• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar lütfen bakar mısınız

Bu arada sana çok yazık Ki...egitim öğretim adına hiçbirşey almamışsın.:) üzüldüm adına...biraz seviyeni yükseltmek için neler yapabilesin bunu düşün bence..millete hakaret edeceğine oturup kişiliğini sorgulamalisin
Seninle uzatmayacağım çünkü az önce çok mutlu ettin beni öptüm seni kendine iyi bak

diger konuda da bunu yazmis

ne kadar celiskili, birisi kafa buluyor burada :)
Hayır bence kafa bulmuyor sadece gerçekleri tam manası ile yansıtmıyor... Avukat muhtelemen yardımcı oldu ama işi nasıl kıvırırız diye buradan avukat arkadaşlardan yardım istiyor ... Tabi bu üslup ile biraz zor...

Hayır bence kafa bulmuyor sadece gerçekleri tam manası ile yansıtmıyor... Avukat muhtelemen yardımcı oldu ama işi nasıl kıvırırız diye buradan avukat arkadaşlardan yardım istiyor ... Tabi bu üslup ile biraz zor...
Hey sen herkesin göre bileceği yere bahane göt gibidir herkes de bulunur derken çok terbiyelisn de ben böyle konuşunca mi üslup olmuyor anlamadım arkadaş

Şu mübarek günde bazı insanlar bazı insanların pat diye mini günlük sınavı olarak karşısına çıkıyor ...ya sabır kızlar seviye düşmesin. .konu sahibi siz de zor durumdasınız evet ama aynı zamanda saygısızsınız biz kabul ettik sizin kabul etmenize gerek yok :işsiz:

Hey sen herkesin göre bileceği yere bahane göt gibidir herkes de bulunur derken çok terbiyelisn de ben böyle konuşunca mi üslup olmuyor anlamadım arkadaş
Evet gerçekten bahane öyle biseydir ve cidden herkeste bulunur sende de bulunduğu gibi.. sen benimle dalaşıp durma şimdi burada çünkü ban alacak kadar değerli görmüyorum seni... Edep terbiye,"bahanenin neye benzediğini belirtme ile değil" karşı tarafa nasil davrandgın ile ilişkilidir... Sende de bunların mevcut olduğunu hiç zannetmiyorum... Şu dakikadan sonra anama da küfür etsen cevap vermicem çünkü davul bile dengi dengine....

cok iyi kalpli birisin cilekli sakiz :)
yardim ariyan tehtitler savurmaz

Olay söyle gelismis, is yerinde kocasinin yaninda abisi adami dövmüs zorla parasini almis, adam da sikayetci olmus,
galiba adamin gözleri görmüyor ve kimin dövdügünü sikayet ederken söyleyemedi, is yerlere baya karanlik olmali :) bide duvarlari ses engelleyici, dövülen zavalli adam karanlikta hic bir seyi göremedigi icin, parmagiyla bunun kocasini isaret etmis, ardindan da kocasi iceri girmis :) abisi de, asil dövüp parasini calan adam, serbest :)

ha bide unutmadan, kocasinin avukat arkadasi para almadan bedava kocasini savunuyor ama nedense abisi avukat parasini yiyor :))

Olay söyle gelismis, is yerinde kocasinin yaninda abisi adami dövmüs zorla parasini almis, adam da sikayetci olmus,
galiba adamin gözleri görmüyor ve kimin dövdügünü sikayet ederken söyleyemedi, is yerlere baya karanlik olmali :) bide duvarlari ses engelleyici, dövülen zavalli adam karanlikta hic bir seyi göremedigi icin, parmagiyla bunun kocasini isaret etmis, ardindan da kocasi iceri girmis :) abisi de, asil dövüp parasini calan adam, serbest :)

ha bide unutmadan, kocasinin avukat arkadasi para almadan bedava kocasini savunuyor ama nedense abisi avukat parasini yiyor :))
Aslında bende sizin dediğinizi imâ ettim bu konuda hiç iyi niyetli değilim gerçekten... Zaten normal şartlarda da çok az iyi niyetli olurum... Neyse ... Harfiyen katılıyorum yazdıklarınıza...

Bunun için 16 yıl mı yemiş?
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Lakin bana işin aslı başka gibi de geldi.

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Konu Sahibi belli ki zor durumdasın.
Sakin düşün...

Yine de eğitim şart demeden gecmeyecegim...

Bunun için 16 yıl mı yemiş?
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Lakin bana işin aslı başka gibi de geldi.

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Konu Sahibi belli ki zor durumdasın.
Sakin düşün...

Yine de eğitim şart demeden gecmeyecegim...

Konu sahibi hizini alamadi. Banlanacak ama yaninda bir kac kisiyi daha goturecek. :KK12:

Terbiyesiz sensin yardımcı olmaya çalışanlara hakaret mi ben sadece sen ve senin gibilere ederim TERBİYESİZ
Aslında az önceki cümlemde yanlış ifade kullanmışım. Yardım eden veya etmeyen hiç kimseye hakaret etmeye hakkınız yok ve siz hala ağzınızı bozmaya devam ediyorsunuz. Umarım "mahalle ağzı"nızı değiştirirsiniz bir gün.

Back
X