Avukat arkadaslar yardimci olabilir mi ?

cocuk konusunda anne icgudusune guvenmek gerek. ne aile ne baska biri. anneme kalsa kcuk oglumu ona birakip haftasonu almam gerekiyor. calistigim icin. eskiler cocuk konusunda biraz daha ...nasil desem gaddar mi demeli metanetli mi demeli. aileniz icin 3-4 gun cocuktan ayri kalmak sorun olmayabilir. ama ben cocuk cephesinden bakiyorum. 1 gun bile beklemek istemezdim. cenaze icin haber vermeden 1 gun il disi gittim geldim. eve geldiğimde oglum bana tavir almisti. normal bir sekilde evden ciksaniz 1 haftaya kadar dayanirdi sizsiz ama bu sekilde kalbinde derin uzuntuler duyabilir. her cocuk farkli tabi. ben oglumla kuyasladim. benimki kendini yerdi biliyorum.

cocuk konusunda anne icgudusune guvenmek gerek. ne aile ne baska biri. anneme kalsa kcuk oglumu ona birakip haftasonu almam gerekiyor. calistigim icin. eskiler cocuk konusunda biraz daha ...nasil desem gaddar mi demeli metanetli mi demeli. aileniz icin 3-4 gun cocuktan ayri kalmak sorun olmayabilir. ama ben cocuk cephesinden bakiyorum. 1 gun bile beklemek istemezdim. cenaze icin haber vermeden 1 gun il disi gittim geldim. eve geldiğimde oglum bana tavir almisti. normal bir sekilde evden ciksaniz 1 haftaya kadar dayanirdi sizsiz ama bu sekilde kalbinde derin uzuntuler duyabilir. her cocuk farkli tabi. ben oglumla kuyasladim. benimki kendini yerdi biliyorum.

Benim oglum da eminim cok aglamistir . Normalde bi yarim saat gormese yas eden bir cocuk ve cok algisi acik herseyi cok iyi anliyor anne gitmesen olmaz mi dedi sonra küstü odaya gitti tabi bi yandanda onlarla tartisiyorum sonra goremedim oglumu icim yaniyor . Gorumcemle haber gonderdim versinler oglumu diye daha ses cikmadi eger gondermezseler polisle gidecegim

Esimle sorunlarimiz vardi . Ve bugün baba evine geri döndüm. Bosanmayi düşünüyorum ama ne yazikki oglum orda kaldi . Isteyerek birakmadim izin vermediler goturmeme . Oglum 4 yasinda bosanma durumunda oglumu alabilir miyim . Suan icim yaniyor oglum dan bir gece dahi ayri kalmadim . Bensiz ne yapiyor onsuz nasil dayanacagim bilmiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin
Siz eşinizin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsunuz da bırakmadılar dediniz.

Benim oglum da eminim cok aglamistir . Normalde bi yarim saat gormese yas eden bir cocuk ve cok algisi acik herseyi cok iyi anliyor anne gitmesen olmaz mi dedi sonra küstü odaya gitti tabi bi yandanda onlarla tartisiyorum sonra goremedim oglumu icim yaniyor . Gorumcemle haber gonderdim versinler oglumu diye daha ses cikmadi eger gondermezseler polisle gidecegim
Yahu durduğunuz kabahat, bu nasıl iş, kavganızı edin çocuğu da alıp gidin. Hay allah üzüldüm sizin adınıza

Daha gitmediniz mi

Cok üzüldüm. Lutfen gidin çocuğunuzu görün /alın .Bugun bayram ya :(
Yalniz gitmeyin ama gidin o kuzu napar simdi hele bir de annen kacti gitti seni sevmiyor cumleleri filan kurarlarsa ne kötü olur .
Içim parçalandi resmen. Keske size yardimci olabilseydik

Cok üzüldüm. Lutfen gidin çocuğunuzu görün /alın .Bugun bayram ya :KK43:
Yalniz gitmeyin ama gidin o kuzu napar simdi hele bir de annen kacti gitti seni sevmiyor cumleleri filan kurarlarsa ne kötü olur .
Içim parçalandi resmen. Keske size yardimci olabilseydik

Inan oyle caresizim ki bi avukat arkadas da cikmadi ki burda yanlis bisey yapmak istemiyorum hatali duruma dusmekten de korkuyorum

Bekliyorum gondermezse bayramin 4. Gunu polisle gidecegim. Ailemle konusup oyle karar verdik . Tabi ilk once kesin bilgilere ulasacagim polise gitme konusunda suclu duruma dusmek istemiyorum ya da polisle gidip cocugumu orda almadan gelmek istemiyorum
Şu ana kadar bile çocuğunuzun yaşadığı travmayı düşünmek istemiyorum.lutfen beklemeyin daha fazla.

hemen yarın ilk saatte evden beni attılar diye karakola gidip oradaki abilere söylüyorsun evden seni attıklarına dair komşunun beyanı kavga olduğuna dair vs. veya evden çıkışına dair kamera kaydı terlikle çıktığınla dair. Çok geç 5. Gün olacak zaman kaybetme bu senin aleyhine çocuğu evi sen terkettin diye velayetini alamayabilirsin

ilk gün polisle geri dönüp almalıydınız..
niye bekliyorsunuz aklım almıyor doğrusu..
kocanız merhamete gelip, gelsin sizi ikna etsin diye mi bekliyorsunuz..
o çocuğa yazık..

Cocugun senden ayri bayram geciriyor. Allah bilir kafasina neler kaziyorlar o yavrunun. Nasil almazsin hala cocugunu? Ne demek bekliyorum ya? Saka olmalisin. Beni cocugumdan ayiracak adamin alnini karislarim ben alnini. Polise falan da luzum yok alirim yanima babami gider alirim cocugumu. Hır cikaririm rezil ederim onlari orda ben. Git al bacim sen cocugunu. Nasil bekleyebiliyorsun? Neler diyorlardir o yavruya simdi? Annen birakti gitti bak almaya gelmedi falan. Kucucuk aklinda neler kurmustur o cocuk.

Neden oyalandığınızı hiç anlamadım. Çoktan dayanmıştım kapıya. Aileniz bu kadar söz sahibi olmamalı. Polis çocuğu alabiliyorsa nasıl haksız duruma düşebilirsiniz? Asıl gelmedi almaya derlerse haksız olmaz mısınız?

Hatta ara sımdı polisi sımdı git al ne veklıyorsun. Hatta belkı evlerıne polisle gıdıyordsun dıye sana yarın bırgun zarar verır dıye korunmada ıste

Back
X