avukat arkadaşlar ve boşananlar-boşanma hakkında hukuki süreç

Her şeyi yapar. Zaten anlaşmalı dilekçeyle oluyor falan dedi eş kişisi pazar günü, emin ol kaç tane avukata danışmışlardır. Altınları bana kaptırmamak için de kusur bulmaya çalışıyordur ama sanmam altınlar benim hakkım.

Şimdi gidip üzerime devretsem altınları sonradan benim aleyhime olur mu bu durum?

6 aydan uzun bir zaman evden ayri kalirsa kusurlu taraf olur. aslinda evden ayrilip bosanma sürecine baslatabilir ama konusahibinin öyle bir gerekcesi yok. kocasi siddet egilimli vs. degil.

O yüzden altınlarını al, anlaşmalı boşan. Allah'a havale et.

Şimdi gidip üzerime devretsem altınları sonradan benim aleyhime olur mu bu durum?

olmaz- altinlar zaten senin. sen hepsini tek tek say ve fotoraflarini cek- kutunun icinde esinin özel takilari varsa onlarida kayit et (bebeklik künyesi vs.). esine dügünde takilan altin saat vs. (erkeklere özgü taki) ziynetler senin olsa bile esinde kalir.

Ek olarak düğün takılıları sizin hakkınız .

Karşılıklı dilekçeyle anlaşmalı oluyor dedi eş kişisi, araştırmış, ki kesin araştırmıştır annesi...
Anlaşmalı dilekçe ile şiddetli geçimsizlik desek mesela olmaz mı?

Anlaşmalıda bir şey demene gerek yok zaten şiddetli geçimsizlik olduğu kabul edilir

Çekilmelide gerekçe lazım

Birsey merak ediyorum evliyken bozulan altinlar ilerde bosanma oldu diyelim kadin isteyebilir mi yine de altinlarini

Canım oturup, öncesinde anlaşma ihtimaliniz yok mu?

Mesela kendi aranızda önce mal paylaşımını konuşsanız, duruma göre altınları da paylaşıp paylaşmayacağınıza karar verseniz. Altınlar kadının hakkı diye biliyorum ben ama işte maksat anlaşmak olsun (ihtiyacın yoksa elbette).

Sizin aranızda bence bu kadar da olsa hatır vardır diye düşünüyorum. Bence güzel ayrılın ne olursa olsun. Hakkında en güzeli olsun, çok mutlu ol inşaallah.

Basit bir sözleşme imzalarken bile avukata sordum. Anlaşmali da olsa avukat ile hareket edin. Altınları alın. Eşyaların paylaşımı nasıl olacak onu da konuşun.

esinin ise gidiş gelis saatlerini ispatlaman kolaysa onu bi dosyala elinin altında dursun. onlar ince ince plan yapiyodur şimdi. istedikleri gibi anlasamazlarsa cocuk istemediği için bosaniyorum diyebilirler hakime.

anne baba halan!! onlari da sahit yapabilirsin. sonucta kv halani da anneni de sürekli rahatsiz etmis. huzur vermemis.

bide anlasmalidan cekismeliye cevirebiliyolar sanırım. sen anlastik san diye bekliyo olabilirler green. sen nasılsa alacak verecek belli diye beklerken onlar golünü atar.

Eşime ait bir şey yok. Normal altın (çeyrek bilezik vs), ailesinin taktığı hasır set falan var. O zaman altınları adıma devrettirip protokol yapıp anlaşmalı boşanmak için başvurmak en mantıklı yol gibi.

O yüzden altınlarını al, anlaşmalı boşan. Allah'a havale et.

Evet öyle yapacağım gibi duruyor. Zaten kendinden emin tavrı da bunu araştırdığını gösteriyor. Altınların hepsini mi istiyorsun demek ne koparırsam kar modunda ama vermem. Avukata gidecektim izin alamadım, akşam beklerse beni görüşeceğim.

Emin ol kv kaç avukata sormuştur

evet- eger güveniyorsan olabilir tabiki. bildigime göre anlasmali cekismeliye dönebiliyor. KV gecimsiz bir tipse belkide plani kurmustur. esinin suanda asiri uysal olmasi beni tedirgin etdi.
ya gercekdende annesinin agizinin icine bakiyor yada seni uyutuyorlar.
aslinda uyutmaya bir sebebi yok (altinlar haric) ama bilemedim. ben erkeklere nedense bu konuda güvenmiyorum.
eski konundada yazmistim- acaba bu adam baska bir kadinlami cikmaya basladi- bukadar uysalligin arkasinda bir toto korkusu olabilir.
belki simdi zamani degil (ve amacim gercekden kirmak degil) ama sen bunu adami iyici gözden gecir.

Basit bir sözleşme imzalarken bile avukata sordum. Anlaşmali da olsa avukat ile hareket edin. Altınları alın. Eşyaların paylaşımı nasıl olacak onu da konuşun.

Eşya istemiyorum söyledim kendisine zaten. Ailem hele hiçbirşey alma onu hatırlatan diyor, ben kişisel eşyalarımı alacağım zaten dedim kendisine.

Onlar ana oğul plan yapıyor olabilir.
Sen de avukat tut, en hızlı şekilde aç davanı.

Canım imzasız bir şey yapmayacağım, protokolsüz. Altınları güvence altına alırım, öyle atarım imzamı. Çekişmeliye çevirse kendi bilir, halam falan tabiki şahitlik yapar o zaman, kin dolu kadına zaten. Benim ailem onların yüzünden hasta oldu, annem babam iyice kötü oldular bana çaktırmıyorlar, mümkün olduğunca hasarsız atlatmak istiyorum. Çekişmeli yapsa eline ne geçecek? Düğün altınları kadının zaten, altın mı alacak? Başka ortak bir şey yok ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…