Avukat arkadaşlar yardım !!!!!

Efthymia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
157
90
13
33
Merhaba herkese. Halen şoktayım. Kurstan çıkmış markete elimde erzaklarımla gidiyordum koştura koştura. Üzerimde sıfırkol siyah bir bluz, kot pantolonum vardı gayet normal bir kıyafet, biraz göğüslerim iri göze çarpıyor. (Bunu özellikle belirtiyorum çünkü başıma gelen olay kıyafetim vücudum sebebiyleymiş polislere göre) Kadın sürücünün biri yanındaki kıza gülerek beni gösterdi sonrasında sola kırıp önüme park etti , ben park ettiğinden emin olunca geçmek istedim geçincede kasıtlı geri geri sürdü ve camı açmıştı park ederken içeriden gülme sesleri geliyordu. Resmen araba üstüne sürdü sarsıldım son anda ayağım tekerliğin altında kalacakken kurtardım. Konuşma aynen şöyle :
Ben : Napıyorsun ablacım?! Eziliyordum!
kadın: görmedim(içeride ikisi gülüyor)
Ben: hayır halen normal davranmıyorsun bilerek yaptın!!
Kadın: görmedim diyorum çingenelik yapma! (Bu arada üstüme yürüyor) ve gaza basıp gitti gülerek. O olayın şokuyla aldım plakasını ve şikayete gittim. Polisler seni resmen kıskanmış bu dediler ki ben de öyle düşünüyordum. Kızlar yardımcı olun şikayetçi olucam ceza alır mı??

Gecmis olsun
Polislerin fikrine sastim ben. Nasil bir psikolojideler de acaba kadinin sizi kiskandigini dusunduler? Goguslerinizin buyuklugunu kiskandigini umarim dile getirenler polisler degildir yoksa o polisleri de sikayet etmeniz gerekiyor.

Ben ortada üzerinize vazife olan bi durum görmedim. Özellikle polisi arıcak kadar.

Belli ki aralarında bişey konuşup gülüyorlardır ve siz üzerinize alındınız. İşaret etti diyorsunuz belki arkanızda bir yeri işaret etti çünkü durdu diyorsunuz.

Dışarı çıktığımız da bi sürü “göğüsü büyük” kadın var zaten. Hepsini “kıskanıp” öyle yapacaksa işi var.

Şaka gibisiniz gerçekten. Bide bunun için buraya konu açmışsınız.

Ne diyelim aa “büyüksün” nasıl yaptınız kıskançlaar mı diyelim?

Avukat arkadaşların da işi gücü yok sizin gibi boş konulara ücretsiz danışmanlık vereceklerdi.

polisin hic zannetmiyorum oyle bisey diyecegini

ayrica hem fikirmissiniz zaten polislerle

arabayla taciz edildiginizi ceza alip almayacaklarini sormak yerine bu kadar detay vermek cok gereksiz

Ne alaka. Ben de okuyorum bi erkek taciz etmiş diye heralde düşünerek. Polisler de sapık mı senin nabzına göre mi şerbet verdi anlamadım.

Yanii bu tarz şikayetten herhangi bir şey çıkmaz.Polislerde mazallah konuyu kıskançlığa getirip resmen size üstü kapalı gereksiz bir şekilde iltifat ve fikir beyan etmişler.Hepsinden geçtim Hakim karşısında bunlar benim göğüslerimi kıskandı da ondan böyle yaptılar demeniz yakışık almaz.

Her kiskanan önüne geleni ezsin o zaman polisin açiklamasina göre şaşirtici polisler pek muhattab olmazlar aslinda tuhaf ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…