Avukat arkadaslar yardimci olabilir mi ?

Neden yarın?
Neden görümceyle konuşmayı bekliyorsun?
Ne biliyorsun şu anda iftiralarla senden şikayetçi olmadıklarını?
Bence şimdi hiç zaman kaybetmeden kendi evinizden kovulmanız nedeniyle şikayetçi olun. Size ait olan herşey o evde, çocuğunuz orada bi kere. Çok zor bi durum. Hiç bilmiyorum bu işleri sadece fikir beyan ediyorum. Ben olsam hemen polise gider durumun tutanak altına alınmasını sağlardım. Belki polis eşliğinde eve girer çocuğunuzu alırsınız.
Allah sabır versin, hiçbir anne evladından ayrılmasın 🙏🏼

Bayram dönüşü hemen boşanma dilekçesinizi verin, evden nasıl çıktığınızı, baskı altında bırakılarak çocuğu bırakıp kaçmak zorunda kaldığınızı anlatın. Boşanma gerçekleşene kadar geçici velayetin size verilmesi için ara karar talep edin. Dilekçeyi kendiniz verecekseniz önbürodan mahkeme ve dosya numarasını isteyin. Kaleme çıkıp durumla ilgili bilgi verin, görüşebilirsiniz de hakimle görüşün. Ara kararı mümkün olduğunca hızlı çıkaracaktır. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede alırsınız çocuğunuzu.

polise git evden attılar çocuğumu da kaçırdılar zorla tutuyorlar de şikayetçi ol.senin çocuğunu kv kp ne hakla vermiyormuş? kocan da olsa senden kaçıramaz.

Ben tekrar avukat olan varsa ona danış diyeceğim burda yarım yamalak bilgilerimizle yazıyoruz sonra işleri daha da kötüyede gidbilir. Benim düşüncem olarak yazıyorum.

1 çocuk adresi kayıtlı olduğu yerde
2 yanında babası var ki senle eşit velayet hakkına sahip

Şahsi düşüncem çocuğumu kaçırdılar felan tutmaya bilir.
Boşanma dilekçesi öyle ben boşanmak istiyorum deyip bitirebileceğin bir şey değil. Kanıtı tanığı usulü vardır. Avukat olmadan ben böyle bir işe kalkışmanı tavsiye etmem.

Polisle gidince ne yazıkki alamıyosun cocugu
Gözünü korkutacak aile büyüklerin varsa o sekilde alabilirisin
Bana zamanında avukatın biri demişti ya gözünü korkutup zorla alın yada barışmak istiyorum ayagına yatıp cocugu o sekilde al diye

Türk Hukuku uygulamasında, 0 – 3 yaş arasındaki çocukların anne bakım ve şefkatine mutlak olarak muhtaç oldukları kabul edilmektedir. 3 yaşına kadarki çocuğun velayetine karar verilirken, annenin işinin, evinin, kazandığı miktarın ve hatta yaşam tarzının herhangi bir önemi bulunmamaktadır. Yargıtay, istikrarlı olarak verdiği kararlarda, bu yaşlardaki çocukların velayetinin anneye bırakılmasını hükme bağlamaktadır.
Çocuğun yaşının 3 ila 7 arasında olması halinde ise, çocuğun annenin bakım ve şefkatine daha az muhtaç olduğu görülmektedir. Ancak, bu dönemleri yaşayan bir çocuğun da anneden alınarak babaya verilmesi istisna teşkil etmektedir. Örneğin, annenin çocuğun sağlığına zarar vermesi, çocuğa bakmaktan aciz olması, annenin sağlığının kötü durumda olması gibi sebepler halinde, çocuğun velayeti anneden alınarak babaya verilebilir. Burada hakim, annelik veya babalık duygularının tatmininden öte çocuğun menfaatini dikkate alarak bir karar vermektedir.
6- 12 yaş okul çağında olan çocukların velayetinin belirlenmesinde yaş yine önem arz etse de, burada tarafların çocuğa sunacakları maddi imkanlar da ön plana çıkmaya başlamaktadır. Bu noktada hâkimin değerlendirmesinde dikkate alacağı en önemli husus, hangi eşin çocuğa daha iyi bir eğitim ve gelecek sağlayabileceği olacaktır. 6-12 yaş döneminde bulunan bir çocuğun velayeti hakkında karar verilmeden önce, mahkeme, uzman bir pedagog aracılığıyla çocuğu dinleyecek ve bu şekilde çocuğun fikrine de başvurmuş olacaktır. Ancak, velayetin kime verileceği konusunda, kanun tarafından hâkime geniş takdir yetkisi tanındığından, çocuğun fikri de hâkim için bağlayıcılık teşkil etmeyecek, hâkim yine çocuğun menfaati doğrultusunda karar verecektir.

Bir hukuk sitesindenbuldum bunu. Bence bayram sonrasını beklemeden karakola gidin. Sizden önce onlar şikayet etmesin.
Çok geçmiş olsun. Ama muhakkak çocuğunuzu alırsınız.

Oğlunuzu biran önce alın.polise gidin oğlumu vermiyorlar göremiyorum deyin beraber gidin kapıya.ama polisle alınamayabilir.küçük daha sizin yanınızda olmalı

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun canım benim. İnsallah ogluna kavuşursun. Senin ve evladın için çok üzüldüm :KK43:

cocuk icin cok uzuldum. 4 yas kucuk hala. egitim icin birakmistim. 1-2 haftada bile cok ozluyordu. once esinizle sakince konusmayi deneyin cocuk icin. travmatik olmasin. disarda buluşun esinizle. cocuk icin ılımlı olmayi teklif edin. belki insafa gelir.

aksi durumda uzaklastirma karari falan çıkarabilirsiniz belki. o zaman eve daha rahat gidip cocugu alabilirsiniz belki. bir de hayati bir risk olusturmuyorsa eve dönseniz. gerekirse rol yapin barismis gibi. cocugu sakince evden cikarin kavga aniyla çıkmasın.

Gidemem de es kisisiyle de gorusemem babam izin vermez sabret bekle diyor gelecek o diyor .

Hiçbir fikrim yok. Ama yapılabiliyorsa hemen yarın dava açmak için girişimde bulunun ve polis merkezine gidip eşim beni apar topar evden yolladı çocuğumu almama izin vermediler eşyalarım telefonum evde kaldı diye şikayet edin. Boşanmayı beklemeyin dava açmak için beklemeyin. Bu sırada eşiniz çocuğunuza annen seni terketti diyebilir. Aklına işlerse çocuğu kendi tarafına çekebilir. İlerde dava görüldüğünde çocuğunu almak için girişimde bulunmadı diyebilir. Bu durumda haklı olur.

Cocuga düşkün oldugu icin oyle birsey yapmaz onu kirip üzmek istemez biliyorum ama kv de yapabilir cocugu bana karsi doldurabilir . Komsuyla konustum Onlarin haberi yok tabi oglum biz 3 kisi kaldik diyormus

Ben biraz fevriyim galiba.
Kavga gürültü de olsa sonunda, yanımda babam ve polislerle giderdim evladimi almaya.
Çocuğum yok, ama yegenimi koyuyorum yerine. Tutamazlardi beni.
Bosanmakta kesin kararliysaniz alın çocuğunuzu, sağlam da bir avukatla velayet zaten sizin olur. Cekinmeyin bu kadar. Sizi hakaretle, küfürle ezmeye çalışmışlar. Yapmayın, güvenin kendinize.

Ailem beklememi söylüyor. O yuzd3n bayram bitene kadar bekleyecegim buyuk ihtimal .

Cocuga düşkün oldugu icin oyle birsey yapmaz onu kirip üzmek istemez biliyorum ama kv de yapabilir cocugu bana karsi doldurabilir . Komsuyla konustum Onlarin haberi yok tabi oglum biz 3 kisi kaldik diyormus
Siz be zaman çocuğu almak için girişimde bulunacaksınız? Varsın kapısına dayanıp verin çocuğumu diye bağırın komşular duysun. Söz dalaşı olursa polisi arasın birileri polis gelsin durumu anlatın. Bence uzatmayın alma süresini açmayın.

Ailem beklememi söylüyor. O yuzd3n bayram bitene kadar bekleyecegim buyuk ihtimal .
Bu çok yanlış bir karar
Sizden ayrı geçen her an ona bir travma
Bekleseniz ne değişecek gelip özür mü dileyecekler
Kopacaksa kıyamet şimdi kopsun
Var ya ben orda can veririm ama evladımı bırakmam ( rabbim başa vermesin deli sözümle sınamasın katil olurum ) gerçekten
hemde 4 yaşında bir de bayram
Yapmayın
Ne olur gidin korkmayın yavrunuzu alın

Bu çok yanlış bir karar
Sizden ayrı geçen her an ona bir travma
Bekleseniz ne değişecek gelip özür mü dileyecekler
Kopacaksa kıyamet şimdi kopsun
Var ya ben orda can veririm ama evladımı bırakmam ( rabbim başa vermesin deli sözümle sınamasın kayil olurum )
hemde 4 yaşında bir de bayram
Yapmayın
Ne olur gidin korkmayın yavrunuzu alın

Inan bana icim yaniyor ama elimden bisey gelmiyor

Inan bana icim yaniyor ama elimden bisey gelmiyor
Yavrum güzel kızım
Kalk herkesi ayaklandır
Gidin
Neyi bekliyorsunuz
Oğlun ne halde ne yaşıyor yani iç dünyası ile ilgili söylüyorum bunu
Gözünü karart yavrunu al
Bilmiyorum yani ben duramazdım kimseyi de dinlemezdim