- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
abooooouuu dolcaklar iyice,sen en iyisim bana kacyemekleri sen yaparsin ben kurtulurum
iste ben buna kurnazlik derimama kesin sana gelsem evdeki yapacagim yemege nazaran daha az isle kurtulurum
kizlar aldik basimizi gidiyoruzda asil konu sahibi neredeeeeee huuuuuu
sen apantisden ameliyatmi oldun :26: bende olmusdum sonra nekadar enfeksiyon var icimde toplanmisdi
abooooouuu dolcaklar iyice,sen en iyisim bana kacyemekleri sen yaparsin ben kurtulurum
gelmis gecmis olsun canim sen dikkat et ozaman kendine tedbiri elden birakma.
Ben sinan yagmuru ve kurtlar vadisindencahiti görmek istedigimden mecbur pazar günü gidecegim insaallah dedigin gibi kalabalik olmaz ama bu rheinberg halle daha büyükmüs öyle diyorlar. Oktay ustayi bende bekliyorum tv de reklamlarda veriyorlar ama astec´in yani organizasyonun program akisi sayfasinda yazmiyor
coook sevindim
tebrik ederim canim benim :119::119::119:
ben hukuk ve isletme okuyorum canim allaha sükür bitirdim sayilir son seneye girdim artikohhh ohhhh valla süpersiniz her telden var desene söylemesi ayip benimde pastalarim keklerim meshurdur
merhaba kizlar, nasilsiniz?
bayadir ugramamisim buraya. hic keyfim yok
günlerdir 39 derece atesim var ve doktor neden oldugunu bilmiyor
hic bi yerim agrimiyor, grip degilim ama atesim var.
böyle birsey nasil olur sastim kaldim :26:
2 aydir hastaliktan basimi kaldiramiyorum üzerimde nazar mi var anlamadim
psikolojim bozuldu iyice
allah allah gercekten garip bir durum...gecmis olsun canim. Bazen mandelentzündung oluyor ama agri hissetmiyorsun arkadasima olmustu birkere ama öyle birseyde olsa doktor anlardi herhalde
ates olmasi iyi degil,bi doktor bana demistiki ates vücutta entzündung oldu zaman olurmus
baska bir doktora yine görün istersen,cok gecmis olsun
aslinda yasak yabanci dil, adminler görse uyari bile alabiliriz
gecen hafta düsseldorftayim sila konserinde
herzamanki gibi evde ben pek yilbasinda birsey yapmasini sevmeyenlerdenim bilmiyorum neden...ama sülale bizde toplanacak azönce haber aldik belcikadan akrabalar burdan dayimlar dedemler bide büyük amcamlar gelirse allahhhhh
bu dünyada yasamak icin kurnaz olcaksin
aaaa olurmu canim tek yemekle kurtulcanimi sandinseyyy halilar camlar dip köse temizlide var
zaten 3kere gittiysen ozaman sorun yok birsey kacirmamissinama o kadin bi baska yahu
evet cnm, benimki patladi bide. düsün icimdeki mikrop cümbüsünü
esim dalga geciyor, iiiyy ben ici ne pis bi kadinla evlenmisim dip köse temizlediler seni diye
burda gecmisi okuyor
sagol canikom, Allah razi olsun
ooh hukukcumuzda hazirartik bosanmak isteyenler sana danisa bilir , boylece stajini da yapmis olursun
cok gecmis olsun canim, kendini ihmal etme sakin, bu bayram gunlerini atlatir atlatmaz adam gibi bi doktora gorun
illa bisey vardir bos bosuna ates cikmazki :26:
haklisin
bunu bilmiyordum
oyle konser falan olunca paylasinda bilelim olmazmi?
belcikada akrabalariniz mi var canim? bende belcikadanimda :)
rheinberg messe halle baya büyük ve daha güzel, derli toplu.
türk fuari yapilmisti bi kere, gercekten cok güzeldi.
evet bende baktim simdi nette programda yazmiyor, acaba misafir toplamak icin
yalandan reklam mi yapiyorlar.
kiz süpersin okadar seyi okudunmu yasen yokken biz böyle aldik topigini gittik ama bak ayagimiz ugurlu geldi costu topigin
haber ederiz tabiki konser duydummu yazarim burayabelcikada dolu bizim akraba liege de brükselde bide zolders mi neydi
burdayim canim bugun cok yoruldumda :)
aynen
okudum tabi kacarmi :)))))
valla konser fln oldumu onceden yazarsaniz katilma durumum olursa bende gelirim,
ben antwerpen-denim canim
cok gecmis olsun canim, kendini ihmal etme sakin, bu bayram gunlerini atlatir atlatmaz adam gibi bi doktora gorun
illa bisey vardir bos bosuna ates cikmazki :26:
kafanereyebizoraya,kiz asagida durma gel yanimiza
bomba atmakdan korkan varmi benim gibi :18:
patladimiseninki daha kötüymüs ya canim ondan atesin düsmüyor :26:
icindeki cümbüsler temizlensin atesin filan kalmaz
ama cooook dikkat etmelisin
ne misafir toplamasi gülüm türk akli bu kesin gecen seneki reklami aldilar hic degistirmeden tarih ve adres degisikligi yapip hoooop yolladilar ekranlara
beeeen:18: atmayi birak atilanlardan bile korkuyorum
hahaediyorurm zaten, 2 aydir calismiyorum isin iyi tarafi bu
yoruldun demi canim ?
ama degdi yorulmana iyi haberini alinca okadar sevindimkiuyandimda ilk aklima sen geldin noldu acaba diye
antwerpen hollanda degilmiydi yahu?:44:
evet cnm, benimki patladi bide. düsün icimdeki mikrop cümbüsünü
esim dalga geciyor, iiiyy ben ici ne pis bi kadinla evlenmisim dip köse temizlediler seni diye
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?