kadar kölne ve mannheima gitmistim ama düsseldorf konserinde sila acayip havasindayi bide ilk siradaydim costurdu costuk resmen subatta offenbacha geliyor ama sana uzak galiba dimi? ben bir sila manyagi olarak sila nereye ben oraya

gecen hafta düsseldorftayim sila konserinde

bende gitmek istedim o konsere ama esimin is saat uymadi. gecen ayda serdar ortac vardi, hastanede yattigim icin gidemedim.
subata tolga cevige bilet aldik simdi bi terslik olmazsa ona gidecegiz.
bide kitap fuari var kizlar rheinberg messehallede. baya büüyk oluyor.

bende hastanede calisiyorum cnm. ama notarzt dandik olunca bi ise yaramiyor

evet birde o var 07.01 kadar heryer ölü gibi gecer

INSALLAH hemen gecer rahatsizligin

ben adanaliyim sen nerelisin?

saol canim insallah....

2 aydir ömrüm hastane ve doktor köselerinde geciyor zaten beklemeye alistim.
gecen hafta baska birsey icin gittim, igne yapmasini istedim.
yapmam bi ise yaramaz dedi. günde 6 tane agri hapi yazdi. düzelmezse yarin gel dedi
dedim yarin gelince ne olcak günde 10 tane agri hapi mi yazican
hep bana mi denk gelio anlamadim

bu arada yilbasi icin planlariniz var mi kizlar

hadi insaallah canim budefa gidebilirsin...o fuara bende gidiyorum pazar günü gecen senede gitmistim cok güzel bir organizasyon.

Senide hastalik buldumu birakmiyor herhalde nazar felanmi var yoksa

cevap süper ama bacim almanyanin saglik sistemi zaten BENCE vasat bir durumda suan

hamile olmadikca doktora gitmiyorum bu yüzden

türk doktoruna git canim ,esim türk doktoruna gidiyor hem ilgileniyor hemde istedi ilaci yaziyor

yilbasinda evdeyim,tek farki daha cok yemekle ugrascam basima is acicam

yani benim ascilik yaparak gececek

siz napcaksiniz ?

hadi insaallah canim budefa gidebilirsin...o fuara bende gidiyorum pazar günü gecen senede gitmistim cok güzel bir organizasyon.

Senide hastalik buldumu birakmiyor herhalde nazar felanmi var yoksa

evet bende cok begeniyorum, gecen sene ben gidememistim ama ondan önceki senede cok iyidi.
cok kalabalik oluyor sadece, izdiham yasanmisti. hele pazar günü felaket olur. biz belki yarin aksama gideriz esimle.
oktay usta ne zaman geliyor biliyor musun?

canim 1 ay önce apantisim patladi benim ondan beri toparlanamiyorum, cok zor günler gecirdim, intensivde falan yattim...
bünye toparlayamadi ufacik seye tepki veriyor böyle.

seninle aynisini ailecek toplanicaz bu sene hindos isi bana bakiyor yine.

yilbasinda evdeyim,tek farki daha cok yemekle ugrascam basima is acicam

yani benim ascilik yaparak gececek

siz napcaksiniz ?

herzamanki gibi evde ben pek yilbasinda birsey yapmasini sevmeyenlerdenim bilmiyorum neden...ama sülale bizde toplanacak azönce haber aldik belcikadan akrabalar burdan dayimlar dedemler bide büyük amcamlar gelirse allahhhhh

şımdı annemlerdeyım kölnde ama aslında benım ev düsseldorfa yakın
ondan bızde gıdelım dıyorduk kısmet değılmış :26:
sılayı severım bende çok ama türkıyede kaldım ben bı buçuk sene ozaman 3 kere gıtmıştım hevesımı aldım

gelmis gecmis olsun canim sen dikkat et ozaman kendine tedbiri elden birakma.
Ben sinan yagmuru ve kurtlar vadisinden
cahiti görmek istedigimden mecbur pazar günü gidecegim insaallah dedigin gibi kalabalik olmaz ama bu rheinberg halle daha büyükmüs öyle diyorlar. Oktay ustayi bende bekliyorum tv de reklamlarda veriyorlar ama astec´in yani organizasyonun program akisi sayfasinda yazmiyor

sen apantisden ameliyatmi oldun :26: bende olmusdum sonra nekadar enfeksiyon var icimde toplanmisdi

herzamanki gibi evde ben pek yilbasinda birsey yapmasini sevmeyenlerdenim bilmiyorum neden...ama sülale bizde toplanacak azönce haber aldik belcikadan akrabalar burdan dayimlar dedemler bide büyük amcamlar gelirse allahhhhh

abooooouuu dolcaklar iyice,sen en iyisim bana kac yemekleri sen yaparsin ben kurtulurum

zaten 3kere gittiysen ozaman sorun yok birsey kacirmamissin ama o kadin bi baska yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…