Avukat arkadaşlar

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Eşimle ayrıldım. Kızımın ismine bir isim daha eklemek için babasının iznine ihtiyacım var mı?

Velayet hakkı sizdeyse eklettirebilirsiniz,babanın onayına ihtiyaç yok diye biliyorum fakat geçerli bir sebebiniz olması gerekiyor sanırım,bu arada avukat değilim.

Arkadaşlar merhaba
Eşimle ayrıldım. Kızımın ismine bir isim daha eklemek için babasının iznine ihtiyacım var mı?
Bence vardır ben de boşandım çocuğun kimliğini de yenileteyim dedim kimlik rabdevusunu babası alacakmis velayet ben de olsa da onun nufusundaymis... Saçmalık... Ben kimliği alabilirmisim ama baba talep acacakmis Vazgeçtim...

Memur saçmalamış çünkü ben kızımın kimliğini kendim yenilettim. Babasının üzerinden olan pasaportunu iptal ettirdim kendi üstüme çıkardım. Keisnlikle memur hatalı canım.

Memur saçmalamış çünkü ben kızımın kimliğini kendim yenilettim. Babasının üzerinden olan pasaportunu iptal ettirdim kendi üstüme çıkardım. Keisnlikle memur hatalı canım.
Bilmiyorum bu yeni kimlik 190 randevu hattı çocuğa açmadı randevu babası arasın dedi ben de çok umursamadim kendi kimliğimi yenilettim sadece

Velayet sahibi,çocuğun ismini değiştirmek için "haklı bir sebeple" ikamet ettigi yer asliye hukuk mahkemesinde dava açması gerekmektedir.

Dava açılmadan isim değiştirme olayı; yalnızca kanuna uygun olmayan ve yazım/imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan anlam değişiklikleri bulunan ad ve soyadların bir defaya mahsus değiştirilmesi durumudur. Yani her isteyen bunu yapamaz. Bilginiz olsun kızlar

Ay evet canım öyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…