• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar veya bilgisini olanlar bakabilirmi lütfen

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Arkadaşlar eşim gün geçtikçe daha çok canavarlasiyor annem sabret kızım dedi ama su anda ailem arkamda gibi manevi açıdan en azından içim rahatladı çok şükür kendimi daha güçlü hissediyorum.. Arkadaşlar ben su anda eşime çok yumuşak ve nazik davranıyorum ama bana hala hakaret ediyor vuruyor ve de bosanmamdan korkuyor ...çok garip bunları yazarken titriyorum artık.. İs aramaya çıkacaktım bana hakaret edip vurdu sorum su ben bunun 4 dk sını ses kaydi yapabildim bu boşanma asamasinda delil olurmu çok korkuyorum cesaretimi toplamaya çalışıyorum ... Gündüz calisinca gizlice is basvuru yapicam artık ...tokat atma ve vurmalardan darp raporu alabilirmiyim iz yok ama ... En önemli sorum ses kaydı ise yararmi... Bir avukat tanıdığım var esimle ortak ona atip sorsam eşime soylermi diye korkuyorum bayan kendisi ama bosanma asamsinda esim onu secerse diye düşünüyorum artık kimseye güvenim kalmadı kızım için güçlü olucam az kaldı güzel günler bizi bekliyor inşallah

İz olmasa da hastanede acile gittiginizde orada polis olur,durumunuzu anlatin,suratinizdan anlar zaten dogruyu soylediginizi ve size yardimci olur mutlaka. Raporu almayi ihmal etmeyin,davanin seyrinde en cok isinize yarayan sey o rapor olacaktir. Avukat degilim ama nacizane fikrimi paylasmak istedim. Siginma evine gitmeyi dusunurseniz de haber verin yonlendiririm sizi

İz olmasa da hastanede acile gittiginizde orada polis olur,durumunuzu anlatin,suratinizdan anlar zaten dogruyu soylediginizi ve size yardimci olur mutlaka. Raporu almayi ihmal etmeyin,davanin seyrinde en cok isinize yarayan sey o rapor olacaktir. Avukat degilim ama nacizane fikrimi paylasmak istedim. Siginma evine gitmeyi dusunurseniz de haber verin yonlendiririm sizi
teşekkür ederim sığınma evini hallettim gittim görüştüm ben kendimi hazır hissedince çünkü is bulup öyle ayrılmak istiyorum ..beni alacaklar inşallah

ses kaydını boşverin.

hastaneden darp roporu alın, polise tutanak tutturun. geri dönmemek üzere ailenizin yanına gidin.

size bidaha vurmaya kalkarsa bagırın çağırın poliiissss diye komşuların duymasını sağlayın elbet bi arayan olur polis geldiğinde de şikayetçi olun polis gelmese bile sesleri duyan yasadıklarınızı az cok bilen bi komşunuzu şahit olarak gösterin işinize yarayabilir

darp raporu alırsam eşime haber gidermi en önemli sorum bu birde haber giderse beni mahfeder

ya da size vurmaya kalktığında daha baskın davranın üst düzeyde bi sinir krizi gecirip ustunuzu hırpalayıp kendinizi sokağa atın ve bayılın ne bilim bikaç gören şahidiniz olsa yeter

Şimdi hiç de doğru olmayan bi öneri vercem ama size vurduğunda iz kalmasa bile siz bi iz bırakın ve darp raporu alın hapislerde sürünsün köpek
keşke boğazımı siktiginda alabilseydim rapor yalan yapamam ben yinede Allahtan korkarim bakalim bir yol acilacak elbette güneşim doğacak inşallah

evet haber gidiyo karakola cağırıyorlar siz şikayetçi olsanızda olmasanızda ifadeye çağırıyorlar
kendisi polis zaten beni öldürür ...darp raporu aldığım zaman evi terkettigim zaman aynı olmali bu bilgiyi verdiginiz için çok teşekkür ederim

Bu aşamaya gelmen zaman aldı Allah senin ve bebeğin icin en hayırlı yolu açsın , kolaylaştırsın .

teşekkür ederim sığınma evini hallettim gittim görüştüm ben kendimi hazır hissedince çünkü is bulup öyle ayrılmak istiyorum ..beni alacaklar inşallah
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. İnşallah hayatını yoluna koyabilirsin. Kurtarırsın kendini.

Back
X