avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

sen apantisden ameliyatmi oldun :26: bende olmusdum sonra nekadar enfeksiyon var icimde toplanmisdi

abooooouuu dolcaklar iyice,sen en iyisim bana kac yemekleri sen yaparsin ben kurtulurum

evet cnm, benimki patladi bide. düsün icimdeki mikrop cümbüsünü
esim dalga geciyor, iiiyy ben ici ne pis bi kadinla evlenmisim dip köse temizlediler seni diye

kizlar aldik basimizi gidiyoruzda asil konu sahibi neredeeeeee huuuuuu

buralarda yazar simdi...

rheinberg messe halle baya büyük ve daha güzel, derli toplu.
türk fuari yapilmisti bi kere, gercekten cok güzeldi.
evet bende baktim simdi nette programda yazmiyor, acaba misafir toplamak icin
yalandan reklam mi yapiyorlar.

coook sevindim

tebrik ederim canim benim :119::119::119:

sagol canikom, Allah razi olsun

ben hukuk ve isletme okuyorum canim allaha sükür bitirdim sayilir son seneye girdim artik ohhh ohhhh valla süpersiniz her telden var desene söylemesi ayip benimde pastalarim keklerim meshurdur

ooh hukukcumuzda hazir artik bosanmak isteyenler sana danisa bilir , boylece stajini da yapmis olursun

cok gecmis olsun canim, kendini ihmal etme sakin, bu bayram gunlerini atlatir atlatmaz adam gibi bi doktora gorun

allah allah gercekten garip bir durum...gecmis olsun canim. Bazen mandelentzündung oluyor ama agri hissetmiyorsun arkadasima olmustu birkere ama öyle birseyde olsa doktor anlardi herhalde

illa bisey vardir bos bosuna ates cikmazki :26:

ates olmasi iyi degil,bi doktor bana demistiki ates vücutta entzündung oldu zaman olurmus

baska bir doktora yine görün istersen,cok gecmis olsun

haklisin

aslinda yasak yabanci dil, adminler görse uyari bile alabiliriz

bunu bilmiyordum

gecen hafta düsseldorftayim sila konserinde

oyle konser falan olunca paylasinda bilelim olmazmi?

herzamanki gibi evde ben pek yilbasinda birsey yapmasini sevmeyenlerdenim bilmiyorum neden...ama sülale bizde toplanacak azönce haber aldik belcikadan akrabalar burdan dayimlar dedemler bide büyük amcamlar gelirse allahhhhh

belcikada akrabalariniz mi var canim? bende belcikadanimda :)

kafanereyebizoraya,kiz asagida durma gel yanimiza

bomba atmakdan korkan varmi benim gibi :18:

evet cnm, benimki patladi bide. düsün icimdeki mikrop cümbüsünü
esim dalga geciyor, iiiyy ben ici ne pis bi kadinla evlenmisim dip köse temizlediler seni diye

patladimi seninki daha kötüymüs ya canim ondan atesin düsmüyor :26:

icindeki cümbüsler temizlensin atesin filan kalmaz

ama cooook dikkat etmelisin

kiz süpersin okadar seyi okudunmu ya sen yokken biz böyle aldik topigini gittik ama bak ayagimiz ugurlu geldi costu topigin

haber ederiz tabiki konser duydummu yazarim buraya belcikada dolu bizim akraba liege de brükselde bide zolders mi neydi

rheinberg messe halle baya büyük ve daha güzel, derli toplu.
türk fuari yapilmisti bi kere, gercekten cok güzeldi.
evet bende baktim simdi nette programda yazmiyor, acaba misafir toplamak icin
yalandan reklam mi yapiyorlar.

ne misafir toplamasi gülüm türk akli bu kesin gecen seneki reklami aldilar hic degistirmeden tarih ve adres degisikligi yapip hoooop yolladilar ekranlara

okudum tabi kacarmi :)))))

valla konser fln oldumu onceden yazarsaniz katilma durumum olursa bende gelirim,
ben antwerpen-denim canim

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim, kendini ihmal etme sakin, bu bayram gunlerini atlatir atlatmaz adam gibi bi doktora gorun

illa bisey vardir bos bosuna ates cikmazki :26:

saol canim gecmezse öyle yapicam mecburen...

kafanereyebizoraya,kiz asagida durma gel yanimiza

bomba atmakdan korkan varmi benim gibi :18:

beeeen :18: atmayi birak atilanlardan bile korkuyorum

patladimi seninki daha kötüymüs ya canim ondan atesin düsmüyor :26:

icindeki cümbüsler temizlensin atesin filan kalmaz

ama cooook dikkat etmelisin

haha ediyorurm zaten, 2 aydir calismiyorum isin iyi tarafi bu

ne misafir toplamasi gülüm türk akli bu kesin gecen seneki reklami aldilar hic degistirmeden tarih ve adres degisikligi yapip hoooop yolladilar ekranlara

bide duisburg diye geciyor
rheinberg ayri bi sehir, duisburgla alakasi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…