• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaşlar yardım lütfen

melnes

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
1.631
2.041
358
45
merhabalar öncelikle böyle bir köşe olduğunu yeni öğrendim ve çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim benim sorum şu eşim bundan 6 ay önce 25 bin lira bir kredi çekti maaşından kesiliyor yatar yatmaz sonra yıllardır kullandığımız bir başka bankadan daha kredi çıktı 12 bin lira o an için krediyi aldık ve kredi kartlarını kullandık bu arada evim kira şu an 25 binlik kredi hariç diğer 12 bin lira ve kredi kartlarını asgari ödemeleri yüksek olduğu için ödüyemiyoruz ödüyemediğimiz için maaşa icra söz konusu eşim 1000 lira gibi net bir maaş alıyor mesaisi ve ikramiyeleri olmadığı zaman bu durumda maaşa haciz gelirse 25 binlik kredinin ödemesi 687 lira o ödeniyor ama 12 binlik ve 3 tane kredi kartı asgarileri yüksek olduğu için ödenemiyor maaşın 4/1 kadarına haciz geldiğini duymuştum bizim zaten 4/1 den fazlası 25binlik kredinin ödemesine gidiyor bu şartlarda kalan paraya mı haciz gelir yoksa beklerler mi biri bitmeden biri giremiyor diye biliyorum ..birda yapılandırmaya gidilirse hapis cezası olur mu lütfen aydınlatır mısınız şimdiden çok teşekkür ederim umarım düzgün anlatabilmişimdir...

merhabalar öncelikle böyle bir köşe olduğunu yeni öğrendim ve çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim benim sorum şu eşim bundan 6 ay önce 25 bin lira bir kredi çekti maaşından kesiliyor yatar yatmaz sonra yıllardır kullandığımız bir başka bankadan daha kredi çıktı 12 bin lira o an için krediyi aldık ve kredi kartlarını kullandık bu arada evim kira şu an 25 binlik kredi hariç diğer 12 bin lira ve kredi kartlarını asgari ödemeleri yüksek olduğu için ödüyemiyoruz ödüyemediğimiz için maaşa icra söz konusu eşim 1000 lira gibi net bir maaş alıyor mesaisi ve ikramiyeleri olmadığı zaman bu durumda maaşa haciz gelirse 25 binlik kredinin ödemesi 687 lira o ödeniyor ama 12 binlik ve 3 tane kredi kartı asgarileri yüksek olduğu için ödenemiyor maaşın 4/1 kadarına haciz geldiğini duymuştum bizim zaten 4/1 den fazlası 25binlik kredinin ödemesine gidiyor bu şartlarda kalan paraya mı haciz gelir yoksa beklerler mi biri bitmeden biri giremiyor diye biliyorum ..birda yapılandırmaya gidilirse hapis cezası olur mu lütfen aydınlatır mısınız şimdiden çok teşekkür ederim umarım düzgün anlatabilmişimdir...

Esınız kredi çekmiş, bu maasinda haciz olması ile ilgili bir durum değil. Haciz de 250 tl. Sinı işveren kesip icra dairesine yatıracak. kredisi kalan maaş kadar ödenmiş olacak, kredinizi ona göre yapılandırırsiniz.

Esınız kredi çekmiş, bu maasinda haciz olması ile ilgili bir durum değil. Haciz de 250 tl. Sinı işveren kesip icra dairesine yatıracak. kredisi kalan maaş kadar ödenmiş olacak, kredinizi ona göre yapılandırırsiniz.

cevapladığınız için teşekkür ederim.anlamadığım şu 1000 lira maaştan hacz edilen para kesilen 623 liradan kalana mı* bu durumda maaştan 873 yapar ve neredeyse hiç aylık kalmaz elimize ev kira neyle geçiniriz bu durumda..

hayır eşiniz 1000 TL maaş alıyorsa 250 tl si direk icra dosyasına yatacak. kalan 750 tlden krediniz ne kadarsa o kesilecek. eğer kredi değilde icra kesintisi olsaydı o zaman sıraya girerdi.

Merhaba,bana da yardımcı olun lütfen.. Yarın mahkemem var,evlenmeyi düşündüğüm kişiden 1 yıl önce ayrıldım,ayrıldığım günden beri sürekli rahatsız ediyor,evime iş yerime geliyo yolumu kesiyo,işyerimi evimi arayarak tehdit ediyo.. Savcılığa emniyete ve kaymakamlığa şikayette bulundum,savcı kişilerin huzur ve sükununu bozmak ve tehdit suçundan davayı başlattı..yarında mahkememiz var.. avukat tutmadım.. mahkemede tam olarak nelerin üzerinde durmalıyım,çevremde dolaşmasını engellemek için talepte bulunabilir miyim ve bu kişi bu durumda ceza alır mı? Şahit olarakta eski iş arkadaşım annem ve babam orada bulunacak.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

uzaklaştırma ve koruma talep edin. şikayetinizin devam ettiğini söyleyin canınızın tehlikede olduğundan bahsedin.

Back
X