• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaşlar lütfen yardım

  • Konu Sahibi Konu Sahibi pinar-20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pinar-20

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pinar-20
  • #1
arkadaşlar idari hakim olabilmek için neler olması gerek kuzenim işletme fakultesinde okuyo tutturdu idari hakim olmak istiyorum diye bende sizlere sormak istedim i.i.b.f mezunları olabiliyormuş bunu daha önce duydum ama işletme fakultesi mezunlarıda idari hakim olabiliyor mu? bilen arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirima.s.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pinar-20
  • #2
Hukuk veya hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilimler, idarî bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış olmak veya bunlara denkliği kabul edilmiş yabancı öğretim kurumlarından mezun olup, Türkiye’deki fakülte programlarına göre eksik kalan derslerden sınava girip başarı belgesi almış olmak sınava giriş için gerekli.
 
Back