- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
En iyisi anlaşmalı boşan.
Tazminat için şahitler gerekecek. Kv boş durur mu sence?
Mahkemede sana iftira atmayacağına, akrabalarını yalancı şahit tutmayacağına emin misin?
2-3 sene çekişme, masraflar ve kazanamama ihtimalin de var
Karşılıklı dilekçeyle anlaşmalı oluyor dedi eş kişisi, araştırmış, ki kesin araştırmıştır annesi...
Anlaşmalı dilekçe ile şiddetli geçimsizlik desek mesela olmaz mı?
tamamda canim elinde bir belge yok yani. onun oraya girip cikmasi birseyi ispat etmezki.
icinde kac bilzik, bilezigin gramaji, kac altin vs. var bunlari ispatlaman lazim. KVnin elinde protokol olmasi senin icin bir avantaj degil.
yarisindan cogunu alsa nasil ispat edeceksin. dügün videolarina fazla güvenme- zamaninda bozdurduk tatil yapdik derse ne yapacaksin??
Anlasmalida sorun olmaz- ama altin konusunu cözmeden protokol imzalama.
Olur tabi ki kendiniz yazıp da başvurabilirsiniz avukata gerek yok. Boşanma davasının açılması eşlere ayrı yaşama hakkı verir. Dava açıldıktan sonra ayrı eve çıkabilirsiniz. Öncesinde de çıkabilirsiniz fakat eşiniz kendisi dava açıp da boşanma dilekcesinde eşim evi terk etti deyip size kusur atfetmeye çalışabilir. Bu sizin bileceginiz bir husus artık onu siz tanıyorsunuz.
O yüzden altınlarını al, anlaşmalı boşan. Allah'a havale et.Her şeyi yapar. Zaten anlaşmalı dilekçeyle oluyor falan dedi eş kişisi pazar günü, emin ol kaç tane avukata danışmışlardır. Altınları bana kaptırmamak için de kusur bulmaya çalışıyordur ama sanmam altınlar benim hakkım.
Şimdi gidip üzerime devretsem altınları sonradan benim aleyhime olur mu bu durum?
Ek olarak düğün takılıları sizin hakkınız .Özetle dava açılınca hatta açılmadan evden ayrılmalısın
Aynı evde kalıp çekilmeli boşanılmaz huzur olmaz
Tazminat için şartlar var mı ona bakmak lazım da o dosyanın hakimi bile bu aşamada sana alırsın alamazsın diyemez
Benim sana tavsiyem bir an önce bitsin
Çocuk da yok çalışıyorsun da nafaka da olmayacak
Bağ ne kadar hızlı koparsa o kadar iyi
Yani alınacak tazminat için 3-5 yıl stres yaşamak aldatma şiddet vs yoksa asla değmez
Karşılıklı dilekçeyle anlaşmalı oluyor dedi eş kişisi, araştırmış, ki kesin araştırmıştır annesi...
Anlaşmalı dilekçe ile şiddetli geçimsizlik desek mesela olmaz mı?
Teşekkür ederim tam istediğim cevaptı bu :)
Evet takıları öğrendim ve kendisine söyledim dün. Evet ya da hayır demedi. Eminim annesine danışmadan iş yapmaz :) Altınlar kasada ama bu süreçte girerse, altın vs alırsa haberim olur, çünkü ortak ve de kanıtlarım.
Ayrılma zamanı sıkıntı değil o zaman.
Evet ev kirası vermedim, faturaları o ödedi, mutfak ortak masraf, eve gelen yardımcının parası benden, yani giderler ortaktı çoğu zaman. Tatillere de ortak gittik hep.
Benim tahminim gibi olacak sanırım, sadece altınlar. Hakkına asla girmek istemem ama benim hakkımda kalsın istemiyorum bu ailede.
Bir sorum daha olabilir mi? İnternette gördüğüm anlaşmalı boşanma protokollerinden birini doldurararak başvursak olur mu? İlla avukata gerek var mı?
Burda tazminat alan arkadaşlarımda birinde şiddet vardı; diğerinde de arkadaşın haberi olmadan eşyalarını alıp kaçmışlar, altınları alıp gitmişler annesiyle. Sanırım bu yüzden tazminat aldı.
olmaz- altinlar zaten senin. sen hepsini tek tek say ve fotoraflarini cek- kutunun icinde esinin özel takilari varsa onlarida kayit et (bebeklik künyesi vs.). esine dügünde takilan altin saat vs. (erkeklere özgü taki) ziynetler senin olsa bile esinde kalir.
Ek olarak düğün takılıları sizin hakkınız .
O yüzden altınlarını al, anlaşmalı boşan. Allah'a havale et.
Eşime ait bir şey yok. Normal altın (çeyrek bilezik vs), ailesinin taktığı hasır set falan var. O zaman altınları adıma devrettirip protokol yapıp anlaşmalı boşanmak için başvurmak en mantıklı yol gibi.
Basit bir sözleşme imzalarken bile avukata sordum. Anlaşmali da olsa avukat ile hareket edin. Altınları alın. Eşyaların paylaşımı nasıl olacak onu da konuşun.
Onlar ana oğul plan yapıyor olabilir.Evet öyle yapacağım gibi duruyor. Zaten kendinden emin tavrı da bunu araştırdığını gösteriyor. Altınların hepsini mi istiyorsun demek ne koparırsam kar modunda ama vermem. Avukata gidecektim izin alamadım, akşam beklerse beni görüşeceğim.
Emin ol kv kaç avukata sormuştur
esinin ise gidiş gelis saatlerini ispatlaman kolaysa onu bi dosyala elinin altında dursun. onlar ince ince plan yapiyodur şimdi. istedikleri gibi anlasamazlarsa cocuk istemediği için bosaniyorum diyebilirler hakime.
anne baba halan!! onlari da sahit yapabilirsin. sonucta kv halani da anneni de sürekli rahatsiz etmis. huzur vermemis.
bide anlasmalidan cekismeliye cevirebiliyolar sanırım. sen anlastik san diye bekliyo olabilirler green. sen nasılsa alacak verecek belli diye beklerken onlar golünü atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?