• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar lütfen bakar mısınız

Şimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.

Şimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
işte şimdi mesaj alırsınız
sizin çektikleriniz birine hakaret etmeyi haklı çıkartmaz

Gerizekali dememelisin. Banlanacaksin bunun icin. Uslup degisikligi sart. :duduk:

Konu kesmedi degil benim bilgim yok bu konuda. Bu ve acil doktor isteyen konularda yorum yapmamayi tercih ediyorum. Bunu soyledigim zaman taslansam da.:deli:

Size yalanci demiyor kimse.
Hatta gozunuzu acmaya calisiyoruz. Bakin belli ki esiniz ve esinizin ailesi size yalan soyluyor. Esiniz buyuk ihtimal suclu, sizden sakliyorlar. Abisinin sucunu ustlenmek falan hikaye olabilir. Iyi arastirin. Ben yerinizde olsam esim sucsuz yere hapiste olsa dunyayi yikarim o abinin basina. Giderim polise herseyi anlatirim. Siz kalkip burda hakaret ediyorsunuz,ayiptir.

Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.
Terbiyesiz sensin yardımcı olmaya çalışanlara hakaret mi ben sadece sen ve senin gibilere ederim TERBİYESİZ

Avukat vardı parasını abisi yiyip vermedi benimde yüzüm yok avukatı aramaya ve param da yok orda burda yaşıyorum çocuğumla zaten böyle kendini bilmez zavallı insanlar var ya bilip bilmeden konuşuyor silah zoruyla kimse yazdırmıyr öyle insanlarda benden uzak olsun zaten tövbe yarabbim

diger konuda da bunu yazmis

Evet öyle yaralama değilde adam hesabı ödemeyince parayı zorla alma var ve adam şikayetçi olunca gasp durumu oluyor maalesef cok üzgünüm burda avukat arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım kesinlikle imkanım yok avukata ve bizim avukat var ama eşimi tanıyor para falan almadı bi de bu yüzden aramak istemiyorum mahcubum ona karşı

ne kadar celiskili, birisi kafa buluyor burada :)

Back
X