Avukat arkadaşlar yardım !!!!!

Burada kadınların sizi kıskandığına dair hiçbir emare yok hatta meme falan ne alaka yani ama polislerin size onu demesi bildiğin sizi gözleriyle süzüp taciz etmeleri anlamına geliyor. Birini şikayet edecekseniz polis memurlarıyla işe başlayın derim.

Bu arada tanı falan koymuyorum ancak sizde beden algısında bir tür obsesyon olduğunu düşünüyorum. Eski konularınıza baktım makyaj yapan kadınlar çirkin ben makyajsızım çok güzelim bence, yok göğüslerim çok büyük kadınlar beni kıskanıyor gibi aşırı uç düşünceleriniz var ve saplantı haline getirmişsiniz. Polislerin de böyle dediğinden şüpheye düştüm çünkü onların söylediği bambaşka bir şeyi siz zihninizde beden algınıza yönelik obsesyonla karıştırarak böyle bir anlam çıkartmış olabilirsiniz. Adamların durduk yere başını yakmanın alemi yok zira düşünceleriniz çok sağlıksız geldi bana. Belki de polise dahi gitmediniz. Bir psikiyatri uzmanına başvurmanızı öneriyorum.

Avrupa yakasındaki Makbule geldi aklıma :)

Her kiskanan önüne geleni ezsin o zaman polisin açiklamasina göre şaşirtici polisler pek muhattab olmazlar aslinda tuhaf ....
Geçen bizim evin önüne kocaman karavan tarzı yabancı ile ait 3 araç koymuşlar arka arkaya üstelik araçlar için yer olmasına rağmen aradık bildirmek için çok yoğunuz ilgilenemeyiz dediler çocuk parkı var hemen karşısında ne niyetli olduklarını gelip bi kontrol etmeleri gerekirdi yapmadılar illa icraat istiyorlar malesef biri zarar görmeden teşrif buyurmadılar

Avrupa yakasındaki Makbule geldi aklıma :)

Onda üstünlük kompleksi vardı, yaşça ondan küçük kuzeninin kendisinden daha önce evlenebilmiş olmasına takıktı o yüzden içindeki o aşağılanmışlığını öyle bastırmaya çalışıyordu. :)

Şu kızı çok kıskandım. Dur üstüne araba süreyim dememiştir herhalde.

Ayrıca göğüs ne alaka. Araba park ederken kadın sizin goguslerinize nasıl dikkat edecek de kıskanacak ilginç doğrusu. Bence abartmışsınız şikayetten de bişey çıkmaz bence.

Duruma göre değerlendirirler de bu çok saçma hiç bir polisin o seni kiskanmiş da böyle davranmiş diyeceğini sanmiyorum ben .

Gecmis olsun trafik magandalarının hep erkek olacagina dair bir kural yok size denk gelmis bayan olanları ama sikayet etseniz bile takipsizlik alır bu konu diye dusunuyorum

Gecmis olsun trafik magandalarının hep erkek olacagina dair bir kural yok size denk gelmis bayan olanları ama sikayet etseniz bile takipsizlik alır bu konu diye dusunuyorum
Teşekkür ederim, burayı gerçek amacı için kullanan nadir insanlardandısınız önceki yorumları gördüğümüz üzere. Mune dahi uyardı aynı tas aynı hamam. Neyse

Teşekkür ederim, burayı gerçek amacı için kullanan nadir indanlardandısınız önceki yorumları gördüğümüz üzere. Mune dahi uyardı aynı tas aynı hamam. Neyse
Mune konu sahibinin istediği cevabı vererek egosunu tatmin edin demedi. Gırgır yapmayın dedi.

Polisimizin olayı çözümlemek için yapmış olduğu yorumuna dahi TACİZCİ dediniz yazıklar olsun!!!!! Ki üstümde uzun kollu kıyafetle gitmiştim karakola adam yüzüme bile bakmıyordu yazıklar olsun insanlar işlerini yapıyor kalkmış tacizci deniliyor, Türk Polisine ve Askerine Uzanan Diller Kopsun!!!

Mune Kazen konum kapansın midem almıyor polise tacizci diyen insanların yorumlarına ihtiyacım yok!

Acaba yanındakine bulduğu park yerini gösterirken kendi aralarında başka birşeye gülüyor olamazlarmı ?
Peki siz neden arabanın içini bu kadar incelediniz ?
Birşeylerin normal olmadığını farkettiyseniz neden o arabanın arkadından geçtiniz biraz ilerden geçseydiniz

Polisin ne alakaya maydonoz bu konudan memelerinize ait yorum yaptığını çıkartır mısınız bana?

+Kadınlar üzerime araba sürdü memur bey, bana görmedim seni diye çemkirdiler.
- Hmm göğüsleriniz büyük ya kıskanmış olabilirler.

Konuşma böyle mi geçti Allah aşkına, polislere bence burada iftira atan sizsiniz hiçbir polis memuru bu konudan böyle bir yorumu çıkartmaz. İnsanlar istediğiniz yorumları yapmadı diye konuyu bambaşka yerlere çekmeyin. Dediğim gibi sizin beden algınıza yönelik takıntınız var çok açık ve bunu hakaret amaçlı da söylemiyorum bir ruh sağlığı uzmanından destek almanız gerekiyor.

Lutfen iyi okuyun. Ben kadinin neden boyle bir seyi yapmis olabilecegini sordum seni kiskanmis olabilir her sey mumkun dedi. Ben konuyu anlatirken fiziksel ozelliklerimden bahsettim. Konuyu iyi okumadan bir de yorum yapiyorsunuz. Siz psikolog degil miydiniz ????

Konuyu okudum, nereden böyle bir yorum yaptıklarını çıkartamadım. Yani göğüs dekolteli bir kıyafetim vardı deseniz daha mantıklı gelirdi, öyle bir durum da söz konusu değil. En son aklıma gelen meme büyüklüğünden dolayı sizi kıskanmaları olurdu.

Simdi benim de memeler buyuk oldugu icin kosunca falan haliyle zipliyorlar Siz de elinizde posetlerle koşturuyormuşsunuz. Sizin de memeler zip zip ziplamistir herhalde kadinlar da ona gülmüs olabilirler. Ben de kendime guluyorum koşarken cok komik oluyor cunku. Ama butun bunlar arabayi uzerinize kirmalarinin bir de piskin piskin konusmalarinin gerekcesi olamaz. Cok terbiyesiz tiplermis. Polise gidip de neden boyle birsey yapmis olabilirler demek de bir cozum getirmiyor. Sikayet namina yapilabilecek birsey var mi diye sorarsiniz. Onlar da ona gore cevap verirlerdi. Polislerle gereksiz muhabbetlere girmissiniz. Onlar da sacmalamis iste.
Not: Buyuk meme kiskanilacak birsey degil.

yahu ne dediginizi siz bile bilmiyorsunuz :) Polis diyorum, Polisin memelerin buyuk kiskanmis olabilirler sozunu yazdigimi konunun neresinden cikartiniz bir aciklik getiremediniz gevelediniz gitti, sozu bulup bi kopyalar misiniz lutfen. Siber polisleri burayi umarim okuyorlardir.

Evet hanımefendi siber polislerinin de işi yok zaten.Hatta FBI bile okuyor olabilir.Konu çok mühim zira!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…