- 20 Mart 2013
- 379
- 199
- 123
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kes be geri zekalı yazma o zamanYahu sizin bir avukatınız yok mu? Neden avukatınıza sormuyorsunuz burdan yarım yamalak, yalan yanlış bilgi peşindesiniz?
Kes be geri zekalı yazma o zaman
Madem esiniz sucsuz gidin polise madem abi suclu ihbar edin, adaleti yaniltmayinAvukat vardı parasını abisi yiyip vermedi benimde yüzüm yok avukatı aramaya ve param da yok orda burda yaşıyorum çocuğumla zaten böyle kendini bilmez zavallı insanlar var ya bilip bilmeden konuşuyor silah zoruyla kimse yazdırmıyr öyle insanlarda benden uzak olsun zaten tövbe yarabbim
Avukat o yediği parayi Söke Söke alırAvukat vardı parasını abisi yiyip vermedi benimde yüzüm yok avukatı aramaya ve param da yok orda burda yaşıyorum çocuğumla zaten böyle kendini bilmez zavallı insanlar var ya bilip bilmeden konuşuyor silah zoruyla kimse yazdırmıyr öyle insanlarda benden uzak olsun zaten tövbe yarabbim
Siz ne kadar seviyesiz bir insansınız. Bayan gayet mantıklı yorum yazmış.@mune yoruma bakr mısınız lütfenKes be geri zekalı yazma o zaman
Teşekkür ederimcezası 10 yıldan fazla olduğu için
cezasının onda birini kapalı cezaevinde geçirmesi,
iyi halli olması
koşullu salıverilmesine 7 yıl veya daha az kalması gerekir
ben böyle biliyorum ama yanlış da olabilir
bunun net cevabını avukatınız verir
Cevabı aldım ben canım senin bilgine ihtiyaç kalmadıUslubunuzu kendinize yakistriyor musunuz.sorunuzun cevabini net olarak biliyorum ama su tavrinizla sizce hak ediyormusunuz 1 cevabi.
Arkadas size fikir ve yol sunmus.malesef avukatimizdan danisma alabilecegim 1 durumda degilim mecbur kaldim merak ediyorum ogrenmek icin bir sansimi burada denemek istedim diyemezmiydiniz mesela?
Yazik
Belli ki çok zordasınŞimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi